Facebook -czy ktoś korzysta?

Ustawienia -> ogólne i na samym dole jest opcja usunięcia 😉
Dziękuję za odpowiedź.
Pursat   Абсолют чистой крови
16 listopada 2014 15:33
Można ustawić zdjęcie profilowe w oryginalnym formacie? Chciałam przed chwilą zmienić i facebook przycina mi prostokątne zdjęcie do kwadratu i nie widzę innej opcji... 👿 To jakaś nowa zmiana? 🤔
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
16 listopada 2014 15:37
Niestety od jakiegoś czasu tak jest i nic z tym nie zrobisz 🙁
No właśnie, też to zauważyłam. Totalna beznadzieja. 🤔
Facella   Dawna re-volto wróć!
16 listopada 2014 15:50
Ja oprócz tego zauważyłam, że na swoim fanpage'u nie mogę oznaczać w postach osób-użytkowników, strony, miejsca mogę, ale osób nie...
Edit: no dobra, mogę, ale dopiero edytując dodany już post  🤔wirek:
16 listopada 2014 16:27
No nieeee, do du... 😤
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
16 listopada 2014 16:38
Możesz oznaczać wchodząc na swojego fajpejdża jako Ty, a nie jako administrator strony.
16 listopada 2014 16:41
Ala jako ja nie mogę edytować postów, a to w poście chcę oznaczyć 😉
Pursat, wrzuć zdjęcie do albumu albo w posta, jakkolwiek, i później w opcjach masz "ustaw jako zdjęcie profilowe" 🙂
16 listopada 2014 17:00
Niestety nie działa. Tak samo przycina i nie można tego pominąć.
No co ty, też tnie? Ale dziadostwo. Czyli facebook się dostosował do selfie z instagrama i retrici  🤣
Weszłam dziś na FB na cudzym komputerze. Jak dziwnie toto wygląda, bez FBP 😉 Bajzel i pstrokacizna.
Mam problem z fb :/ Nie mogę wysyłać zdjęć w komentarzach/przez czat. Jeszcze wczoraj było to możliwe a dzisiaj już nie... W czym może leżeć problem? Ktoś coś?

EDIT: Teraz mam też problem z dodawaniem komentarzy (choć przed chwilą jeszcze udało mi się dodać)... czy możliwe, że jakiegoś bana zarobiłam?  🤔wirek:
da się jakoś zrobić w ustawieniach, by filmiki wrzucane przez znajomych nie uruchamiały mi się automatycznie jak przeglądam swoją tablicę?
Cierp1enie, tak. Rozwiń menu klikając na tą strzałkę po prawej stronie na górze. Wybierz ustawienia, później po lewej stronie na samym dole będziesz miała 'Video' - klikasz. Wtedy pojawi Ci się opcja wyłączenia automatycznego odtwarzania
vanille - jestem Twoją dłużniczką!  :kwiatek:
25 listopada 2014 19:38
vanille, mi coś dzisiaj fejs świruje, więc może to ich wina...
Mi też - bardzo wolno działa, wyświetla się info, że mam wiadomość, a wiadomość pojawia się za 4 minuty i takie tam
Proszę bardzo Cierp1enie, 🙂
Mi się wczoraj późno wieczorem naprawiło. Już myślałam, że jakiegoś bana zgarnęłam (tylko za co?) bo w najgorszym momencie nawet komentarzy nie mogłam wysyłać, nie mówiąc o oznaczaniu ludzi czy wysyłaniu zdjęć. Mam nadzieję, że wam też się naprawi samo.
Mi dzisiaj muli, od jakiejś godziny. Wrrr
Wyłączyły mi się powiadomienia ze strony, którą zarżadzam. Da radę je z powrotem włączyć?
Da radę! Wejdź na tą stronę, którą zarządzasz i na górze powinno Ci się wyświetlać: "stronę / aktywność/ statystyki/ ustawienia/ pomoc" więc klikasz na USTAWIENIA potem po lewej stronie będziesz miała całą listę więc klikasz w POWIADOMIENIA i tam już sobie wszystko zaznaczasz, jakie powiadomienia chcesz otrzymywać i czy wgl takowe chcesz 🙂
Dzięki, jestem ślepa. 🙇
jak można usunąć wiadomości prywatne? w skrzynce odbiorczej znalazłam tylko opcję "zarchiwizuj", a z archiwum opcji usunięcia już nie.  😲
Gillian   four letter word
05 grudnia 2014 08:30
musisz otworzyć wiadomości (po lewej stronie, pod swoim profilem), otwórz tą którą chcesz wywalić, znajdź DZIAŁANIA - usuń konwersację 🙂
DZIĘKI! :kwiatek:

na to nie wpadłam. 😉
Czy tylko mi nie działa dziś Facebook  (albo działa, ale nie wyświetlają się grafiki) i youtube?
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
05 grudnia 2014 12:24
Mi normalnie działa.

Uff, zrobiłam dziś czystki w albumach... nie sądziłam, że tyle się tego uzbierało 😵 Połowę zdjęć usunęłam, bo był bez sensu 🤔wirek:
05 grudnia 2014 14:02
Ja chyba też muszę to zrobić. 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się