Witam!
Mam bardzo dużą prośbę do ludzi posiadających hucuły/jeżdżących w stajniach huculskich.
Potrzebuję przeprowadzić ankietę wśród posiadaczy hucułów dotyczącą żywienia. Wykorzystana będzie w pracy inżynierskiej.
http://www.sendspace.pl/file/988e3aaa5ed52572a47880e/ankietaTutaj jest link to ankiety.
Jeśli ktoś byłby w stanie ją wypełnić będę bardzo wdzięczna -> podesłać na maila sabrielil@vp.pl
Proszę wpisać również dane stajni (przynajmniej miejscowość i nazwisko właściciela, żeby nie wyszło, że zmyśliłam sama te ankiety i nie mają pokrycia w rzeczywistości)
Jeśli jeździ w stajni fajnie by było jeśli ktoś byłby w stanie przeprowadzić taką ankietę (wiadomo na znane osoby właściciele reagują lepiej niż gdy ktoś zupełnie obcy nagle wchodzi i chce o coś pytać) lub zapytać czy można wysłać ją na maila i podesłać mi info jaka to stajnia 🙂
Powinno to zająć około 15 min. Odpowiedzi pasujące albo zaznaczyć kolorem albo usunąć niepasującą resztę. I można dodawać własne komentarze które sprecyzują odpowiedzi. Z góry dziękuję!