Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Cobrinha ja nosze 37 i ecco mam również 37.Więc raczej standard.
Wielkie dzięki 🙂
Jak sprawdzić czy sprzedawane na Allegro Nike Free Run są oryginalne?
Są sporo tańsze niż w sklepie, paczka idzie z zagranicy (ok. 2-3 tygodnie).
2-3 tygodnie to dosyć długo, najprawdopodobniej idą z Chin lub okolic, tymi darmowymi promami. Nie wiem jak to dokładnie działa. Normalne paczki z Niemiec, Anglii itd. idą 4-5 dni.
Czyli nie mam co liczyć, aby te buciory były oryginalne?
http://allegro.pl/nike-free-run-3-0-v5-20-kolorow-36-45r-najtaniej-i4446269855.html

to są Nike Free 3.0, w chwili obecnej na rynku są już 5.0

Edit. wie ktoś gdzie dostanę Nike Free Run 3.0, najchętniej koralowe bądź jakieś różowe? Pilnie potrzebuje 🙁
coś w tym stylu
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
01 sierpnia 2014 20:44
Praktycznie w każdym sportowym sklepie.
czy krótkie klasyczne conversy za 140pln z przesyłką, to dobra opcja??

Zwiedziłam w przeciągu ostatnich kilku dni kilkanaście sportowych sklepów w Warszawie oraz przejrzałam kilkadziesiąt stron internetowych.
Nie znalazłam koralowych, bądź różowych trójek.. ewentualnie na Allegro, z dostawą za miesiąc 😉

Thymos wow, gdzie tak tanio?  😀

Jak czyscicie swoje Air Maxy? Ja probowałam szczoteczka i cifem ale brudne sa dalej i siatka sie zmechacila. Troche boje sie wrzucic do pralki czy nie rozkleja sie mi sie i nie nie pofarbują
Dziewczyny, szukam ładnych czarnych szpilek, wysokość 7-9cm, z okrągłym noskiem, bez odkrytych palców. Ktoś coś?  👀
[quote author=JARA link=topic=8215.msg2151806#msg2151806 date=1406922276]

Zwiedziłam w przeciągu ostatnich kilku dni kilkanaście sportowych sklepów w Warszawie oraz przejrzałam kilkadziesiąt stron internetowych.
Nie znalazłam koralowych, bądź różowych trójek.. ewentualnie na Allegro, z dostawą za miesiąc 😉

Thymos wow, gdzie tak tanio?  😀

[/quote]

Kumpala skądś zamawia, dziś ostatni dzień, jak chcesz to mogę spytać bo to 140pln z przesyłką 😉
ma któraś z Was takie trampki reebok? Nigdzie nich nie widziałam stacjonarnie więc nie mam jak przymierzyć i zastanawiam się jak wypada w nich rozmiarówka, przeważnie noszę 38 ale buty z reeboka mam 37,5 więc chyba mają zawyżoną rozmiarówkę, przynajmniej w przypadku butów, które od nich miałam 😉 i zastanawiam się jak jest w przypadku tych 😉

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
04 sierpnia 2014 11:54
Drogie Panie wszystko z Allegro co kosztuje 150zł i trzeba czekać 2-6tygodni to podróby idące z Chin czy innego azjatyckiego państwa.
Wczoraj udało mi się wybić kuzynowi z głowy kupno..Salomonów za 130zł 😎
potrzebuje wygodnych sandalow w przyzwoitej cenie  😉 wazne zeby byly plaskie, bo mam plaskie stopy i jak sandaly sa wyprofilowane, to niestety mi sie robia odciski  🤔
mam takie: i niestety ich krawedz boczna strasznie mnie uwiera.

ktos moze polecic jakies wygodne sandaly, w sportowym typie?  🙂
W niektorych aukcjach jest tez napisane mala czcionka, ze towar moze roznic sie od prezentowanego na zdjeciach 😎
Facella   Dawna re-volto wróć!
04 sierpnia 2014 17:03
Dziewczyny, szukam ładnych czarnych szpilek, wysokość 7-9cm, z okrągłym noskiem, bez odkrytych palców. Ktoś coś?  👀

W Realu coś takiego widziałam, nawet chciałam kupić, tylko nie było rozmiaru. Nie pamiętam jedynie, jaki miały nosek. Na oko 7-9cm z platformą, zamszyk.
Btw, kupiłam sobie trampki na koturnie  😵 zarzekałam się, że w życiu, ale kosztowały 2 dychy i okazały się super wygodne  😁
Laski, szukam sklepów, gdzie mogę wybrać z czego jest but i wkładka (oprócz, allegro, tam przekopałąm wszystko. obydwie rzeczy muszą być ze skóry naturalnej). Chodzi mi o półbuty, coś takiego:
http://allegro.pl/wygodne-polbuty-lesta-3431-czarne-r-37-nowosc-i4451107169.html
(ale chętnie wsuwki, lub na rzepy)
W sklepie Loft37 możesz sobie stworzyć buty jakie tylko wymyslisz.
Dzięki, ale ceny nie dla mnie (nawet tych nie robionych na zamówienie). W życiu nie miałam butów za 300zł  😁
Jeszcze jest Conhpol. Ale nie butiki w Krakowie (widzę, że jesteś z Krk), tylko polecam pojechać do ich salonu firmowego przy zakładzie produkcyjnym w Stanisławiu Dolnym. Tam są dużo niższe ceny i zawsze jakieś wyprzedaże. Teraz powinny być obniżki na większość asortymentu.
Znacie jakieś strony z tanimi butami typu www.czasnabuty.pl ?
Szukam butów na jeden raz i nie chcę wydawać majątku.
mils   ig: milen.ju
07 sierpnia 2014 11:10
Dziewczyny, orientujecie się może czy znajdę gdzieś buty a'la Timberlandy? Czy jak chcę takie buty to tylko Timberlandy?
mils caterpillar jeszcze takie robi 😉 [url=https://www.google.pl/search?q=caterpillar&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JlzjU_7eD67G7AaxvICYBg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1252&bih=578#q=caterpillar+shoes&tbm=isch] klik [/url]

widziałyście gdzieś w necie białe, krótkie Converse na wyprzedaży rozmiar 37,5?  :kwiatek:
mils, Nike też na 100 % takie miało w kolekcjach zimowych 🙂.
mils, http://50style.pl/damskie-obuwie-trapery,plec,WW,B,BP/ 😉 Co zimę są też w house o ile chce Ci się czekac 😉
mils   ig: milen.ju
07 sierpnia 2014 22:01
Libeerte, hanexxx, Sisisa dziękuję Wam bardzo!
Czy któraś z Was miała do czynienia z firmą Lemon Jelly? zastanawiam sie nad japonkami, tylko nie wiem czy podeszwa nie będzie twarda. Co w ogóle myslicie o podeszwie z kauczuku ?

Wichurkowa   Never say never...
09 sierpnia 2014 19:40
Kolejne Nike Thea do kolekcji 😀 Kocham te buty!  😍

[img]http://cdn1.sarenza.net/static/_img/productsV4/0000087817/HD_0000087817_198935_09.jpg?201407172050[/img]
kurcze, w końcu zdecydowałam się na Nike air max wczoraj wyszukałam na allegro i nie wiem czemu od razu ich nie kliknęłam, chodzę na tą stronę dzisiaj rano a ich juz nie ma :/
także mam pytanie widziałyście gdzieś online te maxy w rozmiarze 38,5?

Wichurkowa PIĘKNE!!  💘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się