Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

bo jak widzę mam doczynienia [...],a nie osobą inteligentną.

Zapewniam Cię, że orzeszkowa jest inteligentna  😉

Swoją drogą konie możesz oddać, tylko potem nie becz  jak nie będziesz mogła ich odnaleźć  😀iabeł:
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
10 stycznia 2015 13:34
Fajnie ze śledzicie mnie 😉
Mam drugą stajnie araczej gospodarstwo,w którym są 3zajezdzone konie zimnokrwiste i do nich szukam rąk do pracy.
Co do poprzedniego zwisa mi jak napisze jeż czy jesz czy Przemek czy pszemeg ważne by było zrozumiałe a jak ktoś ma z tym problem....sory winietu. Hehehe
Najwidoczniej dla orzeszka to jedyna rzecz w której potrafi zabłysnąć  🤣
Co do Siwej odpisze wieczorem
emptyline   Big Milk Straciatella
10 stycznia 2015 13:54
GabiJamal, dziewczyno, proszę Cię, to co piszesz oraz to w jaki sposób piszesz świadczy tylko o Tobie. 'Sory Winetu', ale intelektem to Ty tutaj nie błyskasz, wbrew temu, co mogłoby Ci się wydawać.
Gillian   four letter word
10 stycznia 2015 13:56
hej, ale winiety już dawno znieśli, to o co chodzi?
Facella   Dawna re-volto wróć!
10 stycznia 2015 14:10
Co do poprzedniego zwisa mi jak napisze jeż czy jesz czy Przemek czy pszemeg ważne by było zrozumiałe a jak ktoś ma z tym problem....sory winietu. Hehehe

Serio?
czyli rozumję rze moszemy siem porozómiefać tag jak siem nam kce byle było zrozómiałe? i rze w dópió naleszy mjeć fszyzdkie zasaty jenzyka? ajak ktoś ma s tym problem to jego? nieogarniam, nieszacun.
och holera, fyszło rze jestem skrydym gramogamonjem pszecierz tyle lat howałam w ókryció ten sekred!
korys :kwiatek:
GabiJamal, ale że czym niby błyszczę, poprawną formą wypowiedzi?  👀
Cóż, dla mnie to standard, dla Ciebie najwidoczniej wyczyn, a jak to o kim świadczy to już widowni zostawiam do interpretacji 😁
Facella, ała! :P
Facella   Dawna re-volto wróć!
10 stycznia 2015 15:08
Mam nadzieję, że Gabi też to zabolało  😉
http://ogloszenia.re-volta.pl/ogolne/szczegoly/7280

Rozmiar uniwersalny? Serio? Czyli i osoba nosząca 34 oraz 44 będzie wyglądać w tym dobrze i przede wszystkim dopnie się?
Rozmiar uniwersalny w wielu sklepach to tak na oko +/- rozmiar M.
Rozmiar uniwersalny to taki co ma materiał rozciągliwy i na każdy rozmiar będzie ok czy to S czy L.
Ale z tego co tu widać sukienka takiego materiału nie ma na 100% i jeszcze ten ala naszyjnik na plecach to przy rozmiarze uniwersalnym jakby jakaś kobita z szerszymi ramionami, plecami nałożyła to by pękło.
Kurcze, a na metce nieraz jest "one size for all" czyli jakby nie było znaczy tyle co rozmiar uniwersalny. I co każde takie ogłoszenie tu wrzucić można?
Chodzi o te że widać ze ta sukienka jest mała i dobrze układa się na osobie szczupłej na zdjęciu....
Nie wierzyć metkom.

A tymbardziej 'one size' 😀
Materiał z tyłu chyba jest rozciągliwy. Przy takich zawsze najlepiej będą wyglądać osoby o idealnej figurze.
Co nie zmienia faktu, że zmieścić się w nią może ktoś o większym rozmiarze, ale pewnie będzie potrzebował odpowiedniej bielizny pod spód.
Milla gorsetu 😀 albo body wyszczuplające.
I przedłużki do ozdoby z tylu
Bo pomiędzy 36 a XXXL nie ma innych rozmiarów? 😉
Facella, krzywdzisz niewinnych 🤣

Matko, ale bezczelna. Nam powinno zwisać, że ona nie potrafi pisać po polsku i po prostu lepiej nie wdawać się z takimi w dyskusje, niech sami ze sobą rozmawiają. A winietowanie to taka wada w optyce sprzętu fotograficznego, kurczaki. Takie ciemne na brzegach zdjęcia, o i w środku jasne..

Olga, mi kiedyś ktoś tłumaczył, że ten rozmiar uniwersalny jest i owszem, ale tylko dla większego S, M i małego L, raczej na większe rozmiary nie wchodzi.

derąk parowa, a w innych ogłoszeniach także katar z futerkiem i czapka tattini - ah ten słownik 😀
http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/160455
Skoro to takie mądre i inteligentne to muszę być mega zakręcona że nie widzę sensu w tej dyskusji 😀
Najpierw poszło o przerażajace ogłoszenie,w którym podobno ktoś chce się ,,pozbyć,,koni,a nagle problem powstał w ortografii...rozmawiamy o jednym lub o drugim...bo jak do tej pory nie widzę problemu na temat ogłoszenia,a co do pisowni...już wcześniej wspominałam,pisze z telefonu,faktem jest że to żadna wymówka,ale według mnie to głupia błachostka.Więc dobrze,spróbuje uważać na ortografię  🙇  🏇
Ale ja się czepiałam interpunkcji, nie ortografii... NaweT9 w starych telefonach z symbianem podkreśla słowa pisane bez spacji po znakach przestankowych, no ale jak kto woli.

A tak serio to czepiamy się tego, że nadal nie widzisz nic niewłaściwego w treści i całym przekazie zamieszczonego przez Ciebie ogłoszenia 👍
A w moim telefonie, w momencie, gdy odpisuję na re-volcie, nie widzę tekstu, który aktualnie piszę. I trochę rozumiem sytuację, jeśli chodzi o pisanie z telefonów.
Co do ogłoszenia też się wypowiem. Konie są ponad dwudziestoletnie. Jak na konie w tym wieku, po pracy w rekreacji wyglądają dobrze, a nawet bardzo dobrze. Rzadko się spotyka tak wyglądające konie, mało tego -  rzadko konie w rekreacji dożywają tego wieku i są zdatne do czegokolwiek. Chyba to już dobrze świadczy o właścicielu?
Co dziwnego w tym, że jak człowiek chce je komuś oddać wymaga odpowiednich warunków?
A to, że je oddaje? No cóż...Takie jest życie. Każdy może się znaleźć w podobne sytuacji, nie nam oceniać, czy robi prawidłowo. To kwestia jego sumienia.
A fakt, faktem- jak się konia oddaje to nie wiadomo, co będzie z nim dalej. I sprawdzenia warunków, gdzie on trafi, czy nie oddanie paszportów ( niezgodne z prawem) nie zabezpiecza przed niczym.
Gillian   four letter word
11 stycznia 2015 10:50
Było już tu na rv przytaczanych kilka historii oddawania koni i cóż, każdy teraz płacze. Polecam lekturę wątku o oddawaniu.
http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/19226?

wchodząc w ogłoszenia, wyświetlając listę - patrzę: o, koń o imieniu Lama i do tego ogier 🙂

Swoją drogą, fajny lama  🙂
11 stycznia 2015 12:18
marysia550 to ogłoszenie było tu, parę stron temu 😉
Pan Lama świetny jest!
Cena wywoławcza - 300zł. Rozumiem, że "rarytas", ale 300zł za czaprak z taką lamówką?

http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/159030?q=eskadron&kategoria=12&rodzaj=0&stan=&lokalizacja=&sortuj=0&widok=0&strona=5
11 stycznia 2015 13:32
No bo przecież to Eskadron! I jeszcze z Nici...  😎
marysia550, je też nie widzę, i w dodatku nie mam polskich znaków. Ale spację po przecinku czy kropce da się postawić pisząc nawet z Nokii 3310, wystarczy chcieć 😉

I serio nie łapiesz, co jest nie tak z tym ogłoszeniem? Dziewczynie się chyba wydaje, że robi komuś łachę bo oddaje na utrzymanie darmozjady i ma jeszcze wymagania. A tak naprawdę ktoś jej uprzejmość zrobi, że te konie weźmie, więc wypadałoby zmienić nieco ton 😉

Dramuta też mnie to rozwala kompletnie: czapraki w stanie agonalnym, sprawne, poplamione, ze skurczoną czy przetartą lamówką, wstyd nawet na trening zakładać, ale cena przekraczająca cenę nowego 🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się