Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....
Luty za to szykuje się skokowo na hipodromie.
7-8 ZR
13-15 ZO
28-01 ZR
W jedyny nieskokowy lutowy weekend są ZR ujeżdżeniowe.
Kto z was będzie na ZO? Ja chyba na jeden dzień przyjadę i chętnie popatrzę i posłużę kilkoma zdjęciami lub filmikami 🙂
Libeerte, oo super 🙂 Jak dobrze pójdzie to my z Siwsonem zadebiutujemy w zawodach ZO 😀
xxagaxx, (i jeśli jeszcze ktoś jedzie to też) mogłabym Cię prosić o jakiś opis was na pw? Zrobie sobię listę na kogo zwrócić uwagę 😁
Libeerte, ale to może bliżej terminu? :P Bo teraz to jeszcze się zapomni 😀 Ja się za zdjęcia na pewno nie obrażę 😉 i miło będzie poznać 😀
Libeerte, też raczej będę startować. Również bardzo chętnie przyjme jakies zdjęcia. Miło będzie też poznać.
A jak to jest z panelem zgłoszeniowym na 7-8 luty na ZRB? Bo propozycji jeszcze nie widzę ale w panelu niby się zgłaszać nie można już :P Ale podejrzewam, że najzwyczajniej nie dali jeszcze propozycji i możliwości zgłoszeń jeszcze nie było?
ps. będzie ktoś robił fotki w najbliższy weekend na Lkach? Uśmiechnęłabym się do kogoś za kilka fotek bo ostatnio się nie załapałam, na LLkach się nikomu widać nie chciało rano być 🙂 (wcale sie nie dziwie :P)
chyba jest tak jak mówisz BlueHorse, ,pewnie po zawodach uruchomi się nowy panel. mam nadzieję, bo się nie zgłosiłam 😁
my w najbliższy weekend obstawiamy prawie wszystko, z wyjątkiem P i CC 😉
Libeerte, ja też będę ZO jechać 🙂
No to moje wątpliwości zostały rozwiane 😉
Dalej pytanie: będzie ktoś focił na eLeczkach na najbliższych regionalkach? 🙂
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
BlueHorse ja będę na LL-kach i L-kach. Napisz na priv jak mam Ciebie poznać to coś Ci porobię 😉
Ktoś jak to przeczytałam to liczyłam, że coś tu napiszesz na ten temat. Dla mnie super pomysł! Wiadomo czy są wyciągane jakieś konsekwencje za nie noszenie kasku?
Będę cały weekend od rana do mniej więcej 17. Jeśli ktoś chce zdjęcia to podejdzie do mnie 🙂
Łatwo mnie rozpoznacie, będę kicać o kulach i na prawej nodze będę miała gips 🙂
Behemotowa, To ja chcę fotki 🙂 L będziemy jechać .
Upomnienie, kara finansowa, eksmisja.
Mi nie robi, bo i tak zawsze wsiadam w kasku.
Na pewno się razem z Anai do Ciebie zgłosimy i uśmiechniemy Behemotowa 😉
Ja walczę o fotki bo chce zobaczyć jak mój nowy ubiór i czapraczki wyglądają i nowa koninka jak się prezentuje 😉
Stałam się ostatnio biednym egzemplarzem szamtoholiczki :P
Behemotowa, tak jak Strzyga pisze. ja tez się cieszę, dla mnie różnica żadna, bo ja nawet na myjkę w kasku idę 😉
i na prawdę brawa dla zarządu Hipodromu za tę decyzję! safety first 🙂
Was dziewczyny rozpoznam 🙂
Kurde, fajnie, podoba mi się. Fajnie nawet z tymi karami, bo będą się wszyscy pilnować. Ja po tym jak zobaczyłam kopyto obok mojej głowy to uważam to za genialny pomysł 🙂
Ja wiem, że paru osobom żyłka pęknie 😀
Lekko ponad tydzień temu bym powiedziała "moje życie, moja sprawa", dzisiaj twierdzę, że najwidoczniej trzeba pomóc innym zrozumieć jak ważny jest kask 🙂
Behemotowa, to ja też się zgłosze po zdjęcia w sobotę rano na 2 koniska, jeśli to nie będzie już za duży problem 🙂
araucaria pewnie, że nie będzie 🙂 Jak cos nie mam lustrzanki, ale aparat robiący na prawdę przyzwoite zdjęcia 🙂
o tym samym dziś z Badasią gadałyśmy 😁
skończą się "interwencyjne" niby dosiady z gołą głową/w czapce 😉
Behemotowa ja też jadę LL i się pięknie usmiecham o fotki... Gniady Jaskierek i przerażona amazonka - to my 🙂 🙇
jaskierkowa, z reguły udaje mi się przed własnymi stratami LL pofocić 😉
Ktoś, skończą się dzieffczynki, które udają, że mają superwięź z końmi i te co są szuper szport profi 😀
Coraz wiecej stajni takie oswiadczenia o kaskach wydaje. Zeby tylko jeszcze faktycznie bylo to respektowane 😉
BlueHorse - panel zgloszeniowy na zawody 7-8.02. ma byc otwarty od jutra od godz. 10 🙂
A co do najblizszych zawodow - ja tez sie chetnie usmiechne o fotki 😀
Też uważam, że bardzo trafne posunięcie zarządu Hipo. Jestem ciekawa co się będzie działo na hali od lutego, bo myslę, że sporo osób może mieć z tym regulaminem spory problem.
jakby ktos chciał to bede focic na 100% w niedziele -napewno od L 🙂
dla zaintersowanych moge byc wczesniej 🙂
jakby ktos był zainteresowany jeszcze to na priv prosze 🙂 🤣
Behemotowa jezeli nie masz nic przeciwko,to przyjde sie przywitac 🙂