Następnego dnia miły pan zadzwonił czy nie zamówiłabym czegoś jeszcze, bo nie opłaca mi się wydawać na przesyłkę 20zł, kiedy sam produkt kosztuje 50... niestety nie miałam możliwości na wzięcie czegoś jeszcze, więc podziękowałam. Ten telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie
no faktycznie - ależ oni dbają o klienta 😁
co do sklepu horses - z panią Martą jest bardzo dobry kontakt, przesyłka zawsze szybko. pozatym można się w wielu kwestiach dogadać 😉 a - i jest teraz kilka rzeczy w promocyjnej cenie, więc naprawdę warto
UWAGA na Hidalgo. Przed chwila weszłam na stronę sklepu do zakładki odzieży jeździecki i mój komputer krzyknął ze strona jest zainfekowana przez trojana i transmisja zostanie zakończona.
wielki "-" dla sklepu Hipikar...
zamówienie złożyłam 25 lutego - przyjęto do realizacji i na tym koniec ... na szczescie nie wpłaciłam kasy a do tej pory tylko jedna wiadomość ze derka jest w drodze no cóż chyba pieszo idzie...
nie polecam 👿
Ja po jakiś 20 telefonach dostałam w końcu jeden czaprak a za drugi oddano mi pieniądze. Mimo wszystko Hipikar to ostatni sklep w jakim cokolwiek kiedyś kupię.
Natomiast wileki plus dla mksklep. Szybka obsługa, uprzedzono mnie że będę musiała tydzień czekać, a gdy ostatecznie okazało się że produktu nie będzie (brak w hurtowniach) dostałam jedną rzecz z zamówienia gratis🙂 Bardzo miły kontakt. POLECAM.
[quote author=Diakon'ka link=topic=81.msg220615#msg220615 date=1238829026]
Następnego dnia miły pan zadzwonił czy nie zamówiłabym czegoś jeszcze, bo nie opłaca mi się wydawać na przesyłkę 20zł, kiedy sam produkt kosztuje 50... niestety nie miałam możliwości na wzięcie czegoś jeszcze, więc podziękowałam. Ten telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie
no faktycznie - ależ oni dbają o klienta 😁
[/quote]
w porównaniu do tych sklepów, gdzie przez kilka miesięcy nie ma kontaktu, to tak 😁
Pinessko, w tym sklepie są siodła Podium:
http://www.jezdzieckidomwysylkowy.pl/cgi-bin/index.pl?CategoryID=45, ale nic więcej o tym sklepie nie potrafię powiedzieć.
tweety hm. moim zdaniem to się zamawia, wpłaca kasę, a później dopiero wysyłają paczkę. Prawda?
AppleJacks jest jeszcze coś takiego jak paczka pobraniowa
Tak się właśnie zastanawiam nad zamówieniem w sklepie EL-TAN - wasze opinie są dość dobre - a może są jakieś uwagi, które przeoczyłam?
Zamawiaj śmiało. Ja u nich zamawiałam telefonicznie.
Jeden z lepszych sklepów, z jakimi się spotkałam. Rzetelnie, terminowo, miło.
Sklep godny polecenia.
+++++ dla IHAHA
+++++ dla Amigo
tweety hm. moim zdaniem to się zamawia, wpłaca kasę, a później dopiero wysyłają paczkę. Prawda?
no coś ty na to bym nie wpadła... 🤔wirek:
jak nie znam sklepu to wplacam pieniadze jak dostane informacje ze mają to co potrzebuje na magazynie i mogą wysłać po otrzymaniu kasy-
nie mam zamiaru wysyłać 350 zł i łaskawie czekać na jakieś informacje
przelew idzie do 2 dni a moja derka do hipikaru juz 2 miesiące nie mam ochoty "mrozić" pieniędzy i bać sie czy wogóle sie odezwą ( a z kontaktem wielki problem mają )
zawsze tak robiłam i żaden sklep nie miał zastrzeżeń
eltana tez polecam 🙂
Dzięki Kobitki za informacje - będę więc spokojna 🙂 - mam jeszcze pytanie - chciałam kupić u nich wędzidło, którego nie widać w ofercie - można śmiało poprosić ich o sprowadzenie? - szkoda mi po prostu innej rzeczy zamawiać w innym sklepie tylko dla tego, że czegoś ni ma w ofercie? - myślę, że można, choć nigdy tak nie robiłam - stąd pytanie.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki!
u mnie również amigo na plus i to wielki!!
miła i kompetentna pani do kontaktu - nie to co w gnl,
błyskawiczna informacja o brakach w magazynie i od razu konkretna propozycja załatwienia sprawy - nie to co w gnl,
ekspresowa wysyłka - paczke dostałam dzień po otrzymaniu maila, że zamówienie do mnie poleciało - zupełnie nie to co w gnl.
Porównanie wzięło się stąd, że na zamówienie z gnl musiałam czekać 4 tygodnie, plus 6 tygodni na wymianę jednej rzeczy która okazała się za mała, a paczke z amigo otrzymałam w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia - i okazało się, że można i poczta polska nie ma tu nic do rzeczy :p
mało to, kiedy nie zadzwoniłam do gnl to pani nic nie wiedziała, a odpowiadają na co drugiego maila.
Podsumowując - AMIGO jak najbardziej tak, GNL zdecydowanie odradzam.
tweety no w sumie...
A jeszcze mam rade dla tych co kupują w sklepach internetowych. ;p
Najlepiej kupować w takich, gdzie jest podany adres siedziby sklepu, zawsze jbc. warto wiedzieć 😀
Equishop dalej straszy?? Czy moge juz normalnie wejsc na ich stronke??
Lena, stado wirusow napieralo na komputer z chwila zaladowania strony.
wczoraj nadal atakowały wirusy
Wiecie co, może jakiś haker się włamał na stronę... 🤔
Mega + dla mksklep miła obsługa, super kontakt i błyskawiczna wysyłka
Macie kobitki numer konta do el-tan - na stronie jest nie prawidłowy? - i do tego mają jakiś problem techniczny 🙂
konto El-Tana: BRE Bank WBE 25 1140 2004 0000 3002 3330 1209
to jest nr ze strony i był taki odkąd pamiętam
Dzięki wielkie - aktualnie na stronie jest błąd w numerze konta 🙂
Ogromy + dla sklepu Karina, błyskawiczna przesyłka i to przed świętami, dostałam również mały gratis
Co z equishopem?? Na stronke dalej wejsc nie moge.... :/
Na allegro na ich koncie cisza??