... ślub :) ...

opolanka   psychologiem przez przeszkody
09 kwietnia 2009 09:00
W czerwcu ide na ślub znajomych, muszę się pochwalić, bo kupiłam sobie sukienkę 🙂

http://lodz.lisaferrera.pl/public/gown/2939/A121.html

Zaczarowana 🙂
fantastyczna! buty też ma fajne. Nigdy takowych ne widuję w sklepach  🙄

09 kwietnia 2009 09:41
Dzięki 🙂 No cene też ma fantastyczną, ale adekwatną do jakości.
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
09 kwietnia 2009 09:53
opolanka, bardzo ladna sukienka, gratuluje wyboru!! 😀

bylam ostatnio w sklepie z sukienkami, dotykala ich i musze stwierdzic, ze te hiszpanskie st. patric czy jakos tak to jakas pomylka!! twarde to jak dykta, koronki firankowe, z bliska to wyglada naprawde nieciekawie. jedynie sukienki Rembo i polskie Agnes, ktore a propos kosztuja o wiele wiecej niz w polsce, maja to cos. jestem w wielkim szoku i cos czuje, ze po sukienke jednak pojade do polski.

repka, fryz sliczny, makijaz jednak nie za bardzo mi sie podoba, szczegolnie usta.
wiesz, welon ma cos w sobie, tu bym sie gleboko zastanowila jeszcze 🙂 moze inny, dluzszy?
09 kwietnia 2009 09:58
Dzięki pigwa 🙂 Cieszę się, że sie podoba, bo mialam mieszane uczucia, bo to w sumie najdroższa sukienka, jaką kupiłam 😉
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 kwietnia 2009 10:28
a mi zostało 9 dni do ślubu..... dzisiaj odbieram sukienkę .. jestem na maxiora zestresowana
Mam nadzieje że brzuszek pod sukienka sie nie przebije😉
Sama ja projektowałam właśnie z myślą o tym żeby jednak maluszka nie było za bardzo widać.
Powiedzcie że będzie dobrze że sie nie pomylę w słowach przysięgi, nie wywalę idąc do ołtarza albo że dam rade złapac obrączkę tipsami🙂
09 kwietnia 2009 10:32
Pewnie, że będzie dobrze 😉
Masz wkońcu wsparcie, idziesz tam z maluchem, który Cie wspiera od wewnątrz 😉

Zairka zobaczysz że będzie super. Ja bym wiele dała aby móc powtórzyć swój ślub i wesele. To wszystko minęło jak z bicza strzelił cała noc jakby 15 min trwała. Ale wspomnienia ....bezcenne. Trzymam kciuki będzie dobrze  😀
Zairka będzie dobrze, zobaczysz 😉
Ja jestem przekonana że też będę się stresować, ale wiem też że wszystko MUSI się udać 😉
A jaką masz sukienkę? Fotki poproszę 😉

opolanka śliczna sukienka!!
09 kwietnia 2009 12:12
fotki powrzucam dopiero ze ślubu bo nie chce żeby mój luby teraz przed ślubem przypadkiem sie na nie natknął 😍
zairka dasz radę, trzymamy kciuki za prosta podłogę w kościele :wink:

opolanka cudna ta sukienka
09 kwietnia 2009 16:51
Właśnie odebrałam sukienke...bałam sie cholernie- bo to z własnego projektu, tylko w wyobraźni ja widziałam, i nie wiedziałam czy jak przyjde ją odebrać to się nie rozczaruje....a tu.... oniemiałam jest piękniejsza niż sobie wyobrażałam idealna, po prostu ahhhh i ehhh jak ja teraz ukryć przed wybrankiem:P
teraz to już chce ja założyć na siebie a nie czekać jeszcze 9 dni 😅
Zairka, wloz, zrob zdjecia i porozsylaj nam linki na pw! 😉 chce zobaczyc! 🙂
ja też chcę zobaczyć! zwłaszcza, że Zairka jest śliczna i uroczo jej z brzuszkiem  😜
09 kwietnia 2009 17:24
ja tez, ja też!!!!
I ja! 😀
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
09 kwietnia 2009 17:48
I ja! I ja!  😁
Ja także!!
I ja koniecznie 😉

😉

Przypominam o dozwolonej wielkości zdjęć 😉
Zairka trzymam kciuki, napewno będzie dobrze  😉
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Twojej kreacji  😉
10 kwietnia 2009 15:57
Babki obiecałam sobie i wszystkim że zdjecia sukienki pierwsze będą dopiero ze ślubu co by lepsze wejście było🙂
zreszta zostało 8 dni wiec mysle ze te pare dni przemeczycie sie razem ze mna 🤣
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
11 kwietnia 2009 21:22
wybralismy sobie date na koscielny, jest tak odlegla, ze mysle, ze zdarzymy nazbierac 🤣 cywila wezmiemy wczsniej 💃
opolanka śliczna ta kiecka 😉
12 kwietnia 2009 08:43
Dzięki dzięki 😉

A tak na marginesie, korzystałyście kiedyś z usłyg salonu Lisa Ferrera?

Bo powiem Wam, że obsługa bardzo mila, wszystko pięknie, ale...
- chciała,m zapłacić kartą, a oni nie maja czytnika. Kasy fiskalnej (chyba) nawet nie mają, nie dostałam rachunku...

Czy to standard...?

w koncu film zrobilam 😉) Ale zla muzyka bo program mi nie chcial wgrywac innych piosenek... No i niepelny narazie bo jeszcze dojdzie wesele i reszta, ale chcialam dzisiaj dla rodziny wgrac meza, bo oni sa w polsce i nie widzieli zadnego filmiku 🙂

pozdrawiam
14 kwietnia 2009 06:50
Kamkaz filmik świetny 🙂

Dziewczyny a co powiecie na ślub cywilny rok przed kościelnym? Chcielibyśmy kupić dom, żeby sobie go do ślubu wyremontować, ale żeby wziąć kredyt o normalnym oprocentowaniu, musimy być małżeństwem. Mamy na oku fajny dom, odpowiada nam wszystko, ale nie będzie on rok czekał na nas.

Co o tym sądzicie?🙂
Ja uważam że to super pomysł i jeżeli macie poważne powody żeby tak sobie pomóc to czemu nie🙂

Ja dostałam wczoraj odpowiedz od części rodziny w sprawie ślubu
Aż mnie głowa rozbolała 🤣 Odmówiła na razie tylko jedna osoba i mogę zapomnieć o koleżankach z grupy.
W sumie pewnie ostatnie wesele w rodzinie na kolejne naście lat.Potem tylko pogrzeby to sie rodzina chce pobawić 🤣
opolanka, my tak zrobiliśmy 🙂
14 kwietnia 2009 11:02
Dzięki dziewczyny 😉
A jak z odczuciami podczas drugiego ślubu - kościelnego? Jest to nadal tak wazna chwila? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się