oj dał nam popalić z uchem dał. 😍 ale naczelny hałasostwarzacz sprostał zadaniu. mało się nie posikałam patrząc na jego miny w trakcie tych wysiłków. 😂 a Taju z reguły miał go... w pupsku. 😀 ale przynajmniej pozwolił się WSZĘDZIE wprowadzić. nic mu nie przeszkadzało. byle by mu dać spać i ... trawy. :P
Evson, jestem bardzo bardzo ciekawa artykułów, wklejaj. I bardzo się cieszę, że z Intruzem lepiej. Skoro i stęp ma obszerniejszy to znak, że jednak odczuwa ogromną ulgę. I dobrze, że znormalniał. Choć pewnie sam podświadomie czuje, że musi uważać na siebie.
halo niestety... ja też mam gust spaczony. i strasznie mnie to denerwuje, że tak jest. 😕 ale co poradzisz.
escada toż Tadek i tak na zawsze pozostanie moim marzeniem i ideałem konia (na pewno jeśli chodzi o umaszczenie, choć i z charakteru mi chyba bardzo pasuje :hihi🙂
Magdzior żadna pokraka. Dawaj go tu, jak tylko coś cykniesz.
Viridila piękna... pupcia. w ogóle piękne gniade! i niech mi ktoś jeszcze powie, że xx'y to sucharki z natury nie do wyprowadzenia i żebra muszą być do policzenia 😤
obiecuję, że już kończę. ale trudno się powstrzymać jak co chwilę nadchodzi coś nowego... pięknego.