ja na wstępie chciałam zaznaczyć, że
equi i
maleństwo proszone są o nie wrzucanie więcej swoich fotek 😁 przez Was popadam w depresję ze swoją nadwagą ... 😎
Agnieszka śmiało możesz kotecka , piesecka czy cokolwiek miziać 🙂 tylko nie całuj ich po dupce 😉 ja też nie miałam kontaktu z toxo a w ciąży biegałam z klatką - łapką i wyłapywałam dzikie koty w okolicy na sterylkę 🤣
a u Nas wesoło 😉 Bolo zdecydowanie rządzi moim życiem i regularnie mnie trenuje jak np. szybkie wybieganie w pół nago z łazienki 😉 i takie tam .
bera7 zazdroszczę koni pod domem !!!!! I tego, że wsiadłaś ! FOCH !
Isabelle napisałaś całą prawdę o macierzyństwie - ja jestem na samym początku a już chwilami psioczę pod nosem , że nie mogę czegoś spokojnie ogarnąć tylko w biegu 😉 no ale cóż ... będzie pewnie jeszcze gorzej 😁 no i nie zazdroszczę
Diakonce - Ty to będziesz miała podwójnie 😎
szafirowa zdrówka dla Jasia życzę :kwiatek:
Kurczak i następna z własną stajnią no 😉 ile bym dała za taką możliwość .. no ale mój mąż nieugięty i nie da się przeprowadzić na wiochę 🙄
Diakonka o takie mebelki ma moja przyjaciółka - bardzo ładnie wyglądają w pokoiku Uli . Co do nakrycia brzdąca to faktycznie śpiworek lepszy .. u Nas już była akcja "nakryta głowa" - ja mało zawału nie dostałam 🙄
leosky a wiesz, że i ja myślałam o czymś takim na ścianie - ale pokoik Bolka jest w części salonu oddzielony parawanem i generalnie nie miałam gdzie namalować coś takiego .... może kiedyś jak uda nam się coś tutaj oddzielić dla Bola to coś naskrobię ... ale to odległe czasy !
ehhhh pokoik jak marzenie 🙂 super dla dziewczynki ! btw. a ta sowa coś robi ?? 😀
A my wczoraj byliśmy w medincus-ie na badaniu słuchu i niestety mamy lekką wadę w prawym uchu, nic strasznego ale już się martwię jak to będzie itd 🙄 przy badaniu wyszło, że Bolek nie słyszy jakieś tam częstotliwości dźwięku - niby nic a jednak coś jest . Kontrola na 3 miesiące . Czyli już mamy 3 sprawy do skontrolowania ... oby nic już nam się więcej nie przydarzyło 🙄
a tutaj Bolek z panem Kotkiem

i na huśtawce - rzecz zbawienna na 5 minut jak np. muszę iść do kibla a syn się drze 😀

a i bym zapomniałam mam do oddania 7 opakowań Bebiko HA - popytajcie może czy ktoś z Waszych znajomych nie ma za dużo kasy a karmi swoje maleństwo tym mlekiem - oddam za koszty przesyłki 🙂