Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

W niedzielę może zajrzę na twój konkurs. Ale to nie jest mój priorytet w ten weekend 😉
Moon   #kulistyzajebisty
24 lutego 2015 21:14
Mnie też raczej nie będzie. ;-)
buuuuu 🙁
magda, u,  czyli na niedzielną Lke  nie mam co liczyć?  Szkoda.
Klami - jedziesz P i N czy samo N?
anai, wcześniejsze konkursy pewnie będą focić dziewczyny z hipo. Jak zawsze.

Angeel, samo N.
Klami, to wiem.  Ale zdjęcia  Magdy są  niepowtarzalne 🙂
anai, z rana przynajmniej w ogóle ktoś robi zdjęcia. Później juz zwykle nie ma nikogo z aparatem i zdjęcia jakiekolwiek są "od święta".

Angeel, startujesz ??
Klami, jak mi się  uda  to będę  wieczorem  w sobotę.  Wezmę  aparat  😉
Klami - startuję 😉
anai - jakbyś była to ja też poproszę 🙂

Ja będę miała aparat, ale nie ręczę co z tego wyjdzie w warunkach halowych.
Angeel, co jedziesz ??

Jak mi sie będzie chciało rano wstać, to mooooooże wybiore sie na hipo razem z zabawką i spróbuje cos pofocić.
Klami - w sobotę L i P, w niedzielę P i N (o zgrozo, już się boję  🙄 ).
Ja też już się bboję Nek! Startuje od LL 2 konie- L 4 konie - P 3 konie i N 1
Angeel, się rozumie 😉
crazy, niezłą masz brygadę!
Po wczorajszym treningu to ja się w ogóle boję, na razie jedziemy L1, ale następne zawody spróbujemy P zaatakować.
Moon   #kulistyzajebisty
25 lutego 2015 09:10
anai, no nie gadaj! Chyba, że boisz się tego, że nie dolecisz i nie wysiedzisz jego lotów pod niebo...  😉  😍
Moon, Wczoraj młody pokazał, że skacze wszystko, tylko niekoniecznie zwraca na mnie uwagę. Mało brakowało do gleby razem z nim w szeregu, bo zabrał się na pierwszą stacjonatę tylko foule wcześniej, i mimo totalnego niepasowania, nad drugim okserem też przeleciał (a raczej przepedałował). Boję się właśnie nieporozumienia i niekontrolowanych lotów w szeregach. To że wyskakuje w niebo to insza inszość 😉 Ale to OT tutaj.
Moon   #kulistyzajebisty
25 lutego 2015 09:21
anai, ajj, no to faktycznie powiało grozą. Od razu mi się przypomniał kieeedyś mój szereg na 3 foule, skoczony na 2 (tył okser) gdyż... Rudy postanowił, że odbije się i doleci (!) już po drugiej 8-) miałam śmierć w oczach i deko mi się zbladło :P
Będzie gut! 🙂
Moon, anai, tak apropos  niedopasowania w szeregu. Nasza ruda też miała kiedyś pomysł wybrania się za wcześnie i skończyło się to tak. 🤔wirek:

Groźnie wyglądało ale na szczęście nic nikomu się nie stało.  🙂
Sory za  🚫
Ja tym razem to chyba wcale nie będę jednak. Zobaczę, w sobotę może w przerwie między spacerami albo tuż po spacerach zajrzę na chwilę.
Skąd ja znam "loooooty". Do tej pory mam czasami spore trudności z powstrzymaniem mojego konia przed podejmowaniem dość szalonych decyzji i olewaniem tego, że ja jestem tam u góry i chce trochę inaczej. Na całe szczęście przy obecnej wysokości na jakiej startujemy nie ma on większych problemów z wyjściem z takich zrywów obronną ręką bez muśnięcia dragów i odgalopowuje dalej jakby nic sie nie stało. 😉 Zrywanie sie fulę szybciej i loty w kosmos np. w wejściu w szereg mamy opracowane. Na koncie również np. zerwanie się fulę szybciej i lot w kosmos na tripla i wylądowanie jeszcze kawał za przeszkodą, czy przelecenie na 4 fule linii na 22 m, przy czym z boku zryw wyglądał równo i miękko jakby tak absolutnie miało być. No cóż..... 😉

Angeel, fajnie. To życzę powodzenia ! Będzie dobrze. 😉

crazy, niezła brygada. Cały dzień będziesz się tylko przesiadać. Szacun, ja bym padła gdzies w połowie.

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
25 lutego 2015 20:09
crazy, Terminator 😁

ja chora na śmierć, coś tam skoczyłam we wtorek, może jutro wsiądę...no nic, będzie partyzantka  🏇
Będę w niedzielę, prawdopodobnie z aparatem, ale nie wiem do której, na pewno do L jestem na miejscu. To wtedy komu robić zdjęcia? :p
Ktoś-startowałaś może 14 lutego? Bo się tak przyglądałam i nie wiedziałam, skąd kojarzę twarz...  😁
Windziakowa, mi 🙂 Będziemy startować w niedzielę w L1. Calicost.
Mi zdjęcia  🙂 prosZę - hespera,  hellana, four leaf clover, quaido,  aristo az
Windziakowa - nasz team tez się uśmiechnie 🙂 Romantic Princess, Lucky Star i Gwiazda Nilu. Kalart też, ale on nieco później niż L.
crazy - kurczę, ja dzisiaj pojeździłam 4 konie (pierwszy raz od daaawna miałam tyle) i myślałam, że padnę, a co dopiero startować na 4.
Klami - to moje pierwsze N, więc jestem nieco przerażona (już, a co będzie w niedzielę to nie wiem 😀 ).
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
25 lutego 2015 20:44
Windziakowa, tak, ale to był mój najgorszy start od nie pamiętam kiedy 😉
to trzymam za wszystkich startujących kciuki 🙂

Angeel, Nka mnie do dziś lekko przeraża czasami. Ale idzie się przyzwyczaić 😀 Za to jak pomyślę o C to mi słabo. Nie wiem czy będę miała tyle odwagi żeby się kiedys zapisać, a zostały mi do zebrania już tylko 3 oczka....
Anai-już Ciebie i Siwka znam z Białego Boru, nie wiem czy pamiętasz :p
Nie ma problemu dziewczyny, powalczę trochę z aparatem i postaram się coś pocykać, ale nic nie obiecuję 🏇
Windziakowa, no pewnie  że  pamiętam,  przypomnieć  się  chciałam 🙂 Na hali przynajmiej ulewa nam nie grozi  ; )
Mi też można 😀 Sobota i niedziela jak dobrze pójdzie to L i od razu tez P 😉
Będę BARDZO rozpoznawalna... Wiocha rulez: niebieskie ślinianki, Tweetek na dupie wygolony, i detale w granacie naturalnie 😀
A koń rudy, grubaśny - samolocik - kto mnie nie widział dowie się jak zobaczy i od razu domyśli dlaczego samolocik 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się