dziewczyny, uratujcie! mignęła mi w sieci taka sukienka ale nie mój rozmiar (L), więc nie kupię. a piękna, zakochałam się, chcę taką, chcę bardzo. nie wiem gdzie szukać, ta z Benettona, ale stara kolekcja :<
Dziewczyny pomocy!! Byłam dzisiaj na zakupach i w New Yorker znalazłam rękawiczki, które kompletnie mnie zaczarowały. Jednak nie ma mojego rozmiaru 🙁 Jeżeli któraś z was mogłaby zajrzeć do sklepu w waszym mieście czy jest rozmiar 8 bądz 8,5 byłabym strasznie wdzięczna Muszę je mieć... A nigdzie online ich nie ma. W załączniku przesyłam zdjęcie o jakie mniej więcej rękawiczki chodzi.
nie macie wrażenia, ze rozmiary w Bershka wypadają dziwnie małe? juz dobrze nie pamiętam ale coś tam kiedyś chcialam kupić i mimo ze normalnie nosze XS lub S to tam M było na mnie za male i nie wiem czy to przypadek czy zawsze tak jest a chcialam coś kupic od nich przez neta i nie wiem jaki rozmiar mam brać
To chyba zależy od rzeczy, bluzki jak dla mnie wypadają normalnie - nigdy się jeszcze nie natknęłam na zły rozmiar. Ale z kolei spódniczkę mam rozmiar większy a i tak mogłaby być większa... Lepiej przymierzyć.
Według mnie bershka ma bardzo małe rozmiary, a raczej "wąskie", na długość są ok. Normalnie noszę Mkę, a z bershki mam płaszcz i dwie bluzki w rozmiarze XL.
Moim zdaniem w Bershce rozmiary wypadają dziwnie małe - szczególnie spodnie, spódnice czy szorty, reszta jest w miarę normalna. Z innych firm noszę 36/36-long/S, a w Bershce kupiłam ostatnio spódnicę S i była sporo za mała, wymieniłam na M i jednak też mogłaby być większa 🤔
Dlatego ja już do bershki nie wchodzę, bo tylko się dołuje. Normalnie noszę Mki, do tego jestem dość wysoka, a tam prawie wszystkie ciuchy są obcisłe i za krótkie, szczególnie w biuście :/ a takie ładne kiecki czasami mają 🙁
Malaaa jeszcze TopSecret ma dużo małych czarnych (takich dopasowanych) - ja tam kupiłam kilka takich. A jak się trafi na promocje, to kosztują grosze 😀
Hexa trafiłaś na podróbkę? 😲 Czy pytasz tak z ciekawości?
Edytka w zeszłym sezonie wypatrzyłam w butiku piękną torebkę ale nie przełknęłam ceny - dwa miesiące temu znalazłam ją na Zalando w nieco przyjemniejszej cenie więc radośnie zakupiłam. Zaczął schodzic kolor - wyciera się na każdym rogu a także od strony przylegajacej do ciala podczas noszenia. Nigdy ie miałam z tą marką żadnych problemów, wręcz przeciwnie wszystko nawet po latach wygląda jak nowe.
Dlatego własnie moje pytanie - trafiłam na podróbkę czy tylko wadliwą sztukę