safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 04 grudnia 2014 15:25
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 04 grudnia 2014 15:38
Liściu, tak to odgłos :p bliżej mu do i-a niż rżenia 😂
Zawsze możesz przyjechać. A, zrozumiałem, Ty nie do mnie, tylko do osła 😉 🙁 😉. Na poważnie, to jeśli trafi mi się jakaś okazja, to kupię. Jeśli okazji nie będzie to kupię za dwa trzy lata. Najpierw muszę kilka Shire'ów zgromadzić i to jest priorytet 😀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 22 grudnia 2014 10:01
Też bym się wybrała do takiego osiołka 🙂 do shirów też 😁 już widzę to zdjęcie mnie 1,6 w kapeluszu obok takiego koniska
Tania, byłam miesiąc temu, ale tak wszystkie moje plany się zawaliły, że nie dałam rady zorganizować żadnego spotkania 🙁 Chociaż było blisko... (co nie, Katija i Jara? :cool🙂
A nawiązując do tematu jaki zacząłem nie dawno na Rv o wilkach to osioł i muł doskonałe zabezpieczenie przed drapieżnikami podobno nie tylko wilka ,ale i pumę potrafią pognać 😀