Witam serdecznie
Zwracam się do Was kochani, bo nigdzie nie spotkałam tylu ludzi związanych z jeździectwem w jednym miejscu. Re-volta jest jedyna w swoim rodzaju i niepowtarzalna
Chciałam poprosić Was o opinię o nowym produkcie, który urodził się w głowach dwóch na pozór zwyczajnych pasjonatek jeździectwa, które związały tak jak i Wy kochani swoje losy z końmi, bo bez nich nie wyobrażają sobie funkcjonowania w życiu.
Ale konkretnie. Przy obecnej jesienno-zimowej pogodzie zawsze miałam dylemat, jeździć w kasku i w najlepszym przypadku mieć „zamarznięte uszy”, czy jeździć bez, czego osobiście nie popieram, bo jak dla mnie głowa jest tylko jedna i lepiej żeby została na tym miejscu, gdzie jest jak najdłużej w nienaruszonym stanie
Ale nie zrozumcie mnie źle, absolutnie nie chce prowokować dyskusji czy jeździć w kasku czy nie!!!! Nie o to chodzi!!!! Więc proszę pomińmy tę kwestię.
Tak więc powstał pomysł czapki na kask chroniącej uszy. Trochę nam zajęło dopracowanie kształtu czapki, znalezienie materiału o odpowiednich właściwościach , elastyczności, określenie optymalnych wielkości poszczególnych wymiarów tak, żeby czapki były uniwersalne i pasowały na większość kasków, a także zestawienia kolorów tak, aby każdy znalazł coś dla siebie.
Gwarancją niepowtarzalności każdej czapki jest ich ręczne wykonanie. Nie znajdziecie dwóch takich samych. Cieszymy się każdą czapką i starannie pracujemy nad każdym szczegółem, żeby ich użytkownicy wyróżniali się z tłumu
I tutaj nasza prośba do Was – wejdźcie na naszą stronę, zobaczcie i oceńcie.
https://www.facebook.com/gugoczapkinakaskJesteśmy bardzo ciekawe, czy Wam się spodobają i czy chcielibyście takie mieć, bo my same już bez nich nie wsiadamy na konia. Łatwo się przyzwyczaić do wygody
Będziemy wdzięczne za każdą opinię i w rewanżu podarujemy każdemu zniżkę 10 % na nasze czapki.
No i oczywiście NAGRODA.
Wszyscy, którzy wyrażą swoją opinię i chęć wzięcia udziału w loterii, wylosujemy nagrodę w postaci naszej czapeczki. Zwycięzca wybierze sobie oczywiście kolor.
A dla tych, którzy z jakichkolwiek powodów nie potrzebują czapki na kask mamy ciepłe, milutkie i bardzo kolorowe czapki na głowę
I na koniec nie odbierajcie tego jak ogłoszenie czy reklamę, bo nie o to nam chodziło. Wiemy jaką siłę ma re-volta i niejednokrotnie pomagała już wielu ludziom i stworom, dlatego zwróciliśmy się do Was z naszą prośbą, abyście pomogli nam w realizacji naszej wspólnej pasji poprzez szczere wypowiedzi ludzi, którzy najlepiej się na tym znają.
DZIĘKUJEMY !!!!!!!!
a jednak moderacja uważa, że to reklama.