malinowaa, OUAT jest boski ale według mnie do ostatniego sezonu. Teraz ciągnie się trochę jak flaki z olejem i robi się mocno naciągany i absurdalny (pomijając fakt że mówi o bajkowych postaciach :P )
xxagaxx jest właśnie na 8 odcinku 4 sezonu- i myślę, że masz trochę racji 🤔 Aczkolwiek ze względu na to, że poprzednie sezony były niesamowite, to przymknę na to oko, dokończę 4a i grzecznie poczekam do 4b 🙂
Mia! dzięki wielkie za polecenie peaky blinders :kwiatek: Świetny serial, już czekam na kolejny sezon, bo wszystko obejrzane w trybie ekspresowym 😁
Mi się smutno za to robi, że został tylko ostatni odcinek Modern Family... Mentalistowców tu mamy? Mnie jakoś nowe odcinki nie podchodzą. Strasznie wymuszone.
Powiedzcie mi czy znajdę gdzies program serialii zagraniacznych? Taki jak kiedyś był na hataku? Nowe "Na ekranie" ma tylko zwykły program tv, a ja szukam informacji kiedy dany serial ma premierę za granicą, wtedy wiem czy następnego dnia można go szukać online 😉
Marzena, bardzo bardzo dziękuję! Od kiedy hatak zmienił się na "na ekranie" przestałam ogarniać co kiedy powinnam oglądać 😀 Hatak miał "polski" rozkład, więc serial był wpisany wedle naszej strefy czasowej 😉
calore, w takim przypadku trzeba wiedzieć czego się szuka, a ja oczywiście nigdy nie wiem :P
Tak btw to ze zniecierpliwieniem czekam na Grę o tron 😍 😍 Na chwilę obecną czas zabijają mi Pretty Little Liar oraz 2 Broke Girls :P Nadal jednak mam na tapecie to Castle... Chyba większość swojego życia spędziłam na oglądaniu seriali... tyle przegrać 😵 😜
No i zakończył się AHS Freak Show. Niestety tak samo beznadziejnie jak się zaczął 🙁 Ciekawe jaki będzie motyw przewodni piątego sezonu. Mam nadzieję, że nie utrzymają tendencji spadkowej.
Jestem na bieżąco z Castle'em, znowu nie mogę się doczekać kolejnych odcinków 😍 chociaż kombinują ostatnio na potęgę, serial dużo stracił pod koniec 6 sezonu...
JARA obejrzałam. fajne. zakończenie nawet zaskakujące. ostatnio obejrzałam też miniserial The Fall (Upadek). polecam, wciągnęłam całe dwa sezony w mig, bardzo fajny, trzymający w napięciu. no i boska Gillian Anderson.
Czekając na HoC i GOT obejrzałam pierwszą serię The Fall. Bardzo przyjemny serial. Niezła gra aktorska głównej bohaterki. Natomiast bardzo zawiodłam się na Girls. Pierwszy sezon to mistrzostwo, drugi tak samo, trzeci dało się obejrzeć, ale w czwartym bohaterowie są coraz bardziej irytujący. Szkoda 🤔
jak obejrzysz kilka odcinków Castle z polskimi napisami, to potem z angielskimi też dasz radę, bo mnóstwo rzeczy się powtarza z odcinka na odcinek 😉 ja jeszcze oglądałam OUAT in Wonderland po angielsku albo nawet z czeskimi napisami i też dało radę 😁 na początek chyba będą dobre 😉
julka177, bardziej obyczajowy niż medyczny/kryminalny. Nie bedzie specjalistycznego słownictwa. No i mniej ambitny niż bardziej. Spróbuj z jakimś switched at birth, desperate housewives, how i met your mother, friends... Cokolwiek. Z jednej strony słuchaj aktywnie, z drugiej nie przejmuj sie strasznie jak nie rozumiesz jakiegoś słowa, wyciągaj z kontekstu.