Ej, to co robimy? 😀
Ma ktoś jakiś pomysł? temat na wieczór? 😉
nine, 😁 i nie można na fb napisać, że padł, hyyy 😁
Instrukcja 'jak rzyć' była już podawana jak padła rv.
Przypomnę na wszelki wypadek 😁
Burza, ja nie wiem jak Ty możesz żartować z takich poważnych spraw ! 😜
Zjadłam coś fajnego, kot mi śpi na kolanach i co?! Mam do 400 osób teraz zadzwonić by im to powiedzieć?! 😀
Niezły pomysł, idę po kota 🤣
jaaa... a tak się wciągnęłam w rozmowę. tylko człowiek do stajni skoczy i nie ma po co żyć 🙁
nine, w takim kryzysie to nic tylko się śmiać bo inaczej płacz i zgrzytanie zębów!
No właśnie, baffinka, odświeżam, ciastka zjadłam, u ludzi dziś już byłam i do tej pory mnie trzyma... 😀
ale nie płakałaś przed lustrem! ale już! pędem! 🤣
Zjadłam coś fajnego, kot mi śpi na kolanach i co?! Mam do 400 osób teraz zadzwonić by im to powiedzieć?! 😀
hehe mam to samo 😀 Jem słonecznik, kot śpi na kolanach, pies na stopach a facebooka brak 🤔
baffinka, nie zdązyłam, bo dziaa! 😉
Mój dalej nie działa !
Niech mi ktoś da numer do Zuckerberga! 🏇
edit: ha, przestraszył się, bo jednak działa.
Jak to padl? i co teraz? kiedy bedzie? ja potrzebuje!
Uffffff 😀
zielone kropki na czacie mnie uspokajają 😎
wiem, że nie jestem odcięta od świata
Coś działa ale u mnie wiadomości nie mogę odczytać ani wysłać 😤
Kurcze, toż ja "rzyć" nie powinnam, wytrzymuję bez facebooka od zawsze 😎 Swoją drogą śmieszy mnie ten tytuł, teraz to powinno być "czy ktoś nie korzysta". U mnie w klasie do co niektórych w ogóle nie dociera, że facebooka nie mam i myślą, że dać nie chcę 😁
Jaka etykieta obowiązuje, kiedy posiadacz profilu na FB umrze? Wkleja mu się kondolencje? Czy skreśla z listy?
I co, jeśli widać, że ktoś korzysta z profilu zmarłego? Czyli staje się naszym znajomym ktoś obcy. Chyba jednak skreślić z listy i już?
Tania, rozbawiłaś mnie 😀 Trzy osoby z moich znajomych, które miałam również na fb, nie żyją. Profil jednej z nich istniał jeszcze przez rok od śmierci. Nie usuwałam ze znajomych. Ponieważ koleżanka była mi dość bliska, to lubiłam czasami tam "wejść", żeby obejrzeć jej zdjęcia, ale mimo, że od śmierci minęły już dwa lata, to wciąż mam w komórce jej numer tel... Mnóstwo osób co jakiś czas publikowało coś na jej profilu. Najczęściej pisali o tym jak tęsknią itd. Po roku rodzina zmarłej profil usunęła. Profil drugiej osoby po pół roku od śmierci wciąż istnieje. Nie widziałam na nim ani jednego wpisu, ani jednego wspomnienia, kompletnie nic. Trzecia osoba zmarła zaledwie kilka dni temu. Widziałam, że dwie osoby coś opublikowały. To chyba zależy od znajomych zmarłej osoby.
Ktoś ma dziś problemy z fb ?
Nie można odczytać plików
Twoje zdjęcia nie mogły zostać załadowane. Pliki zdjęć nie mogą być większe niż 4 MB i muszą być zapisane w formacie JPG, PNG, GIF lub TIFF.
Czy da się na fejsie przenieść zdjęcie z jednego albumu do innego? Szukam i szukam, i nic nie widzę, jest tylko obracanie zdjęć prawo/lewo i usuwanie, a przeniesienia ni ma...
Wchodzisz w album, najeżdżasz na miniaturkę zdjęcia, po prawej u góry pojawia ci się znaczek 'edytuj lub usuń', klikasz i tam jest opcja 'przenieś do innego albumu'. 😉
flygirl, spróbowałam, ale niestety tam też nie mam opcji Przenieś, tylko Usuń, ew. Uzyskaj link...
edit: już wiem, z jakiegoś powodu z Profilowych zdjęcia nie da się nigdzie przenieść - jest na to jakieś obejście? W pozostałych albumach ta opcja działa faktycznie 🙂
Koleżanka wysłała mi w prywatnej wiadomości na FB film. Nie pod postacią linku, ze swojego dysku go wysłała. Jak mogę go zapisać na moim dysku?
Koleżanka wysłała mi w prywatnej wiadomości na FB film. Nie pod postacią linku, ze swojego dysku go wysłała. Jak mogę go zapisać na moim dysku?
ja się też podłączę z tym pytaniem 😉
Gdzie moge wylaczyc powiazanie kont Facebooka i Instagramu? Chcialabym, zeby przestalo mi sie pojawiac powiadomienie, ze moj znajomy z Facebooka jest teraz w serwisie instagram i vice versa 😉 Ktos moze wie?
Czy tylko ja mam problemy z fb? 👀
Rozumiem, że jeśli ktoś jest dostępny na czacie po prawej stronie to znaczy, że jest w danym momencie zalogowany?
Livia, jak zmienisz swoje obecne profilowe na inne, to poprzednie powinno dać się przenieść do innego albumu 😉
Mam do was pytanie : jak usuwa się stronę, którą zarządzam?