no jeździć samemu jest fajnie do czasu...mnie osobiście sie ostatnio znudziło ( po całej zimie) i chętnie bym też z kimś pojeździła. Czekam na plac aż dojdzie do siebie.
marysia550... ja jazdy prowadze od jakiegos czasu na Pile i zastęp dotyczy jeźdźcców mało zaawansowanych, osoby bardziej zaawansowane jeżdżą dowolnie, nie ma przymusu jazdy za ogonem. Nie wiem skąd te twoje obserwacje
Jeszcze bliżej Końskich masz Stajnie u Ciepłego, zaraz za Końskimi w stronę Skarżyska po prawej stronie - styl klasyczny, chyba skoki. No i następna jest L5R - polecam jeśli chodzi o west 😉
Ja myślę, że będzie małe zainteresowanie - świętokrzyskie, a szczególnie nasze okolice są zacofane jeździecko. Wszystko też zależy od ceny szkolenia i liczby miejsc - jeśli chcecie mieć dużo osób, marne szanse, chociaż garstka może i by się znalazła....
eh no tak, szukałam kogoś sensownego na treningi i też lipa;/
więc o Gyuli można pomarzyć. Kosztu nie znam bo tylko z nim rozmawiałam o terminach jakby miał. Ale skoro nie ma chętnych na rozwój...to nie będę się chyba wychylać i płacić później za wszystkich;/