Hexa, mam kozaki z Kazar'a 2-gi sezon i są w super stanie. Natomiast stoczyłam batalię z Intershoe, gdzie reklamowałam buty Mustang 2-krotnie. Za pierwszym razem reklamację uznali, za drugim razem (ta sama usterka) nie uznali. Nóż mi się wtedy w kieszeni otworzył i wyskrobałam pisma do nich, jak i do rzecznika. Wymienili mi buty na nowe.
Dziewczyny, które mają Sorel Joan of Arctic, możecie proszę doradzić jak wypada rozmiarówka? Tabela rozmiarów przy tym modelu klik jest jakaś dziwna 🤔 że niby 38 to 24 cm, a 39 to 25 cm Pls help :kwiatek:
JARA ja adidasy wprawdzie miałam tylko raz i był to rozmiar 39 2/3 a inne firmy mam najczęściej 37,5 - 38 😉 tylko tamte poprzednie adidasy były płaskie a nie wiem czy te na koturnie wpadną rozmiarowo tak samo a nie mam gdzie ich przymierzyć. Hmm, chyba zaryzykuję i zamowię 38 2/3 😉
[quote author=Martuha link=topic=8215.msg2243340#msg2243340 date=1418517020] wow, niezłe wysokości yga 🙂 mi na 3cm już jest niewygodnie i chodzę jak pokraka 😉
No bo trzeba na wyższych! 😀 [/quote] racja! wyższe (z platorma) są wygodniejsze od niskich kaczuszek, w których ja również nie umiem chodzić 😉
Pursat mam do Ciebie pytanko 😉 na instagramie masz zdjęcie w takiej ładnej futerkowej kamizelce, gdzie ja dorwałaś? :kwiatek: Marzy mi się taka od dawna, ale zawsze trafiam na na jakieś przysadziste i wyglądam w nich jak jaskiniowiec 😲 a Twoja wygląda bardzo "zgrabnie" 😉 chcę taką samą 😉
ja bym je kupiła - ale po moich perturbacjach z kręgosłupem = kiszka… mogę "nie uchodzić" w nich, chociaż powoli wracam delikatnie do obcasów (ale raczej typu "pieniek 5 cm"😉
Pursat mam do Ciebie pytanko 😉 na instagramie masz zdjęcie w takiej ładnej futerkowej kamizelce, gdzie ja dorwałaś? :kwiatek: Marzy mi się taka od dawna, ale zawsze trafiam na na jakieś przysadziste i wyglądam w nich jak jaskiniowiec 😲 a Twoja wygląda bardzo "zgrabnie" 😉 chcę taką samą 😉
Ona jest z Zary, ale to kolekcja z tamtego roku. Może na allegro?