moda, ciuchy etc...

Pursat   Абсолют чистой крови
24 lipca 2014 10:10
Nową S-kę. 🙂
widziałyście gdzieś czarne zakolanówki? Kurcze, miałam takie fajne z ... Lidla  😀 a ostatnio podarły mi się w pralce i nigdzie nie mogę takich znaleźć 🙁 są mi teraz niezbędne, jak pada deszcz noszę je do Hunter'ów, szortów i parki 😉
Czy na niską, nie najszczuplejszą osobę pasuje spódnica maxi? Upały u nas są straszne, a ja muszę nosić bardzo grube rajstopy uciskowe i się pp prostu gotuje. Czy te spódnice są jeszcze w ogóle modne? Chyba w zeszłym, albo dwa lata temu dziewczyny w tym chodziły. Do tego jestem blada jak kurza dupa i źle się czuję w jasnych rzeczach. Czy teraz w sieciowkach można jeszcze taką kieckę kupić? Co nosić na górę?
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
24 lipca 2014 11:48
Dodzilla a jaką masz budowę? Klepsydra, gruszka? Mi się wydaje, że taka spódnica jest na tyle uniwersalna, że chyba powinna pasować 🤔 Ja mam budowę lekkiej gruszki(średnia góra, bardzo delikatne wcięcie w talii, duże pośladki i grube uda) i dobrze mi w zestawie luźny dół+obcisła góra, między innymi właśnie w spódnicach, które zakrywają mankamenty dołu. A już najlepszym zestawem są bojówki i obcisła koszulka 😉 i mam cały 159cm  😁
Gruszka. Podobno mam angielskie nogi 😁 krótkie i krępe. Kiedyś taką spódnice przymierzalam, ale wtedy byłam bardzo krytyczna wobec siebie i nie pasowało mi to - wydawało mi się, że skraca mi sylwetkę i że wyglądam jak zakonnica albo jak w worku na śmieci. Teraz, to mi to obojętne, wygląd nie jest najważniejszy, ale fajnie by było, jakbym mogła się bez wstydu pokazać ludziom.
Scottie   Cicha obserwatorka
24 lipca 2014 12:18
Pursat, w ogóle nie ułatwiasz mi zadania 😉 Miałam wziąć XS-kę (tzn. najmniejszą, o ile się pojawią), ale teraz- nie wiem... Masz sporo luzu w niej?

dodzilla, ja mam w nosie, czy jest modna- jest wygodna i w upalne dni w sam raz do ukrycia nóg, z których schodzi mi skóra 🙂 Na górę noszę zazwyczaj koszulki na szerokie ramiączka, bokserki lub ostatnio- kupiłam bluzkę z dekoltem na plecach, z rękawami 3/4 i też super wygląda 🙂 No i wydaje mi się, że mi wydłuża nogi (ale ja mam długi tułów, a krótkie nogi, więc jest to możliwe). Jestem gruszką/kręglem.
Graba.   je ne sais pas
24 lipca 2014 12:21
dodzilla, ja mam podobną budowę i noszę takie spódnice. właśnie wizualnie mam wrażenie, że mnie wydłużą, jak ubiore koturny(oczywiście wtedy spódnicę daję odpowiednio niżej) to już w ogóle. są idealne 🙂

Scottie,  kupiłaś tę bluzkę w jakiejś sieciówce? szukam właśnie takiej.. 🙂
24 lipca 2014 12:30
Graba., w Stradivariusie na wyprzedaży, ale z tego co się orientuję- są w stałej sprzedaży.
To może rzeczywiście warto przymierzyć. Czy w H&M albo innej sieciówce są takie kiecki w sprzedaży?
Graba, ja właśnie mam kategoryczny zakaz noszenia obcasów i musze nosić te ****** rajtki dopóki nie dostanę konkretnego terminu na operację :/
24 lipca 2014 13:18
Scottie, za kilka dni będę w domu, to sprawdzę to jeszcze. Czarną na pewno mam S-kę. Białą raczej też, ale jak się tak teraz zastanawiam, to mam wątpliwości. 😀 Może to XS było jednak? :P Wybierałam taką, żeby było trochę luzu, nie chciałam bardzo obcisłej.
Dziewczyny ...😉 Zachorowałam na czarną, klasyczną ramoneske (skóropodobną ) 😁...Możecie coś polecić dobrego jakościowo , i z ceną , która by mnie nie zabiła 😉... Brać taką na styk ? czy dodać po 2 cm . do wymiarów ciała ?
25 lipca 2014 16:55
[b]Scottie[/b], białą jednak mam XS. 😁
25 lipca 2014 17:39
Pursat, dziękówka! 😀 Też będę polować na ten rozmiar 🙂
26 lipca 2014 21:48
Powodzenia! A ja wdrażam w życie kolejny swój pomysł. 😁

http://plnylala.wordpress.com/
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
28 lipca 2014 20:36
czy wiecie coś o jakiś zbliżających się promocjach w Mohito? w sensie jakies kupony w gazetach i tego typu akcje? 👀
upatrzyłam sobie kilka ciuchów z nowej kolekcji i chętnie wydam mniej 😉
Leci do mnie pierwsza LALA 💃 To przez Pursat! 😁
29 lipca 2014 08:38
ashtray, do usług! 🤣 Do mnie lecą trzy nowe Lale, ale nie mam na kogo zrzucić winy. 😁 🤬
Pursat Przydałby się jeszcze fp, bo chcę Cię śledzić, a często stricte o blogach zapominam...  😡 Zrobiłam się leniwa i fb przypomina mi często o fajnych stronach. 🙂 P.S. I przez Ciebie też coś kiedyś sobie zamówię. 😉
29 lipca 2014 09:55
sandrita, nie wiem jeszcze jak to się rozwinie. Może za miesiąc mi się odechce? 🤣 Póki co będzie sam blog, zapraszam też na mojego instagrama: olgapiotrovska :kwiatek:

Ciuchy od Lali polecam gorąco! 🙂
widziałyście w jakiejś sieciówce dresy ze ściągaczem ale takie na kolano lub na 3/4? Bo długie są wszędzie ale na krótkie nie mogę trafić, może źle szukam 😉Coś w tym stylu

hanexxx, wydaje mi się, że były w Carry.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
31 lipca 2014 15:00
hanexxx, ja mam takie z Reeboka 🙂
I dzisiaj na 100% widziałam takie w Reserved 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
31 lipca 2014 20:03
hanexxx, kupiłam niemal identyczne (inny kolor + kieszonki) w Lidlu. 29 zł.
Facella wiem, że były ale niestety przeoczyłam 🙁
01 sierpnia 2014 17:32
mils   ig: milen.ju
03 sierpnia 2014 13:43
Dziewczyny, potrzebuję pomocy (znowu). 😡 Orientujecie się może, gdzie znajdę takie jeansy we w miarę przystępnej cenie, które będą miały rozmiarówkę podobną to Tally, czy Bershki (rozmiar 32/34), no i jakby były fajne jakościowo to już w ogóle bajka. Odnoszę ostatnio wrażenie, że za dużo wymagam... Wszędzie spodnie z przetarciami, cieniowane, słabe jakościowo albo po prostu nie łapię się w żadną rozmiarówkę - wszystko za duże, za szerokie, za długie... 😵
madmaddie   Życie to jednak strata jest
03 sierpnia 2014 13:50
Mils, byłaś w Diverse? ja mam takie od nich, tylko że pulpet jestem. ale dla szczupłych też mają 🙂
i jakość jest zadowalająca 🙂
mils   ig: milen.ju
03 sierpnia 2014 13:55
madmaddie przejdę się, może coś dla siebie znajdę. Już mi ręce opadają jeśli chodzi o spodnie. 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się