quantanamera ALE SUPER!! 😍 Więcej Skwareczków! Gratuluje w szczególności Tobie, ponieważ Ty najwięcej wypracowałaś ze Skwarkiem i przez tyle czasu okiełznać nadwrażliwość Skwarkową to nie lada sztuka 😀
arivle bardzo bardzo się cieszę, gratuluję! Bardzo Was lubię i upodabniam sobie Was do mnie i do Fuerte, ponieważ w podobnym czasie zmieniłyśmy konie, "na lepsze"o większych predyspozycjach ujeżdżeniowych. I teraz tyyyyle przed nami 🙂 Dlatego zawsze się strasznie cieszę jak osiąganie coraz więcej! 😍 😍
hihi w tym samym czasie odbyły się mistrzostwa małopolski, mieliśmy wystartować również jak
arivle w młodych jeźdźcach, jednak było tylko dwa zgłoszone konia i mistrzostwa się nie odbyły 🙁 zostaliśmy przepisani do rundy N.
Nie wiem jak to się dzieje, czy jestem tak rozkojarzona, rozluźniona czy nie wiem co, ale nie ma zawodów gdzie nie będę mieć chociaż jednego przejazdu bez pomyłki.. mimo że programy potrafię..
Nasze zawody były 2dniowe (w sobotę po dwa przejazdy..) jednak już w piątek mocno żużlowaliśmy mając trening z P. Tomkiem Kowalskim 🙂
+ dla Fuerte że jego bateryjki cały czas są naładowane i ma siły jak za cztery konie, a przecież taki malutki konik jest..
pierwszy dzień, 2 pomyłki - głupie pomyłki! miałam pojechać koło,dodanie,koło pojechałam dodanie koło, a za drugim razem koło,dodanie i nie zrobiłam drugiego koła... co i tak dało super wynik bo 63,7%, popołudniowy przejazd już gorszy, oczywiście pomyłka musiała zagościć, i niecałe 64% - tutaj pierwsze dodanie w kłusie się w zupełności nie udało.. dużo moich błędów. i niedzielne N9 - do którego nie przygotowywaliśmy się ani troszeczkę ( mieliśmy jechać N5. w mistrzostwach) co i tak na dość trudny program N-kowy wyjechaliśmy na 63,6% i nawet ten program wygraliśmy - przemiłe zaskoczenie! 😜 Bardzo się cieszę że Fuerte zdecydowanie się poprawił, od tamtego roku, jeszcze niedawno miałam problemu z kontrolą tempa w szrankach, na tych zawodach bardzo się słuchał i był uważny - tak bardzo się cieszę 💘
ostatecznie zajęliśmy drugie miejsce 😜
kilka fotek by
Brunatna 

Shantowa jeszcze raz: Bardzo za Was trzymam kciuki! :kwiatek: