Orzeszkowa, jesteś moją inspiracją :kwiatek:
jej, dzięki 😡
Orzeszkowa-ale zima 😜 U mnie właśnie sypie, może napada tyle co u Ciebie? 🙂
I jak, nasypało? 😉
gunia92, aż skóra cierpnie jak się Waszą historię czyta - dobrze że się udało i wracacie do jazd. Też mam kilka takich (wielokrotnie nawet) reanimowanych emerytów i kabanosów i wiem, jaka to ulga. I satysfakcja 🙂
Orzeszkowa, Tak! 😵 Dokładnie - obrobisz się, to się potem nie chce...
A ta trawa na moim zdjęciu to sprzed świąt - wtedy warunki do jazdy były. Teraz już nie ma. Oglądałam wczoraj obiecujący ugór (trawa, miękko) nieopodal, ale niestety - za dużo dziur.
Ale masz rację.... trzeba się zawziąć i tyle.
Mnie to się nawet chce, ale czasem sił (albo doby) brak - zdarzyło mi się kiedyś nawet grając w remika z
Dżastin zasnąć w trakcie wykładania karty 😁
Ale zawziąć się trzeba - zawsze gdzieś się da pojeździć, chociażby porządnym stępem po asflacie (tak sobie powtarzam że to jak karuzela dla ubogich :hihi🙂
Wasze stwory tez maja tyle energii?:P moja to chyba wszystko na wczoraj zmagazynowala, ja rozumiem ze malo chodzi bo dupa nie pogoda, ale! no ALE! zeby mnie tak przeciorac w galopie? 😁
Nasze tak samo - na padoku, przynajmniej w tej części bliżej stajni, jest twardawo, więc konie kursują głównie od siatki z sianem do poidła, więc jak już wyjadą w teren to troszkę im czachy dymią 😉
Pozdrawiamy cały kącik, życząc Wam (i sobie...) dużo zdrówka 🏇
Zimowy spacerek ze znajomą 🙂
Ooo, mamy z moim Noniem i Banderasem
Dżastin identyczną fotę, tyle że sprzed... dwóch lat?
brzezinka, -21 🤔 U nas rekordowo było -16, dobrze że jesteśmy na górce i lasem zasłonięci, bo nad rzeką podobno też poniżej -20 było. Nie wiem jak Wy, ja z trudem przy takich temp. oddycham, nie mówiąc już o jakiejś większej aktywności 😁
[quote author=Dżastin link=topic=96726.msg2260490#msg2260490 date=1420631896]
Mamy styczeń, Banderasowi stuknęło 17 lat 🏇 Ale on chyba o tym nie wie, wczoraj na łące ścigał się jak szalony i był 1 na mecie 😁 Zachowuję się jak 3-letni ogier, pstro w głowie itd. Nie powiem, cieszy mnie to niezmiernie🙂 Wpadniemy niedługo z jakąś fotką może
[/quote]
Potwierdzam, jak się tak dalej będzie zachowywał to mu wiaderko z owsem chyba na głowę wsadzę zamiast pod dziub 🤦
Precelek, piękny ten Twój koń, a podoba mi się tym bardziej, że podobnego krecika mam teraz do zajazdki. Pelagia co prawda ma maleńką gwiazdkę na czole, ale poza tym to nawet oczu w głowie trudno się dopatrzeć 😉
edit: lit.