Życzenia, czyli ode mnie dla was.

[img][[a]]https://lh5.googleusercontent.com/-pxBgGM874MU/UsQWiKedXII/AAAAAAAAdKc/bOFssSB_ftY/w800-h354-no/%25C5%25BBYCZENIA[[a]]+2014a.jpg[/img]
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
23 grudnia 2014 23:36
Ha, myślałam że będę pierwsza, ale mnie już dwie osoby ubiegły 😁

Nigdy nie umiałam składać życzeń, więc słowa sobie odpuszczę, ale mam dla Was świąteczno-życzeniowy obrazek :kwiatek: Piękne to to nie jest, ale pamiętajcie, że liczą się dobre chęci i że uprzedzałam, że nie wiadomo co to nie będzie 😁
Nie powstałoby to bez Isabelle, która naprawdę cierpliwie i z uporem maniaka tłumaczyła mi nawet najprostsze rzeczy :kwiatek: Oraz JARY, która rzuciła pomysłami, na które ja bym nie wpadła, bo koni aż tak nie znam 😁 :kwiatek:
Jestem tu dopiero 4 lata a nigdy bym nie sądziła, że forum i ludzie z niego będą i tak bliscy. Dziękuję Wam i życzę, żebyśmy sobie w przyszłym roku życzyli szczęścia w takim samym składzie! :kwiatek:

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10406678_905400936137175_7841165033894508346_n.jpg?oh=803ebaf623fd86dad9da84bcf8e48c53&oe=553A9009&__gda__=1429647203_9281d6c5a85a5a6942fabf85a61e323c[/img]

Jako, iż na pewno niewiele osób się zorientuje- na rysunku są od lewej Siwy(Harja), Fryz(Livia), Całek(Emptyline), Karlson(Averis), Skwarek(Quantanamera) i Zair(Zairka) 😉
Czarownica ja tu prosto z fb. Cóż mogę powiedzieć-  cudo  😍 (chociaż fryzika Livii to na początku nie widziałam :P )
Jestem tu dopiero 4 lata a nigdy bym nie sądziła, że forum i ludzie z niego będą i tak bliscy. Dziękuję Wam i życzę, żebyśmy sobie w przyszłym roku życzyli szczęścia w takim samym składzie! :kwiatek:

Dokładnie opisuje to moje myśli, więc ja tak mało oryginalnie się podpisuje i też Wam życzę wszystkiego najlepszego, duużo szczęścia  i cierpliwości przy koniowatych. Dodatkowo życzę Miśkowi Shire'ów i osiołka, safie maskotki plemnika a wszystkim z kącika odchudzanie, rzeźbienie ( który cichaczem podczytuje) - wytrwałości  :kwiatek:
23 grudnia 2014 23:44
O to chodzi, żeby go nie było widać 😁 Czyli się częściowo udało 😁
Nie częściowo tylko w 100%  :kwiatek: Gdyby nie podpis, to bym nie zauważyła  😂
Livia   ...z innego świata
24 grudnia 2014 07:39
CzarownicaSa, o matko, nie sądziłam, że mój fryzek zostanie wybrany przy tylu innych revoltowych "osobistościach", dziękuję! :kwiatek: Cudny obrazek 😜

Ponieważ dzisiaj Wigilia, ja również chciałabym złożyć wam życzenia.

Szmatoholiczkom - aby znalazły wszystkie wymarzone rarytaski, bądź "wyleczyły" się z uzależnienia, co która woli 🙂
Terenowcom - zawsze sprzyjającej pogody i grzecznych, spokojnych koni 🙂
Westowcom - satysfakcji z rzeźbienia z własnym koniem, większej liczby zawodów i aby west w Polsce zrobił się popularniejszy i nie kojarzył jedynie z huzia na Józia i kowbojami 🙂

oraz wszystkim pozostałym, aby pospełniały się wasze najskrytsze marzenia 🙂

Dziękuję Wam za ten rok i życzę wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2015, aby był co najmniej tak dobry jak obecny rok 🙂

Wszystkiego najlepszego, zdrowia, dużo siły i dobrej pogody!  😉
kujka   new better life mode: on
24 grudnia 2014 10:12
CzarownicaSa, pozmalam Skwarka, Kube, Karsona i tego fryza ze szmato. A te dwa siwki to co to?
24 grudnia 2014 10:15
To książka 😁
Masz małym druczkiem pod obrazkiem 😉
kujka   new better life mode: on
24 grudnia 2014 10:23
CzarownicaSa, aaa pardon! Przegladanie forum na srakfonie tak sie zwykle koncxy 😉
To ja się podzielę obrazkiem, który jest zdjęciem w tle mojego studenckiego roku. Poruszył me serce 😁

Wesołych i spokojnych świąt Voltopiry! Żeby konie zdrowe były 😀

Czarownica piękne 🥂
Obfitości i wszelkiej Dobrej Pogody!
CzarownicaSa, pozmalam Skwarka, Kube, Karsona i tego fryza ze szmato. A te dwa siwki to co to?

A fryz ze szmato to Sander tak poza tym 😉
Również życze wszystkim wesołych świąt i dziękuje za cały ten rok  :kwiatek:
Czarownica obrazek cudeńko 😀
No to spokojnych wszystkim ode mnie i od Passata  i ... ten tego... czy już można iść jeść?.  😀iabeł:

24 grudnia 2014 11:43
Tunrida a kto Ci broni? 😁 Ja jem od wczoraj 😜
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
24 grudnia 2014 11:46
Wesołych Świąt   😅 😉
Livia   ...z innego świata
24 grudnia 2014 11:49
Ramires, boski obrazek! 😁 I jeszcze David Hasselhoff, o ile dobrze rozpoznaję - hicior 😁

żabeczka, świetnie wyszłaś na tym zdjęciu!
Świetne kartki! 😁
Ode mnie takie arcydzieło:

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
24 grudnia 2014 11:54
Livia dziękuję, jednak twojej karteluszki nikt nie pobije . Wyglądacie super  😉
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
24 grudnia 2014 13:49
CzarownicaSa świetna kartka  🙂

Wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt w gronie  rodziny oraz bogatego Mikołaja  😉
Ja niestety w pracy do 22😲0, jutro też, ale za to później mam wolne aż do 2.01
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
24 grudnia 2014 13:51
Chciałabym wszystkim koniarzom i nie-koniarzom życzyć przede wszystkim zdrowia, spełnienia marzeń oraz spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :kwiatek:
Wielu sukcesów jeździeckich i szybkich powstań po upadkach 😉 Terenowcom - pogody, a parkurowcom - wysokich lotów.
No i zdrowych zwierzaków bo to najważniejsze.
To ja też wszystkim voltopirom życzę spokojnych, rodzinnych świąt, duuużo zdrowia dla koni - i żadnych powodów do wpisów w wątku o depresji jeździeckiej! 😉 Po prostu żebyście się czuli końsko spełnieni, o.

Czarownica, obrazek piękny, najbardziej mnie rozwalił Skwarek. 😀 A Całusa poznałam dopiero po podpisie, mimo, że czytałam "nominacje", ale wstyd. 😡
tunrida, koło mnie stoi miska ciastek, to chyba można (tzn. komu można, temu można, ja np. muszę poczekać, aż mi pazury wyschną... ciężko jest :hihi🙂.
CzarownicaSa, późno trochę przeczytałam na facebooku o twojej akcji - kartka jest po prostu mistrzowska! 😀 Obśmiałam się, jak zobaczyłam Suchego-Pakera 😀 mega! Masz talent kobito 🙂
PS. a wszystkim, którzy wymienili Siwego dziękuję za pamięć, nie wiedziałam, że jest tak charakterystyczny 🙂
Pozdrawiam wszystkich świątecznie - miłego odpoczynku 🙂
Wesołych Świąt dla Wszystkich, spełnienia marzeń, zdrowia i radości życia.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
21 kwietnia 2015 09:58

Baffinko Ty stara dupo! Z okazji 43 urodzin życzę Ci abyś powoli się starzała i jak najdłużej miała swoje zęby. Aby na Twojej stroskanej twarzy nie przybywały już nowe zmarszczki, a zawsze gościł ten gorzki uśmiech, który rozświetla nam każdy dzień. Dużo zdrowia i żeby jak najpóźniej dopadła Cię osteoporoza oraz klimakterium. Żebys zawsze miała chudą dupę, płaski brzuch i dużego cyca!
Baff zakało nasza, pamiętaj, że bez względu na wszystko zawsze Cię będziemy kochać i serdecznie gościcić na wrocławskim Watykanie! Na Przed-Watykaniu jesteś równiez mile widziana.
Więc nasza ruda zarazo jeszcze raz wszystkiego co najlepsze! Szczęścia, zdrowia i zebyś mogła jeść i nie tyć! Żebyś była zawsze tak szczęśliwa jak wtedy kiedy żresz Nutelle łyżką i wysyłasz mi fote z podpisem "walić dietę!".
Baff sto lat!  :kwiatek:
JARA Ty głupku najukochańszy !! Dziękuję  :kwiatek: 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się