Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Wranglery  😀 w zestawie z jeansami lub białymi spodniami revelka i wygoda wrangler
😉
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
25 lipca 2014 10:58
co to za buty? Te drugie bardzo ładne, ślubne?  Co prawda moje pierwsze skojarzenie, że wyglądają jak rafaello... ale bardzo bardzo ładne  😍
co to za buty? Te drugie bardzo ładne, ślubne?  Co prawda moje pierwsze skojarzenie, że wyglądają jak rafaello... ale bardzo bardzo ładne  😍

One nie są czasem z czekolady?  😁
25 lipca 2014 11:59
no właśnie tak wyglądają  👀
z bliska, bo z daleka jak prawdziwy but.

Te pierwsze to chyba "normalne" ale drugie i trzecie?
według mnie wszystkie z czekolady  😉
wystarczy spojrzeć na obcas albo łączenie na czubku buta. Ale mimo to, super 😀
25 lipca 2014 12:13
rzeczywiście. Ale jak dla mnie widać to dopiero po powiększeniu tych zdjęć  🙂

mówiłam, że rafaello  😁
tak, to są buty z czekolady 🙂
converse mają teraz nowe logo, tak? http://blog.eastend.pl/?p=500
czy rozmiarówka dalej niczym się nie rożni od starej, nie wiecie?  :kwiatek:
rozmiarówka bez zmian 😉
A wie ktoś gdzie dostanę jeszcze conversy ze starym logo?
jest ktoś kto nabył w Lidlu Crocsy nie ten rozmiar?
mam 36/37 kolor khaki/espresso, wymienię się chętnie na 37/38
A wie ktoś gdzie dostanę jeszcze conversy ze starym logo?

podpinam się pod pytanie infantil - nowe logo całkowicie mi nie pasuje 🙁
mam do Was prośbę 🙂 czy któraś z Was jest posiadaczką Converse w rozmiarze 38? Jeśli tak to mam pytanie, czy mogłybyście zmierzyć mi w nich wkładkę w najszerszym miejscu stopy (tuż za palcami, tak jak zaznaczyłam na zdjęciu) będę bardzo, bardzo wdzięczna  :kwiatek:
jak w ogóle wypada rozmirówka Converse? Najczęściej noszę 38 ale kurcze nie pamiętam jaki miałam rozmiar tej firmy :/
gdzie jeszcze w necie dostane sandały crocs sexi flip 38,5 kurcze, zamówiłam za małe i chcialam je wymienić ale okazało się że juz nie mają 38,5 🙁
hanexxx, ja normalnie noszę buty 38,5/39, chociaż częściej jednak te drugie i z każdych Conversów mam 39 😉
Dziewczyny, czy te NB są oryginalne? Ja niestety zupełnie nie umiem rozpoznawać oryginalnych od nieoryginalnych, te wydają mi się w porządku, ale z drugiej strony cena jest podejrzanie niska 🤔
gabb., wyglądają na oryginalne, ale kupowanie z niesprawdzonych źródeł jest zawsze ryzykiem.
Po takich zdjęciach nigdy nie poznasz, czy to orginał, czy nie. Nie dotkniesz materiału chociażby, nie sprawdzisz podeszwy, nie przyjrzysz się detalom wykończenia etc.
Bay, zen, dzięki dziewczyny :kwiatek: Nie wiem czy ryzykować, czy nie lepiej kupić w sprawdzonym źródle, mimo, że szukałam dokładnie tego koloru długi okres czasu 🤔
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 lipca 2014 17:29
Ja tam nie wierzę w realność tych realnych zdjęć  😁
Pursat   Абсолют чистой крови
29 lipca 2014 17:42
Ja bym nie ryzykowała. Ile te buty kosztują w większości sklepów?
U nas za 40funciakow są. I szczerze tak mi się wydaje, że te z allegro to ściema.
u nast stoją po 300zł w górę  😉

podróby z "taniozchin.pl"
kurde dubel
Naciau, Pursat, Facella, dziękuję raz jeszcze :kwiatek: Zdecydowałam, że jednak nie będę ryzykować, poczekam i może znajdę je w zaufanym źródle 😉
Kojarzy ktoś z Was sklep refree? link - http://sklep.refree.pl/pl/
na allegro mają wystawione conversy -40%, z 229 na 139 i nie wiem czy brać, czy nie, bo może nieoryginalne  🙄 Jak myślicie?
Pursat   Абсолют чистой крови
31 lipca 2014 09:30
Wygląda podejrzanie. 😉 A ceny butów, o których mówisz jeszcze bardziej. 😉
naana one są oryginalne. A poza tym są wyprzedaże conversów bo sama za 125zl (na polskie przeliczajac) zaplacilam. Zwłaszcza, że pozbywają się starej kolekcji na poczet nowej (logo).
Kupiłam dzisiaj klapki Levis za... 80 centów. Nowe.
Dziewczyny, jak wypada rozmiarówka butów Ecco? Nosze normalnie 41 i zastanawiam się czy łapią się w standardzie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się