Wierzycie w to?
Bo mi się wydaje że to ściema.
Raczej hackerzy którzy 'poważnie' traktują włamy na komputery nie nagłaśniają kiedy gdzie i jaki wirus atakuje... 🙄
1 kwietnia to Prima Aprillis 😎 Więc pewnie taki żarcik 😂
Haha, też się właśnie zastanawiam czy to nie żarcik, bo na interii czy inych serwisach trąbią o tym wirusie już od kilku tygodni...
A ja pierwsze słyszę. Znaczy, że co, jak wejdę 1 to mi cały system padnie czy co to ma być?
To raczej nie Prima Aprilis, bo właśnie w tutejszych wiadomościach też o tym słyszałam. Mam nadzieję, że re-volta itd będzie mi jutro działać 👿
no i mamy 1 kwietnia a mi jak narazie wszystko dziala 😅
no i mamy 1 kwietnia a mi jak narazie wszystko dziala 😅
a u mnie była mega awaria prądu... nawet internet nie działał 😵 moze to coś znaczy 👀 😁
caroline- w centrum? wlasnie mialam super przyjemnosc utknac najpierw przy trzech krzyzy na skrzyzowaniu bez swiatel- a potem to samo kawalek dalej.
odcinek, ktory normalnie pokonuje 5 minut pokonalam w 42 😅 plus dwie sytuacje o krok od stluczki.
kocham to miasto 🥂
wirusa brak.
zen może masz a jeszcze nie wiesz, ze masz 😉 dzień się jeszcze nie skończył haha
i jak tam wasze kompy po 1 kwietnia?? bo u mnie wszystko ok wiec to chyba byla jedna wielka sciema 🤔
a mi w ogóle nikt nie zrobił żadnego żartu w prima aprilis 🙁
ja miałam wczoraj mega atak wirusa, ale nie confickera na szczęście...
Makrejsza, ja też się śmiałam ale mojemu chłopu wieczorem komp pdł. od wirusa własnie
ja też zalapałam wirusa wczoraj, ale grypy
coś w tym chyba jest 😉
własnie mi się wkradły dwa trojany 😂 😂 😵
moze dzialaja z opoznieniem 🤔
wirus nie wirus ale od wczoraj serwer interii działa strasznie wolno albo wcale 😤 Poczty nie mogę sprawdzić.
a propos-
jakie systemy antyw. polecacie? tylko nie chcialabym instalowac czegos na stale- instalowac w sensie takim jak norton- najlepiej wlozyc plytke, niech skanuje, niech usuwa i niech spada. wyjac plytke lub zamknac program i finito.
mam niby nortona, ale i tak go wylaczam, bo jak jest uruchomiony to muli mi komp jak cholera...
ja na razie ciągle 'działam' na wersjach testowych 😁
po 30 dniach przestaje działać i instaluję nowy 😉 ale nigdy nie zauważyłam, aby jakikolwiek antywirus mi mulił kompa (mam zwykłego) 😅
o to ja nie polecam z darmówek AVG
mimo pozornego działania non stop online przepuscił mi mega trojany, które w koncu opanowały mój biedny komp
teraz za radą serwisanta mam Eset Nod32 - ale wersję trial, nie kupną. zastanawiam się nad kupieniem bo to niewielkie pieniądze, ale wkurza mnie, że ten serwisant namolnie mi wkręca zakup u niego (jest dealerem). więc po którejś tam z kolei sugestii, że lepiej full niż trial, wyraźnie odpowiedziałam - zdecyduję jak skonczę testować.
na razie Eset wydaje się sensowny.. ale mam go dopiero niecałe 2 tygodnie.
zresztą to mój pierwszy nie "open-sourcowy" antywir więc wielkiego doświadczenia nie mam
kto wie czy jakiś czas nie pojadę dalej na testówkach innych firm jak karolina 😎
tylko że zen chciała coś nie 'w tle' ale nie wiem czy są takie.. może tego też można wyłączać. w każdym razie mi nic nie muli. RAMu mam 1 Gb.
odpalilam w koncu swojego nortona, bo mi tu blyska od kilku miesiecy ze mam zagrozony komp. czuje sie zawiedziona- tylko jeden 'inny problem', zero wirusow. cos mi sie wierzyc nie chce 😉
Ja mam trzeci dzień Pandę - wynik 7 wirusów, 60 spyware, 1 nieznane zagrożenie 😵