Naprawdę jedna z ładniejszych kolekcji eskadrona. Piękna. Czekam już na jeden czaprak, jestem ciekawa, jak będzie na żywo. emptyline, zgadzam się, robisz bardzo ładne szmatofoty. Livia, w amberze już nie ma takiego szału, ale też brzydko nie jest. juliadna, super się przezentuje.
arika00 - ogłowie prestige, naczółek Wembley Fancy 🙂 Livia - niestety komórka nie poradziła sobie z uchwyceniem koloru i faktycznie wygląda niebiesko 🙁 A to przecież taki ładny morski 🙂
No się zaczęło. Kliknęłam właśnie obrożę i smycz iceblue. 😵 Kij, że nie bardzo mi do pstrokatej maści piesy pasuje, ale w Eskadronie będzie się lansować, a co! :emot4:
Moon, ja ubolewam, że nie zrobili szelek... juliadna, oj tam oj tam, pad widać, nóżki się zacieniowały. 🤣 Twoje zdjęcie - jak zwykle bajka! Livia, Lusi we wszystkim ładnie, taki typ. 🙂 harja, dzięki!
Etosha czy ten cotton z Twojego ostatniego zdjęcia to Capri? Na Twoim zdjęciu wygląda zdecydowanie lepiej, niż na katalogowym! Kojarzy ktoś, czy na żywo też tak wygląda? Tu wydaje się ciemniejszy.
Precelek dzięki, chyba sobie go sprawię. Teraz muszę tylko zdecydować się na kolor. Chyba najbardziej przemawia do mnie ten czarny 🙂 W ogóle dopada mnie ostatnio szmatoholizm i to taki konkretny 😀iabeł:
Jezu jak przefantastycznie piękny jest ten granat eskadronowy z paskami brąz i herbem 💘 Już widzę jak pasuje do mojego gniadego, brązowego sprzętu, fraka i granatowych ochraniaczy.... Byłoby miodzio. Byłoby, bo i tak nie mam wolnych milionów monet 🙁