Jezu, teraz widzę niebiesko-czarną 😲
To jest mega niesamowite 😜
Tu jest więcej na ten temat:
klik
Ja tam dalej widzę biało-złotą, pomimo wyjaśnień i tego że wiem że jest innego koloru 😁
tez widze biało-złotą, ta obok na obrazku rzeczywiście jest niebiesko-czarna, ale ta ze zdjęcia jest biało-złota 😀 Więc jak to jest, mózg oszukuje mnie w przypadku sukienki ze zdjęcia, ale w przypadku zdjęcia sukienki ze strony internetowej już nie?
Honey o kurde ! Przecież to na Łobzowie, rzut beretem ode mnie! A koło stacji to chodzę wieczorem z psem na spacer często, że też mi się łoś nie trafił. 😁
Jednak jeździectwo z rana to jest dobre na wszystko. 🙂 Jeden koń pojeżdżony, drugi przegoniony, człowiek się powietrzył i od razu ma się lepszy humorek. 😉
Jak to jest ze jak pokroje bulke na 4 części to najadam sie nią bardziej niż jak pokroje ja na 2 części?
I może tak wzrokowo wydaje Ci się więcej tego i dlatego Twoja głowa myśli, że więcej zjadłaś?
No właśnie te wszystkie zagadki sprawily ze rozkminiam takie rzeczy 😁
A ja i tak się teraz przekonałam, że dieta ŻP to jedna z najlepszych 😁
ZP?
Bylam przed chwila na ogródku, ale laaadnie i cieplo 🙂
W tym czasie moje koty wyciagnely śmieci z kubla po całym mieszkaniu 😵
Ale mindfuck z tą kiecką... W ogóle to ja ją od rana widziałam wszędzie, na TT, na FB, tutaj i za diabła nie wiedziałam, o co chodzi 😁 i za każdym razem na telefonie widzę ją błękitno-złotą, na kompie biało-złotą 😂
Chciałabym móc zobaczyć jak to jest widzieć ją biało-złotą.
I weźmy tu rozmawiajmy o farbach do pokoju 🤣
cervus, a tu jak widzisz? Ta po lewej powinna być biało-złota (chociaż ja ją widzę jako żółto-złotą :hihi🙂.
I tu ta lewa jest dla mnie biało-złota.
Ale jak to widzi inny człowiek, nigdy się nie dowiem 🙂
O kurna!! Serio widzicie taka jak po lewej? Ale opcja! Ja od poczatku widzialam te po po prawej o.0
No ja właśnie za chiny nie potrafię zobaczyć tej niebiesko-czarnej. Tzn. na tej sklejce, którą wrzuciłam w ostatnim poście, widzę, ale na oryginalnym zdjęciu, nietkniętym obróbką, nie widzę.
A jak wy, którzy normalnie widzicie niebiesko-czarną, widzicie tę po prawej? Ciemniejsza jest, bardziej niebieska niż oryginał? Bo dla mnie ta po lewej jest bardziej żółta od oryginału.
Facella, ta ma troche za bardzo podkrecona jakosc kolorow... ja widze troszke bardziej zszarzala ale generalnie to... no ta po prawej widze! Nie ogarniam i kretynsko sie jaram 🤣
To ja ją widze podobnie jak po lewej, ale jednak jest trochę ciemniejsza, ten biały mozna by podciągnąć pod delikatny błękit - ale no złoty to złoty, no masakra że to niby czarny 😁 straszne to jak wzrok potrafi nas zwieźć!
Zwieść 😉 ale to akurat wina mózgu, bo to on przetwarza to, co widzimy. Ludzki mózg to jest taka zagadka, że oja... 😜
edit: tak się zaczęłam zastanawiać... Jeśli są w moim otoczeniu jakieś rzeczy, które ja widzę tak jak widzę, a ktoś inny widzi je inaczej i nawet o tym nie wiemy? 😲
na oryginalnym zdjęciu widzę wyblakłą wersję sukienki z ostatniego, podkręconego zdjęcia. Do złotej jej bardzo daleko 🙂
ja chcę zobaczyć biało złotą 😜 😜
rzeczywiście ryje banię, w ogóle nie kumałam Waszej dyskusji 😜 a tu taka historia 😜
amnestria mnie chyba ignoruje 😁 albo ma tak szalony mózg, że nawet na obrobionym nie widzi złotego 😜
Środkowa jest dla mnie błękitnoszaro-złota 😜 paski takie błękitnoszare, czy może jasnoszare o błękitnym zabarwieniu, a koronka brudnozłota 😜
Facella, no nie, dla mnie niebiesko szara z czarna koronka. Odpadam! 😂
kujka zmniejsz zdjęcie 🙂
ta środkowa chyba jest oryginalnym zdjęciem, od którego się zaczęło?
I jest niebiesko-czarna, oczywiście 🙂
Teraz czekać aż ktoś wyciągnie wnioski ogólne ze sposobu w jaki widzisz sukienkę 😁
No widzisz, a dla mnie środkowa jest biało-złota w kiepskim oświetleniu.
Ale rano widziałam niebiesko-czarną.
Fajna sprawa 🙂
cervus, pisze z telefonu i nie moge 🙁 zrobie linka.
A fotka jest z linku Averis.