Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

robakt   Liczy się jutro.
10 września 2014 17:47
Widziałyście je gdzieś stacjonarnie?
http://www.hm.com/pl/product/34533?article=34533-A
robakt, mi link nie działa.

Kupiłam jednak bershkowe butki i już się w nich zakochałam 😍 Ale rozmiarówkę mają zaniżoną/zawyżoną (? - nigdy nie wiem, w którą stronę to się patrzy 😁 ), bo 37 ma długość wkładki 23,6, czyli tyle co zwykłe 36, które kupuję.

W myśl zasady "droższe będą na dłużej" zastanawiałam się jeszcze nad podobnymi botkami z Lasockiego, ale były droższe i brzydsze, więc jednak wygrała Bershka 😁
Facella   Dawna re-volto wróć!
11 września 2014 11:54
U mnie działa, buty z linku robakt:
[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2014/3KV%200230687%20001%2097%207413.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=6&call=url[file:/product/large][/img]

mundialowa, daj znać niedługo jak się sprawują  😉
szukam dłuższych sztybletów (coś jak te z obrazka) rzuciły Wam się gdzieś w oczy? A może te z H&M  🤔 http://www.hm.com/pl/product/31607?article=31607-B widział je ktoś na żywo?  :kwiatek:

bianca   At first I'm shy but then comes wine.
12 września 2014 23:22
Dziewczyny, na londonshoes.pl jest dzisiaj kod rabatowy na -30% na wszystkie buty, nawet te przecenione. Niektóre conversy można ustrzelić za stówkę, ja już lawendowe zaklepałam.  😍
A to jest jakis sprawdzony sklep? Bo chętnie bym kupiła coś na jesien, ale pierwszy raz słyszę o tym sklepie
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
13 września 2014 11:43
Moja kumpela zamawiała stamtąd crocsy i mówiła, że było ok. W necie też nie widziałam żadnych afer.
Dzięki! Tym sposobem mam skórzane buty na jesień za 195 zł  💃
a na londonshoes.pl jest darmowa wysyłka?

mialyście takie skórzane converse? Skoro jest -30% to chyba się na nie skuszę 😉

Raz kupiłam skórzane Conversy. Chodziłam w nich półtorej roku, po czym mama je wywaliła, 'bo były poszarpane i poklejone' 😵 ALE. Chodziłam w nich dzień w dzień, po błocie, po solonych chodnikach w zimie, wywalałam w nich gnój w każdy weekend, chodziłam po górach, kamieniach, lesie, drzewach i wszystkim, po czym można było łazić. Podeszwa po zimie się trochę rozkleiła i na śródstopiu pękła guma, ogólnie z wyglądu były trochę styrane, co w moim mniemaniu nadawało im charakteru 😉 a moja mama uznała je za szmaty i poszły w kosz. Dobrze, że nie wiedziała, że wtedy zapłaciłam za nie jakieś 350 zł, bo by ich tak lekko nie wyrzuciła... 😁 Generalnie skórzane Conversy to najlepsze z moich butów, a ja jestem obuwniczym zabójcą.
Też mam ten model, brązowe. Ja za to nie noszę ich zbyt często, więc wyglądają jak nowe. Nie są dla mnie zbyt wygodne, sztywne przez to że skórzane i wysokie.

Za to ostatnio kupiłam reeboki podobne do tego modelu:

To moja druga para sneakersów i najchętniej nie ubierałabym żadnych innych butów, tak są wygodne  😡
a na londonshoes.pl jest darmowa wysyłka?

tak, chyba powyżej 100zł
to jak, brać? 😉
http://londonshoes.pl/pl/p/1S581-Black/476

Jak lubisz takie buty, to bierz 😉  w końcu klasyk...
Sama gdybym nie miała teraz ważniejszych wydatków kupiłabym sobie jakieś już na wiosnę.

Mamy tu jakiegoś fana [font=Verdana]NIKE[/font] ???  Potrzebuję pomocy w rozmiarówce, muszę kupić jeszcze jedne sportowe buty, a na razie nie mogę iść nigdzie przymierzyć. W dziecięcym mam rozmiar 7Y czyli 25cm. Według tabelki damskie 39 (8) również mają 25cm, ktoś wie czy te centymetry są wiarygodne??
jett   success is the best revenge
14 września 2014 07:42
Nie widział ktoś, gdzieś przypadkiem takich szarych roshe?  :kwiatek: Przekopałam chyba wszystkie sklepy i nic  🤔
agnesix, raczej tak 😉 moje 40 mają 25.5, więc 39 muszą mieć 25 😉
agnesix, raczej tak 😉 moje 40 mają 25.5, więc 39 muszą mieć 25 😉

Dziękuję  :kwiatek:  ratuje mi to buty, które znalazłam 😀
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
14 września 2014 13:10
Szukam butów na zimę (na obcasie) do tego płaszcza:
[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2014/3NV_0792_013R.jpg]&set=key[rotate],value[-1.95]&set=key[width],value[3874]&set=key[height],value[4530]&set=key[x],value[903]&set=key[y],value[104]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large][/img]

Jakiś pomysł?  🙇
Odpadają wszelkie kozaki- strasznie nie lubię, coś krótkiego - botki do kostki/za kostkę.  👀
arivle, co to za płaszcz?  😜

arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
14 września 2014 13:42
Mia, H&M, jak nie przepadam za tym sklepem to w płaszczu się absolutnie zakochałam!

Mamy tu jakiegoś fana [font=Verdana]NIKE[/font] ???   Potrzebuję pomocy w rozmiarówce, muszę kupić jeszcze jedne sportowe buty, a na razie nie mogę iść nigdzie przymierzyć. W dziecięcym mam rozmiar 7Y czyli 25cm. Według tabelki damskie 39 (8) również mają 25cm, ktoś wie czy te centymetry są wiarygodne??

wlasnie, jak to jest z tą rozmiarówka Nike. zawsze mam rozmiar młodzieżowy 38,5 czyli 24 cm i są idealne a rozmiar 38 mimo że to niby również 24 cm jest na mnie za mały. Jako że przeważnie zamawiam buty przez neta chcialam się zapytać jaki rozmiar damski z nike powinna wziąć?  :kwiatek:
Ja przed chwilą upewniałam się jeszcze u kuzynki, ma młodzieżowe 6Y (24cm) i damskie 39 (25cm) i mówi, że rzeczywiście się różnią o ten centymetr.
Więc chyba biorę free runy 39, ewentualnie jak mi się uda to jutro gdzieś przymierzę po drodze i zamawiam bo jednych nike do biegania mi szkoda
agnesix, jak do biegania to bierz chociaż 0.5 cm większe lepiej 😉

edit:
ja ogólnie jak mam 39/40 to w nike wychodzi mi 40, w converse 38.5 (chociaż teraz to może już 39) i w vansach też 39. Więc najlepiej patrzeć na cm
Libeerte mam wszystkie nike do biegania 25cm 😉  raczej chodziło mi o porównanie z dziecięcymi, które zawsze kupuję.
A teraz na siłownię nie chodzę i potrzebuję po prostu drugich do biegania po twardym, jednak bieżnia mocno amortyzuje.
Są zamówione, jak przyjdą to się pochwalę 😀 
w skórzanych converse rozmiaówka wypada tak samo jak w materiałowych? 🙂
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
16 września 2014 07:58
Dziewczyny, znowu mam pytanie z cyklu "gdzie kupię" 😉  :kwiatek:

Emu Stinger, rozm. 35/36, czekoladowe albo czarne 😉

Chodzi oczywiście o sklepy internetowe. Ja już totalnie zgłupiałam gdzie znajdę prawdziwe, a gdzie podrobione 🙁
arivle a cos w stylu takich botkow jak Dzionka wrzucala strone temu?
martva ja emu zawsze brałam z stąd http://www.wskrzat.pl/index.php?action=kategorie&id_kat=001001001&s=1.html
😉

miałayscie lub może chociaz widziałyście w realu te air max? To jest chyba seria limitowana Valentine i jak widać jest na nich kilka małych serduszek no i zastanawiam się czy nie wstyd w nich chodzić 😉 no ale kurcze, poza tymi serduszkami są piękne  💘 moze nie będzie to aż tak widoczne?

strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
16 września 2014 11:42
hanexxx jestem ślepa - gdzie te serduszka?  😡

Buty fajne, mogłabym chodzić 😉
hanexxx jestem ślepa - gdzie te serduszka?  😡

Buty fajne, mogłabym chodzić 😉

Na tym pasku jasnym (srebrnym?) są czarne kropki i serduszka (te większe). Ewentualnie wszystko to serduszka ale tego już nie widzę.

Jak dla mnie ok, co prawda ja sama bym nie chodziła bo to nie moja kolorystyka, ale serduszka są tak małe, że nie wadzą  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się