Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

tajnaa byłoby jak za dawnych czasów....  😀

Nooo... rozmarzyłam się ... 🙂
emptyline Całusek piękny  💘 Do pyska mu w tym kantarku 😀
Hera z tegorocznych wakacji  😎

Jedna z pierwszych lonż na otwartej przestrzeni.
smartini   fb & insta: dokłaczone
22 września 2014 16:42
a my po wakacjach wracamy do roboty <3 pracy dużo ale wstępną niechęć przed powrotem do treningu już mamy za sobą ;D

Chrupki z ostatnich ciepłych dni bo teraz tylko deszcz i zimno  🙁

Time ale fajny ten Twój Chrupek! 😎
Wszystkie Wasze ogony fajne! Nie było mnie tu 2 czy 3 dni i już się stęskniłam 😁

tajnaa specjalnie dla Ciebie kilka fotek 😉

i filmik 😉
jak zwykle cudowna muzyczka, bo za dużo gadam 😁

Gillian, tajnaa, siwaaa, Time może niedziela Wam pasuje lub sobota? Tak polubiłam tą plażę, że non-stop mogę jeździć 💘
srokate o jak ja bym chciała pojechać w teren po plaży 😜
srokate o jak ja bym chciała pojechać w teren po plaży 😜

To wyobraź sobie, że prawie całe życie mieszkam w Kołobrzegu, a na plaży byłam dopiero drugi raz 😵
Ehh, żebym ja miała babcię na miejscu!
Wrzucam moje zwierzaki
Toskania:

Camerun

Srokate - pracuję do 16, zanim dojadę z Koszalina to już się ciemno zrobi  🤔
tajnaa, Toskania jest prześliczna! 😜
Katharina   "Be patient and trust in the process"
23 września 2014 17:45
tajnaa obydwa koniska piękne ale jestem jednak większą fanką chłopaka  😜
srokate aaaale super sobie śmigasz po tej plaży ! Też bym chciała chociaż raz na plażę w teren pojechać ale to już ze swoim koniskiem  🙂

Mnie wzięło dziś na wspomnienia

Zdjęcie pt: "Wehikuł czasu to byłby cud...."

I najaktualniejsze - z kobyłą na której aktualnie trenuję
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
23 września 2014 18:57
Siwek 💘
ależ on ma jabłuszka  😍
A pochwalę się pięknym i idę 😉

eterowa, lepiej już u Was? 😉
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
23 września 2014 21:20
Siwek 💘

jak się czujesz?
srokate  w niedziele niestety cały dzień siedzę na uczelni ( akurat takie wykłady, których lepiej nie opuszczać ;/ ),
a w sobotę pracuje do ok16 i nim dojadę to już będzie lipa ;/
p.s. z Budzistowa jeździsz?Czy z innej stajni??  😉

tajnaa te Twoje dzieciaki .. .    😀  tylko rosną  hihi

Jakieś zdjęcie z Armagedonem z niedzieli
siwaaa z Korzystna jeździmy, blisko mamy 😎 dziewczyny to musimy się dogadać tak żeby wszystkim pasowało, ja mam małe dziecko także ten ... uzależniona jestem od chłopa 😁 żeby tu nie zaśmiecać wątku w razie co przejdźmy na priv lub facebooka :kwiatek:

Wczorajsza paskuda w czasie wizyty kowala 😀iabeł:

24 września 2014 16:24
Time, Ty wiesz, że strasznie podoba mi się Twój olbrzymek 😉
Libeerte, strzemionko, jest troszkę lepiej 😉 Z nogi zeszło sporo opuchlizny, częściowo również zasinienie. Jutro idę ściągać szwy z obu nacięć i nie będę już musiała nosić szyny gipsowej, będę mogła ją zamienić na ortezę. No i noga już nie boli, nie muszę faszerować się środkami przeciwbólowymi 🙂 Jedynie mam brzuch siny, bo codziennie muszę wstrzykiwać sobie heparynę przeciw zakrzepicy. Ale czas jakoś leci powolutku, do wyciągnięcia jednej śruby pozostało około 5 tygodni, a potem to już z górki 😉
eterowa, cieszę się, że lepiej 😉 a jak Eter?
24 września 2014 21:06
Libeerte, no niestety Eterek wczoraj uszkodził rogówkę, a dziś wykazywał objawy infekcji, podobnie jak 2 inne konie 🙁 Oczko już lepiej, ale Siw męczy się z gorączką, dreszczami, nie ma apetytu... Cóż, los nie szczędzi mi przykrości ostatnio 😕
eterowa, wszystkiego dobrego życzę :kwiatek: mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziecie 😉 Bo wyglądacie uroczo 😉
eterowa cały czas Was śledzę i gdzieś mi umknęło Twoje nieszczęście 😡 co się stało? 🤔 oczywiście szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę :kwiatek:
srokate, jakie wielkie oko zrobiła 🙂😉
eterowa, oj niefajnie 🙁 szybko wracajcie do zdrowia obydwoje! :kwiatek:
eterowa - jaki olbrzymek ok 165, tylko ja taki liliput, że wygląda na 190  😁
Powrotu do zdrówka  :kwiatek:
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
24 września 2014 22:07
emptyline dziękuję w imieniu Ryjka
eterowa trzymajcie się dzielnie oboje :kwiatek:
24 września 2014 22:57
Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy :kwiatek:
srokate spadłam z młodej na zawodach, spłoszyła się znajomego biegnącego do mnie z frakiem kiedy ja już wyciągałam po niego rękę, żadnej kontroli nie miałam 🙁 No i złamałam kostkę oraz uszkodziłam więzozrost, przez co musiałam mieć operację. Jedną śrubę wyciagają za około 5 tygodni i wtedy będę mogła powoli chodzić. A drugą śrubę i płytki za jakiś rok.
eterowa zdrówka dla Was , trzymajcie się ciepło !!!!
Gillian   four letter word
25 września 2014 10:04
eterowa, tylko koniecznie wyciągnij tą śrubę jak tylko pozwolą, nie rób mojego błędu - nie wyjęłam płytki z obojczyka a stan mojego kręgosłupa wymagał pilnego rezonansu, z metalami badania nie można robić... Efekt - ponownie łamany obojczyk bo kość zalała śrubki i płytka ugrzęzła 🙂 zdecydowanie nie polecam!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się