Nooo... ja jak sobie coś znajdę... Właśnie sprawdziłam, ile kosztują te Sprengery 😉 Nic to. Dopiszę je sobie do mojej listy życzeń i będę polować. Jakby ktoś chciał sprzedać takie używane 14,5 - to ja z chęcią 😀
Gillian, to są niesamowicie delikatne wędzidła, my na to mówimy smoczki 😉 Jak konisko wybitnie wrażliwe to nie znajdziesz innego tak delikatnego wędzidła. My mamy w stajni 2 takie, i mieliśmy dwa przypadki koni które na tym chodziły rewelacyjnie. gdzie przy każdym innym odbijały od ręki.
Gillian - mam konisko ciężkie w pysku, i po prostu to wędzidło mu wyjątkowo odpowiada 🙂 Jest delikatne, i bardzo mu podpasowało 😉 Pożyczyłam je do przetestowania, i teraz mam zagwozdkę, gdzie je dostać 😉
Nie słyszał nikt o zamiennikach takiego wędzidła? Nie ma nic podobnego- troszkę tańszego?
hmm, raczej nie- lepiej by było gdyby było zwykłe (a nie oliwka), i nie jestem przekonana do jego struktury- nie jest "gładkie" jak poponcini. Wydaje mi się że będzie mocniejsze (?) i minie się z celem. Może się mylę? Pierwszy raz widzę tą firmę 😉