Arimona, Ktoś, bardzo dziękuję :kwiatek:
Livia, możesz też te osoby wrzucić np do dalszych znajomych, a w ustawieniach wybrać- znajomi, poza dalszymi znajomymi.
Czy mogę prosić o polubienie tego fan page?
Jest to strona znajomej, która pisze motywujące posty oraz ciekawe kobiece artykuły. Z góry w swoim i jej imieniu dziękuje 🙂
[[a]]https://www.facebook.com/pages/Ca%C5%82a-Pi%C4%99kna/180963738612294?ref=stream[[a]]
A czy ktos z voltopirow bawi sie w instagram? 😉
Ja się bawię 😉 I chyba kiedyś insta Strzygi widziałam, bo wrzucała link ze zdjęciem jakiegoś kasztanka.
Presja
Polubione 🙂
A instagram zapoznaję, ale bawię się instagramem pewnej strony, a prywatnego nie mam więc nie będę spamować 😉 Trochę mnie zaskakuje, że da się stworzyć coś korzystając tylko z obrazków.
Też jestem na instagramie! 🙂
I ja i ja! Nawet bardziej instagramem niż fejsbukiem 🙂
Ja wlasnie tez sie mocno wkrecilam 😡
Fajny jest! Na początku byłam sceptyczna, bo wydawało mi się, że to badziew do snobów, ale jeśli chodzi o wstawianie zdjęć, to dla mnie lepsza opcja niż fejs, bo nie spamuję ludziom na tablicy, a jeśli komuś się nie podobają moje zdjęcia, to może mnie nie obserwować 😉 Wrzucam codziennie jedno zdjęcie, raczej jeździeckie. No i na facebooku czułabym się głupio, używając hashtagów, a tutaj to jest normalne 😉
Ja mam instagrama juz ponad dwa lata i przez ten czas poznałam większość swoich najlepszych znajomych. Dlatego wolę go od fejsa. Na insta po prostu utrzymuję stały kontakt z wieloma osobami z całego świata, po prostu uwielbiam 😜
Mamy tego samego instagrama? 😀 Jak możesz tam utrzymywać kontakt, jak tam można tylko wysyłać zdjęcia i je komentować? Chyba że o to wysyłanie zdjęć chodzi?
No właśnie bardzo często prowadzę zawzięte rozmowy w komentarzach, a jak się jakaś dyskusja rozwinie to i w tych "prywatnych". Chociaż to dlatego, że mam bardzo fandomowego tego instagrama i rozmowy zazwyczaj dotyczą tego co na zdjęciu 😀 Ale trochę źle się wyraziłam, chodziło mi o to, że przez instagrama utrzymuję stałe kontakty z wieloma osobami (na żywo, via skype itd.)
chyba nie rozumiem akcji icebucket. Idea jest, żeby pomagać, a wszyscy polewają się wodą i nikt nie wpłaca? ,,w przypadku niewykonania zadania należy zrobić przelew na konto stowarzyszenia Dignitas Dolentium, które pomaga chorym na stwardnienie zanikowe boczne."
Rul, jak wykonasz zadanie, wpłacasz 10$, jak nie wykonasz 100$. A większość celebrytów i tak wpłaca więcej 😉
Czy można jakoś zablokować na fb to automatyczne odtwarzanie filmików?! ODkąd toto jest, jakość filmów jest fatalna i oglądam rzeczy, których nie chcę widzieć. Np mielone kurczaczki. I inne temu podobne.
Na szczęście można to wyłączyć: settings > videos > wyłączyć "auto-play".
Stronę wcześniej...
Jeśli założyłam przypadkiem stronę na fejsie np miejsce czy fanpejdz mogę to jakoś usunać?
Możesz. Ustawienia -> ogólne -> na samym dole listy "usuń stronę".
Ustawienia strony rzecz jasna :P
Dziękuje wszystkim którzy polubili, również w imieniu znajomej 🙂 :kwiatek:
Czy jest opcja, aby posty wrzucane na grupę otwartą nie były wyświetlane u znajomych, albo ewentualnie u wybranych osób?
Możesz. Ustawienia -> ogólne -> na samym dole listy "usuń stronę".
Ustawienia strony rzecz jasna :P
Dziękuję :kwiatek:
Mi tez , toz to koniec swiata 🤣
Czemu padł jak własnie wysyłałam zdjęcia 😤
u mnie tez padł - jak żyć, panie premierze 👀 ?