A Tobie się podoba? Luźny styl, jak nie przesadzisz z dodatkami to czemu nie, mnie się wydaje że to taka luźna bluzka chłopczycy, też ma swój urok 🙂 Ja jak dostanę coś od Babci, to wkładam o zazwyczaj albo do Babci, albo na konie, no niestety.. 😁
Thymos jeżeli chodzi o krój to jest idealna bo dobrze leży i lubię takie koszule ale ta krata w dwóch kolorach troche do mnie nie przemawia, od biedy mogłabym ja nosić ale zdecydowanie wolałabym żeby nie byłoby na niej tych mieszanych kolorów 😉 chyba ją wymienię na jakąś "jednokratkową"
o! ja też chciałabym taki sweterek. Potrzebuję jeszcze białej, luźnej koszuli takiej podchodzącej pod męską, coś w deseń koszuli jaką ma Julia Roberts w nowej reklamie Calzedonia 😉 widziałyście gdzieś?
hanexxx, nie prościej kupić męska koszulę? 😉 Ja ostatnio dorwałam w SH męska koszulę z Zary super slim i nosi mi się świetnie, własnie jako lekko oversize 😉
Zamawiałyście coś kiedyś z Mosquito? Tanie ciuchy mają, ciekawa jestem, czy jakość do przeżycia, czy takim sweterkiem od razu mogę podłogę umyć 😉 http://mosquito-sklep.pl/pl/
Thymos, ja kupowałam w Mosquito letnią sukienkę i bluzę - jakość całkiem niezła 😉 Sukienka porządna, nic się z nią nie dzieje. Nie wiem jak będzie z bluzą po praniu, bo dopiero dzisiaj przyszła paczka 😀
[quote author=Thymos link=topic=168.msg2202507#msg2202507 date=1413441188] (Co jak co ale fryzurę to ona zawsze ma... ) Chyba ażurowy? Też mi się podoba🙂
ona ma doczepiane włosy - wtedy bardzo łatwo ułożyć, bo jest ich mega dużo [/quote]
kurde, nie mogę przeboleć tych bluz dramond, ale boje sie kupować w ciemno :/ czy ktoś posiada taką i podzieliłby się opinią, ewentualnie jakieś real foto jak one wyglądają na ludziu
ja wlaśnie tak sie zagapiłam w bluzy, że przegapiłam płaszcze i dziś kupiłam bardzo podobny do tych co mają (tylko brzydszy) w New Yorkerze 😕 dlatego na płaszcze tylko przed chwilą rzuciłam okiem i nie pzreglądam dalej bo mi sie smutno robi 😉
a właśnie potrzebuje bluzy, takiej dłuższej bo nie cierpie jak mi po nerach dmucha, a nawet wcześniej nie wiedziałam, że robią takie a'la tuniki
jak wypadają rozmiary czapek i rękawiczek H&M z działu dziecięcego. Chodzi mi o te rozmiary młodzieżowe. Czasami kupuje u nich jakieś ciuchy w rozmiarze 164, 170 itp. a teraz upatrzyłam sobie na ich stronie czapkę i rękawiczki ale nie wiem czy nie będą za małe. Pomóżcie, bo muszę iść specjalnie do galerii po tylko te dwie rzeczy 😉 :kwiatek:
Dziewczyny, macie jakieś sposoby na elektryzujące się ubrania? Mierzyłam dziś sukienkę o jakże naturalnym składzie: 94% POLIESTER, 6% ELASTAN 🤣 i bardzo mi się podobała, tylko obawiam się, że to elektryzowanie będzie mnie doprowadzać do szału.