Przetrzyma mi ktoś na PL 89 tys. eq?
Dzięki! Wystawiłam zwrotnego :kwiatek:
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
08 sierpnia 2014 12:29
Ktoś reflektuje na konia od dar do rozet? 🙂
Ktoś wymieni się końmi za 10 tysięcy? Do WW potrzebuję.
KUPIĘ OM:
1- 1k plus 50 tyś eq
2- 3k
Po za tym to ja mam zawsze szczęście i pewnie na kartach mnie nie będzie...Świetnie.
A ja teraz ślęczę nad tymi korzyściami i nie potrafię się zdecydować 😂
nie chce mi się czytać całej listy teraz, ale polecam szybkie zawody (rejestruj konie automatycznie...), karmienie (ustaw wstępnie odpowiednią ilość pokarmu dla koni) i wyszukiwanie zawodów z rozetami 😉 ja mam jeszcze dodatkowe statystyki, gdzie widzę, ile wygrałam dzisiaj zawodów, ile koni zdechłam w ciągu ostatnich 30 dni i ile rozet wygrałam w ciągu 30 dni 😉 fajne jest też kupowanie kilku koni jednocześnie i wystawianie w wymianach 3 przedmiotów, a nie 2 max 😉
polecam szybkie zawody (rejestruj konie automatycznie...)
To jest to samo, co w mobilnej wersji Howrse? Bo jeśli tak, to nie musisz brać tej opcji, tylko na czas zgłaszania przełączyć się na wersję telefoniczną (to samo z automatycznym karmieniem) 😉
safie a za co? I na com czy pl?
A to nie, kuponów u mnie jak na lekarstwo 😉
Ogarnia ktoś zawody w OJ? Mam rozetę w ujeżdżeniu. Poszukuje osoby która pozostałe dyscypliny wyciągnie do rozet (obecnie: wyścigi 56/57%, biegi 32%, skoki 26%). Za każdą dyscyplinę daje kupon🙂
Nikt nie może pomóc? Ewentualnie dam coś z CR
fin, jak patrzyłam, to zasada jest ta sama, ale jak dla mnie za dużo zachodu z przełączaniem się na mobilną wersję i z powrotem 😉 i ogólnie wygodniej mi się robi konie na normalnej 😉
nowe boskie z chińskiej kolekcji
PixiuShenma
Safie, chyba z ceną trochę zabajerowałaś bo w tydzień w tydzień lepszego skilla viento robi i blokują na rozetach
Ty może masz tego świadomość, proponujesz cenę konia bardzo zbliżoną do wystawionego na bezpośrednich z dużo większymi um.
Jeszcze chcesz zarobić na tym koniu, heh.
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
09 sierpnia 2014 12:24
dar, wystawiłam za taką cenę bo mam chętnego za niższą, ale nie w 100% pewnego. Wystawiłam tak, żeby ta osoba miała szansę uzbierać kupony, a ja szukać innego chętnego 🙂
Takiego konia to najlepiej odsprzedawać na dniach bo mowie: każdego tygodnia, dnia viento przygotowuje kolejne skille i czym więcej dany koń wygrał tym bardziej będzie blokowany.
Dziwna mentalność osób w Viento.
Jeśli masz propozycje, która nie jest śmieszna to sprzedaj póki masz możliwość bo w tym wypadku juz się bardziej opłaca kupić od Listka nowego wałacha.
Słuchajcie, taka sytuacja:
Mogę wykupić dwa źrebaki z PG o jedynie 9 mniejszym niż mają Waniliowe Kopyta, oczywiście będą to źrebaki czystej krwii walijczyki.
Kosztują po kuponie. Myślę by założyć drużynę i szybko wspiąć się do góry.
Kto nie wie to takie PG można wyprzedzić w 3 dni pracy, sensownej pracy.
Dodatkowo będąc na drugim miejscu w rankingu drużyn otrzymujemy Klepsydrę Kronosa za darmo raz na miesiąc, jeśli wyprzedzimy - dostajemy OM.
Czy ktoś by chciał wstąpić do takiej drużyny ?
Mam w WW sprzedać konia za minimum 10 000. Ktoś chętny na wymianę koniem?
ChemiK, możesz na mnie wystawić. .. 🙄
Nikt nie reflektuje tego co wcześniej napisałam ?
Sprzedam Róg Obfitości.
Otworzyłam siedem rogów za kupony i oczywiście w żadnym boskiego.
A jedyna korzystna nagroda to KF.
wystawiony, czekam na zwrotnego. ile za RO?
Dar czemu Ty ciagle uzywasz tej "pretensjonalnej" ikonki? 🤔
Chemik, mam osobę która skupuje za 1 kupon i 20 equus. ;>
Jeśli podbijesz cenę to leci do Ciebie.
CzarownicaSa bo tak mi się podoba.
Wiem, ale mam osobę, która skupuje za tyle więc czemu mam nie skorzystać.
Mogę wymienić też KF na RO.
Super... uprzejmosc do innych graczy az od Ciebie bije 🙄
ogólnie jakaś lipna atmosfera, dlatego już tak tu nie piszę
ja to samo. Kiedys sobie pomagalismy, sprzedawalismy cr taniej niz na howrse, a teraz czesc ofert to takie, ktore nie roznia sie niczym od tych howrsowycg- bo jak ktos zarabia to czemu ja mam nie zarabiac? :/ Zniknela jakas taka serdecznosc i voltowa solidarnosc :/