Zgodnie z obietnicą (z przed tygodnia :icon_redface🙂 wstawiam zdjęcia próbek nowej kolekcji Euro-star. Część zdjęć przedstawia normalne rozmiary rzeczy, a przy niektórych trzeba uruchomić trochę wyobraźni 😉. Wybaczcie jakość zdjęć, ale robione były zwykłą małpką.
Kantary i uwiązy:1. ebony-ice

2. creme-ebony

3. ebony (lub mause)-china red

4. ebony-creme

5. ice-navy

6. burnt orange-ebony
zdjęcia brakCzapraki z krzyżem:1. mause-china red z owijkami i ochraniaczami china red (dostępne również mause)

2. ebony-sesame-burnt orange z owijkami i ochraniaczami ebony (dostępne również sesame)

ten strzępek materiału nad czaprakiem to próbka nauszników3. ice-navy-sesame z owijkami i ochraniaczami ice

4. ice-navy-sesame z owijkami i ochraniaczami navy

5. mause-ebony-ice + owijki i ochraniacze ebony

6. creme-ebony + owijki i ochraniacze ebony

7. creme-ebony + ochraniacze creme

8. graphite-black-rose
9. burnt orange-ebony-sesame
Ochraniacze:od lewej creme, china red, ice, navy, mause, ebony
dostępne również sesame, rose, ivory, graphite, burnt orange, blackowijki są w tych samych kolorach
Czaprak z herbem:
1. graphite(chyba)-china red + owijki i ochraniacze

2. sesame-navy-ivory

3. creme-ebony

4. ebony-sesame-burnt orange (owijki są do tego pikowane)

5. navy-ice-ivory

6. ice-navy-ivory
Czaprak Super Light Cord1. nougat-sesame-burnt orange (osobiście wolałabym zamiast brązowych owijek burnt orange)
dostepny również ice-nougat-sesamePodkolanówki
Czaprak Max: ice, burnt orange, sesame, rose, mouse, ebony, graphite, navy, black
Nauszniki: navy-ice-ivory, sesame-navy-ivory, ebony-sesame burnt orange do czapraków z herbem i nougat-sesame-burnt orange, ice-nougat-sesame do czapraków Super Light Cord
Znajoma obiecała mi zniżkę przy dużym zamówieniu (również na starsze kolekcje) 10 %. Jeśli uzbierało by się nas kilka osób to myślę, że możemy liczyć na 12-15 % rabatu 😅. Jesli ktoś chętny do przyłączenia się do zamówienia zapraszam na PW. Ja już odkładam na granatowy komplet z herbem i czaprak ice z granatowymi owijkami 😜.