Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

O kurcze, to chyba tez sie juz na te styczniowe zglosze, jak takie parcie jest  🤔
Moon   #kulistyzajebisty
17 grudnia 2014 21:59
Na pewno są 24-25.01.2015. Właśnie wstawiłam propozycje na stronę pomzj ;-)
crazy, to się zgłoś. Najwyżej zrezygnujesz jak będziesz wiedziec, że nie dasz rady. A przynajmniej zaklepiesz sobie miejsce jakby znowu było oblężenie hipo. 😉
Klami z Toba JA to jednak rozmawiać chyba nie mogę.  Był jeden termin możliwy może i były w tym czasie gdzieś indziej ale jakos nie pamiętam żeby z regionalkami kiedykolwiek sie ktos przejmował ze tak daleko inne regiony ktoś robi. Ale nie ważne było minęło koniec tematu.
BlueHorse, używaj nicków proszę. Jestes na forum jesli nie zauwazyłaś. Mówisz, że były terminy, ale nie było woli organizatorów, to ja Cie pytam o jakie terminy Ci chodzi.
29-30 był Robson i nie, nie chodzi o to, że był, ale o ekipę, która np. stawia parkur, bo jest "ta sama". Dlatego nigdy Sopot nie jest równolegle z Robsonem. Najpierw sprawdź swoje info.
Nie ważne było minęło chęci organizacji oraz terminu sobie nie wymyśliłam tylko rozmawiałam z realnymi oficjalnymi organizatorami ale na szybko ciężko też było sie spodziewac ze ktoś przyjedzie jak jeszcze byla równocześnie gdzieś tam Cavaliada. Piszę ze sszkoda ze zawody co miesiąc tylko nie częściej i trzeba sie liczyć ze moga być tłumy.  Wybaczcie brak niekiedy polskich liter nie ogarniam pisania na telefonie.
BlueHorse, to Ci sie terminy pomyliły. To o czym teraz piszesz dotyczyło weekendu 6-7 grudnia.
Ja mówię teraz ogólnie o tym półtora miesiąca🙂 Ale nie ma co rozprawiać i tak podejrzewam, że będą tylko te zawody, które są podane w Jump Off ale przynajmniej w okresie zimowym wiemy na czym stoimy nie tak jak w letnim, że nie wiadomo do końca czy będą i kiedy 😉
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
18 grudnia 2014 08:08
Jakby robili częściej to przyjeżdżałoby mniej ludzi. A tak mają pewność,  że będzie komplet miejsc zajęty.
Poza tym słusznie Klami zauważyła, że kolidowały by z innymi zawodami.
lusia722 też żeśmy doszli do tego wniosku, że pewnie nieopłacalne przede wszystkim dla nich 🙂
Tak każdy byle boks na hipo zarabia na siebie 🙂
Powody powodami, ale szkoda że częściej nie ma zawodów😉 
Godzinówka na jutro:
Mini LL: 8😲0
LL: 8:40
L: 10:45
P: 15:20
N:18:30
N:20:45
C:21:15
CC:21:45

Super, wpadnę na Nki fotki porobić 🙂
Moon   #kulistyzajebisty
19 grudnia 2014 21:42
Jutro raczej na pewno nie dam rady, ale w niedziele jak zepnę zad, to nawet i od P będę mogła pofocić, chociaż pewnie tylko do 18, bo potem mam wigilię stajenną  😉
Któż jedzie P? :>
Ja jadę szalone LLki dwie ok 9:30-50 więc pewnie na fotki nie mam co liczyć :P
A ja chciałam jechać ujezdzeniowki ale w wyborze zawodów już ich nie ma. Sa tylko skokówki za 3 tygodnie, błąd w panelu czy taka liczna frekfencja?
qaz, a są  w ogóle  gdzieś  propozycje  na te zawody?
WINTER DRESSAGE CUP

Uprzejmie informujemy, że Hipodrom Sopot rusza z pierwszą edycją WINTER DRESSAGE CUP jaka odbywać się będzie w sezonie halowym 2014/2015. Planujemy organizację trzech eliminacji a cały cykl zawodów zakończyć wielkim finałem. Poniżej prezentujemy kalendarz kwalifikacji:

I. 13-14 12. 2014
II. 17-18 01. 2015
III. 20-21 02. 2015
Finał: 07-08 03. 2015

Wszyscy się tym sugerujemy 😉 Ale faktycznie propozycji nie ma.
To widziałam,  ale  propozycji  brak  plus  p. Zosia  nic  nie wie  o tym terminie. Sopot  😉
anai właśnie nie ma jeszcze nawet propozycji  😀 na początku stycznia jak wchodziłam w panel była możliwość żeby wybrać albo ujezdzeniowki 17-18 stycznia albo skokówki 24-25 stycznia, teraz tylko skokówki są do wyboru i aż wierzyć mi się nie chce zeby była aż taka frekfencja.
Ej no.... Niech ktoś się dowie coś o tych ujeżdzeniówkach... Błaaaaaaagam  :kwiatek:
Chcę posłać amatorsko na towarzyskie trójkę ludzi ode mnie głupio by było przygotowywać na coś co się nie odbędzie... 🙁
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
04 stycznia 2015 20:34
jutro się dowiem.

dziś mi się obiło o uszy, że ma wrócić stawianie czworoboku na dużej hali - w poniedziałki i czwartki.
Moon   #kulistyzajebisty
04 stycznia 2015 20:37
Ktoś, jezzzusss, jak mamunię moją kocham, połamię te cholerne płotki! No wezmę siekierkę i połamię w drobny mak!  😤
Toć deptacze kapusty mają przecie rozprężalnię wymiarowo chyba jak czworobok! I dni w których nie można na niej skakać -.- Z resztą, ja pitole, rozprężalnia większość czasu stoi pusta!  😵
Ktoś będę wdzięczna  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: 😉
Ktoś,Moon,  no bez jaj, toć mają drugą halę, która jest wiecznie pusta. Robimy bojkot !
hahaha i jak tu nie kochać dresiaży? 😁
Będę im przeskakiwac w te i wewte przez te cholerne płotki, przysiegam !
Moon   #kulistyzajebisty
04 stycznia 2015 20:53
Ja naprawdę jestem w stanie współistnieć z nimi na dużej hali, ale kuźwa rozstawiony czworobok, prostopadle między płotkami przeszkody drągi a nie daj Bóg, jak ktoś jedzie akurat program... no Ni HUHU, to jest tak jakoś ni w 5 ni w 10, że ani pojeździć, ani się przeciskać pomiędzy... A jak jeszcze więcej koni w tym samym czasie + skaczą (przeważnie szereg równolegle do czworoboku) + program... No przecież idzie się pochlastać!  🤔wirek:

klami, jutro migiem do Castoramy po podręczne siekierki...  😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
04 stycznia 2015 21:01
Będę im przeskakiwac w te i wewte przez te cholerne płotki, przysiegam !

wiesz, biorąc pod uwagę wysokość płotków, to na szerokość akurat 5 fule 😁..... to co, trenujemy jutro synchronicznie, powiedzmy ok.18tej? 😁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
04 stycznia 2015 21:06
Ja nie ogarniam ilu i do jakich zawodów (ME, MŚ, IO?) jest tych "dresażystów", że mają dla siebie jedną halę, będą miećteż drugą?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się