Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Mundialowa, noevision.pl i tam mozesz sobie wybrac czy chcesz ocieplane czy nie.
Ja mam płetwy, a nie stopy :/ 42
a ja kupiłam sobie super buty - fason jaki mi sie wcale nie podoba, ale te leżą dobrze - takie pseudo sportowe na platformie ;-)
Martuha, dzięki  :kwiatek: Myślałam, że odkupię, ale przy moich szalonych 36 nie ma szans 😀 Poszerzasz czy odsyłasz?
robicie zakupy w www.eastend.pl ? ja robiłam raz no i fajne rabaty tam mają, chciałam sie tylko dowiedzieć czy ten wielki rabat jest jednorazowy czy przy późniejszych zakupach też są jakieś taryfy ulgowe? 😉

Mam upatrzony model Air Max tylko nie wiem skąd zamówić 😉 polecicie mi jakiś fajny, sprawdzony sklep, najlepiej z darmową wysyłką?  :kwiatek:
Facella   Dawna re-volto wróć!
22 sierpnia 2014 13:50
Wczoraj zakochałam się w tych http://www.stradivarius.com/pl/pl/buty/wszystkie-c1109501p4331844.html?colorId=040 ale jeszcze ze sobą walczę - w zeszłym roku na Alledrogo podobne kupiłam za 59 zł  🙄

No i po co było to wstawiać?  😤 Teraz będę cierpieć.
Facella, dla pocieszenia powiem, że musiałam wczoraj walczyć ze sobą, by ich nawet nie wziąć do ręki, bo to już by się baaaardzo źle dla mojego konta skończyło.
Taka dumna byłam z siebie, że wyszłam ze Stradiego wykonując założony plan, ale jeśli po weekendzie nie znajdę nigdy tańszego wydania podobnych butów, to chyba będę nadal męczyć się z zepsutym telefonem, ale za to z ładnymi butami w kolekcji 😀
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
22 sierpnia 2014 14:35
takie buty są na targu albo w sklepach "tanie obuwie". Za jakieś 50 zł. Pewnie, że jakością nie grzeszą, wygląd też trochę inny ale lepszy rydz niż nic  🙂
Takie z "tanie obuwie" lubię najbardziej! 😀 Bardzo szybko niszczę buty, więc kupuję głównie trampki w Auchan za 20 zł i standardowo co roku tego typu oficerki. Dwa lata pod rząd udało mi się kupować u tego samego sprzedawcy na Allegro, ale teraz nie mogę go odnaleźć i szukajka wypluwa jedynie ocieplane lub w cenie grubo przekraczającej 100 zł. A ja chcę zwykłe, całe czarne i najlepiej bez zamka oficerki, w których przechodzę sezon lub dwa i wykończę je przy koniach. A te ze Stradiego są na pewno trwalsze i dużo lepiej wykończone, więc jak nic nie znajdę to przeboleję dwie stówki i może zacznę uważać, jak chodzę 🙄
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
22 sierpnia 2014 14:54
ja też lubię tanie buty bo lubię mieć ich dużo 😀
Ale np. mam takie droższe z CCC z Lasockiego i już 3 sezon chodzę.
edit: co nie znaczy, że drogie jest lepsze bo w kozakach kupionych parę lat temu za 20 zł chodziłam całe zimy. Tylko zamek się zepsuł w tym roku  🙁
Ja ścieram podeszwy pod piętami na zewnątrz - żadne się temu nie oparły, więc postawiłam na tańsze obuwie 😉
mundialowa, chyba jednak odeślę.
poszerzania się trochę boję. może się uda odpowiednio poszerzyć ale może poszerzenie wcale nie pomoże, może skóra popęka, cholera wie  🙄 nie stać mnie na takie ryzykowanie 😉
Jak wypada rozmiarówka new balance?
estena   Wariat nad wariaty.
22 sierpnia 2014 16:47
Jeśli to skóra naturalna to nic się nie stanie.  Bierzesz buta nad parą wodną chwilę trzymasz, tylko nie za długo,  żeby skóra wodą nie nasiąkła a żeby but był ciepły.  Bierzesz śrubokręt i odwrotną plastikową stroną delikatnie uciskasz i ocierasz w miejscu, w którym chcesz buta rozbić i gotowe. Tak jak mówię,  jeśli to skóra to nic się nie stanie, mam na codzień w pracy takie problemy z klientkami i wszystkie myślą, że cuda zdziałałam.  Skóra naturalna jest materiałem termoplastycznym więc łatwo się poddaje.  Jeśli dalej mimo to będą Cię uciskały to wtedy już niestety buta lepiej zwrócić.

A ja mam pytanie do posiadaczy air maxów.  Czy któraś z was prała buty w pralce?  🙂
estena, ale takich odkształconych już raczej nie zwrócę.

Zaniżona. Noszę 39  i mam NB 40.
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
22 sierpnia 2014 19:25
Aaaa na Schaffie kliknęłam klasyczne czarne wysokie conversy w cenie do zniesienia. <3 Uwielbiam.
Czy znajde gdziekolwiek w Polsce takie roshe? *.* klik
Pursat   Абсолют чистой крови
22 sierpnia 2014 20:58
A ja mam pytanie do posiadaczy air maxów.  Czy któraś z was prała buty w pralce?  🙂

Ja. 😉 Syntetyk+skóra - żyją. 🙂
a ja kupiłam sobie super buty - fason jaki mi sie wcale nie podoba, ale te leżą dobrze - takie pseudo sportowe na platformie ;-)

Dodo - pokaż jakie..?
[quote author=nopebow link=topic=8215.msg2165953#msg2165953 date=1408719716]

[/quote]

dziękuję 😀

Myślicie że oryginalne?
[url=http://www.mall.pl/obuwie-miejskie-rekreacyjne/newbalance-wl574-1?param1=40.5&param2=PINK/BLACK#text-box] http://www.mall.pl/obuwie-miejskie-rekreacyjne/newbalance-wl574-1?param1=40.5&param2=PINK/BLACK#text-box [/url]
Trudno powiedzieć, nie znałam ani nigdy nie natknęłam się na tę stronę, normalnie one są chyba za 299? Więc 219 w okresie przecen to nie jest jakaś strasznie zaniżona cena... Możliwe, że oryginalne. Ale kto wie, może spróbuj znaleźć na jakiejś sprawdzonej stronie, jeśli nie chcesz ryzykować 🙂
[quote author=infantil link=topic=8215.msg2166058#msg2166058 date=1408730352]
[quote author=nopebow link=topic=8215.msg2165953#msg2165953 date=1408719716]

[/quote]

dziękuję 😀

Myślicie że oryginalne?
[url=http://www.mall.pl/obuwie-miejskie-rekreacyjne/newbalance-wl574-1?param1=40.5&param2=PINK/BLACK#text-box] http://www.mall.pl/obuwie-miejskie-rekreacyjne/newbalance-wl574-1?param1=40.5&param2=PINK/BLACK#text-box [/url]
[/quote]

Nie ma za co. W ogóle chyba powinnam napisać "zawyżona"  😁 W każdym razie chodziło o to, że trzeba brać większe
Oryginalne. Mall to sprawdzony, znany sklep 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
23 sierpnia 2014 20:52
1.
zdecydowanie 1 🙂
Stanowczo 1, a co do Mall to dobrze wiedzieć 🙂 A rozmiar- ja mam ten sam co wszystkie inne buty.
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
24 sierpnia 2014 08:30
Jak zwykle u Isabel Marant szał  😜
880eur, wiec moge sobie tylko pomarzyć.
bez urazy , ale jak bym je dostala w prezencie to bym odrazu sprzedała  🤣
mam dwa pytania 😉
1. Jak wypada rozmiarowka w Timberlandach
2. Czy rozmiaówka w długich Converse jest identyczna z rozmiarówką krótkich? (mam tylko, krótkie i chcialabym zamowić dlugie 😉)
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Co do ad. 2 to ja mam taki sam rozmiar długich i krótkich  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się