Dracula średniawka...dobrze się zapowiadał, ale trochę skiepścili...
Dzisiaj idę na Intersteller, oglądał ktoś?
Dramuta12 - ja już nie mogę się doczekać Hobbita 🙂 oglądam zwiastun i mam ciary 🙂
Dzisiaj idę na Intersteller, oglądał ktoś?
Też dziś idę sprawdzić, słyszałam, że kapitalny. I ponoć odkryli coś tam z czarnymi dziurami w trakcie kręcenia filmu 😉
Ja już byłem 🙂 Po zakończeniu filmu chyba każdy myślał minutkę nad sensem bytu 😉 Mi się bardzo podobał, chociaż wrzucili kilka banałów, które trochę burzyły obraz filmu, ale ogólnie super 🙂 + Nolan puścił oczko do fanów "Incepcji" 🙂
Ja też miałam przyjemność oglądać Intersellar. Zdecydowanie polecam! Dawno nie oglądałam filmu z takim zainteresowaniem, nie dłużył mi się w ogóle mimo tego, że trwa jakieś hm, 180 minut?
Znów wczoraj oglądaliśmy "Donnie Darco"(chyba już ze 20-ty raz). I znów po filmie zostało masę pytań, dyskusja toczyła się jeszcze 2 godziny. Też tak macie?
U nas tym razem pojawił się temat tego, kim tak naprawdę jest Frank(Frank-Królik, nie Frank który po piwo pojechał). Czy to po prostu wytwór wyobraźni Donniego, Bóg(czy inna wyższa istota, w końcu cały czas jest mowa o "boskim planie"😉 czy... sam Donnie z przyszłości(teoria pojawiła się taka, że kiedy jego ciało zostało "zgładzone" on sam przeniósł się do przeszłości żeby skłonić siebie właśnie do podróży w czasie).
Macie jakieś przemyślenia dotyczące tego filmu? 👀
w necie można juz zobaczyć filmy Bogowie i Służby specjalne? Nie mogę znaleźć, albo źle szukam albo jeszcze nie ma 😉
Walk among the Tombstones - bardzo dobre, nie jest to moze thriller na miare 7, ale klimatyczny i dobrze poprowadzony. Bez nadmiaru obrzydlistwa.
Polecam film: Zostań jeśli kochasz 😉
ale zachciało mi się jakiegoś świątecznego filmu 🤣 znacie coś poza Listami do M i Kevinem? 😉
ewentualnie Holiday 😀 To właśnie miłość też nieśmiertelne 😍
Holiday najlepszy!!!!!!! 💘
bo właśnie zobaczyłam, że w TV leci Boże narodzenie
[[a]]http://www.filmweb.pl/film/Bo%C5%BCe[[a]]+Narodzenie-2005-204199
no ale nie lubie ogladac filmów od połowy więc sobie daruje 😉
Zna ktoś jakiś fajny film w stylu divergent, the giver i igrzysk śmierci? Mam ochotę na film tego typu.
Ktos ogladal juz moze cos na tegorocznym Watch Dogs?
ostatnio na TVN Style oglądałam bardzo przygnębiający i brutalny dokument prowadzony przez Annę Dereszowską Trzy na godzinę wiecie może czy jest on gdzieś w necie? Moja znajoma też chciałaby go zobaczyć ale obie nie możemy znaleźć :/
podłączam się do pytania hanexxx
Plan lotu - świetny, uwielbiam Jodie Foster, jest tak samo dobry jak Azyl.
Coco Chanel - też mi się podobał 🙂
Sobowtór diabła - ostatnio obejrzałam go z braku laku i przez zupełny przypadek, ale fajny był 😉
"Anioł śmierci" - znakomity. Polecam.
Tania ale mi ochoty narobiłaś, wygląda ciekawie 🙂 na pewno obejrzę
Tania ale mi ochoty narobiłaś, wygląda ciekawie 🙂 na pewno obejrzę
Koniecznie! Film jest znakomicie zrobiony. Scenariusz mrozi krew w żyłach. No i losy głównego bohatera są zdumiewające.
Nie miałam pojęcia, że tak się potoczyły.
Tania Twój gust filmowy bardzo do mnie trafia 😉 co jeszcze polecasz? :kwiatek:
Tania Twój gust filmowy bardzo do mnie trafia 😉 co jeszcze polecasz? :kwiatek:
Będę meldować jak mi coś wpadnie w oko. :kwiatek:
Interstellar na pewno film z rozmachem 🙂 duzo dobrych efektow, duzo dobrej gry aktorskiej, ale mam nieodparte wrazenie, ze Nolan naogladal sie Kontaktu w mlodosci i baaaardzo sie zainsprowal 🙂
Mi się film podobał, ale nie do końca koncepcja leżała. Końcówka odpalona od reszty prawie jak w Lucy Bessona.
Ale bardzo dobre kino, warte obejrzenia.
Ja to tylko mam pytanie - czy robią teraz normalne bajki dla dzieci. Wzięłam moje dziecię do kina ostatnio na "Piorun i magiczny dom" i film jest tak posranie straszny, że makabra! Albo niech zrobią od 7 lat, czy co... No masakra!
Ja do dzisiaj mam koszmary po Koralinie ... Pioruna obejrzę w domu i porównam. Niestety z dobrymi bajkami kiepsciutko 🙁
Koralina super, ale zdecydowanie nie dla dzieci... 😲
Szukam filmu. Jest rodzina z dwojka chlopcow. Mlodszy rysuje dziwne postaci, rodzice w koncu zaczynaja sie tym przejmowac, dzieja sie dziwne rzeczy, spotykaja goscia ktory wyjasnia im, ze obcy chca porwac ich mlodszego syna. Zakonczenie zaskakujace, film w stylu foot tape.
Kojarzy ktos tytul? :kwiatek: Za nic nie moge sobie przypomniec 🙁