Karabin do wystrzelania co niektórych ludzi. Super laptop który przechwycil by mi wiadomości wielu osób chociażby z fb! Ekstra telefon z kamerą który wychwycił by mi co mój chłop (chociaż nie mam ale kiedyś może) robi i gdzie jest 😀iabeł: Własny samolot, kucharka, sprzątaczka. Mój własny najprawdziwszy kombajn. Studio filmowe. Ciało super modelki. 6 gwiazdkowa stajnia!
Mi się marzy alpaka i sowa 😍 Tylko to się raczej nie liczy pod rzeczy 😁 I zdecydowanie chciałabym mieć takiego plastikowego konia, jakie czasem stoją w sklepach jeździeckich. O i operację piersi i podbródka bym chciała 😍
Znów własną stajnię z dala od wrednych ludzi 🙁 i zdrowie to bym chciała... chociaż to chyba nie są zbędne.. ze zbędnych chcę tableta jakiegoś, no i Mikołaj mi pojutrze przyniesie potrzebny mi on jak Tani dron 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 22 grudnia 2014 19:46
Też chcę plemniczka 😍 Jednego już dostałam, ale marudzi, kombinuje i potrafi stać i lizać lodówkę przez 10 minut... To nie jest fajne. Chcę pluszowego 👀
Ja bym chciała tarsiera 😍 [img]http://discovermagazine.com/~/media/import/images/6/7/0/tarsier.jpg[/img] drona, bazooke 😀iabeł: i Lambo Aventadora też 😎