Livia, prześlicznie! mi się bardzo podoba 🙂 Klami, cottony chyba są nieco większe. Skoro na szerokim Suchym cotton wygląda normalnie (wg mnie), nie jak poniak, to na twoim tym bardziej powinien się dobrze prezentować 🙂
W temacie, co jest najmniejsze? Na kucyku 128 cm w kłębie cotton full wyglądał jak półderka, a marzy mi się jakiś inny model z aktualnej kolekcji. Może któraś miała kiedyś ten sam problem i jest w stanie mi podpowiedzieć? Dodam, że w internecie przykładowo big squary pony można znaleźć, ale tylko PD, które niestety pod nasze siodło nie wchodzą :/
sei to nie wiem czemu w sklepach jest opcja czarnej taśmy arcus-konie.pl i gnl.pl Chociaż nie wiem czy właśnie w tej konfiguracji. Z resztą nie ważne i tak są obłędne 😁.
Precelek, piękny ten zestaw niebieski, Blue to świetny odcień i tylko żałuję, że ma brązową lamówkę 😉 Burza, spróbuję 🙂 Choć na zdjęciu z lasu już jakby lepiej to wygląda 😁 http://re-volta.pl/galeria/foto/123840
Dla 'naszych' Królewskich Seniorów lecą dwa polary z Caballa- jeden dla kobyłki -Agi- drugi dla mojego dziadka - i już po próbce jaką dostałam od ivett wiem, że będzie to moja najukochańsza derka.
Livia - to wszystko dla koleżanki z Holandii (tej od której sprowadzam Anky). U nich albo wszystko powyprzedawane albo nie ma przecen na eskadrony i prosiła mnie o zamówienie z polskiego sklepu. A ja oczywiście musiałam odpakować i się pozachwycać 🙂
Czy ktoś z was widział w ostatnim czasie jakiś czaprak w odcieniu fioletowym, bakłażan? (może być z elementami czerni). Pad, czaprak, DL, VS, obojętne. :kwiatek: Czy w grę wchodzi tylko robiony na zamówienie?
Nirv, to że są krótkie to się już pogodziłam z tym, myślałam że tylko ja mam taki problem. Przeważnie używam Eskadronów SR, pod moją skokówką 17,5 i też mi tybinka wystaje, dlatego najczęściej używam podkładki z baranka 🙂