Podziękowania
Już w najbliższy weekend, w dniach 19-20 lipca na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu w Warszawie odbędzie się Runmageddon Rekrut, bieg ekstremalny z przeszkodami na dystansie 6km.
eeee..... cos sie jednak na Służewcu dzieje 😉 szkoda tylko, ze informują o tym 3 dni przed wydarzeniem 😉
Witam pięknie Megan nic się nie stało ..
o kurcze, ciekawy może być ten bieg, ale słowo ekstremalny wywołuje u mnie "czy na pewno bezpieczny"
Prośba, jak ktoś będzie zróbcie fotki, chciałabym zobaczyć :kwiatek:
Megan , wiesz dokładnie kiedy ten bieg. Czy przez dwa dni pod rząd? Mogę pojechać tylko muszę wiedzieć dokładnie kiedy i o której. zaraz sama poszukam w necie.
Faza, na fb na stronie służewca jest cały długi wpis (nie chciałam całości przeklejać) impreza dwudniowa
dziękuję Megan znalazłam, cena biletu bardzo przyzwoita tylko 5 zł. Ja pojadę w niedzielę na 10-ta rano, niestety w sobotę córa pracuje a chce jechać ze mną. Na pewno porobimy trochę zdjęc.
chyba jakies offtopy tu 🤣
Jakie offtopy, o słuzewcu piszemy 😉
Witam pięknie moich przyjaciół i redakcję . Moje pierwsze zwycięstwo na torze wyścigowym Służewiec było w gonitwie płotowej na torze Służewiec koń o imnieniu Kordafen ojciec Krezus matka Kodeina własność sk Golejewko w trenigu trenera Walickiego . Piszę taki pościk mający przestrzec was którzy po jakimś zwycięstwie w zawodach zaraz strasznie się puszą delektują się swoim zwycięstwem . Otóż w moim przypadku zawsze pozostałem jako Romek taki zawsze sam na duchu i sercem do wszystkich . Najgorzej sie bałem tych pochawał a jak , co , jesteś de-best poprostu chciałem być zwsze takim jak poprzednio Romkiem . Woda sodowa mi nie odbiła do głowy . Moja i jest główna wada że jestem Romek gawędziasz ale też lubię słuchać innych . Wybatcie mi że w ten piękny dzuioneczek letni wpajam wam pewne zachowania po jakimś zwycięstwie . Poprostu mnie taka myśl tchneła i ją przelałem na papier . Życzę wszystkim ; udanego , miłego , rodzinnego dzioneczka. :kwiatek:
Witam wszystkich mam pytanie czy macie problemy z ładowarką do komutera mobilnego . 2 dni temu odebrałem ładowarkę z maprawy i znowu będz poprostu wysiadła strasznie się przegrerzewała a co ja siedzę w necie 2-3 godzinny dzienie . Można dostać szału do tego ten upał . Jutro znowu zanisę do sklepu komputerowego muszę porzyczać ładowarkę do kopa od sąsiadów . Jak w serpiniu dostanę retę znowu kupię nową ładowarkę suma sumarum to nie duży koszt ale dla mnie ogrom 70zł . No ale kochani tak się wszystko mi idzie jak koń pod górkę . Ojeku ale znowu wam truję macie swoje problemy jest lato , wypoczynek ale pisżac coś do was zawsze mam poczucie że muszę napisać do mojej rodzinki nawet czasem nie zbyt nosiny temat jak w tym przypadku . :kwiatek:
Witam pięknie wszysykich . Moim mażeniem jest że kiedyś napiszę do was że moje problemy znikły że mam druga połowę . Przepraszam że ostanio bamaruje was swoim problemami ale komu się użale jak nie w mojej kochanej rodzinie jakim jest Re-Volta . Rodzina wcale się mną nie intersuje . Należę przy pafafi do rycerza Columba . Udzielamy się jak np; przyjedzie jakić dostojnik koscieli np; jest unas kardynał Grocholewski któr był przy pamoeżach ; śp Jan Paweł 2 , Benedykt. Sprawuję swoje finkcje kardynał jako konkreator nauki kościelnej czy coś tak . Kochani moi przyjaciele nie myście sobie że jestem jakimś zgoszkaniałym starym ramolem otóż muszę zaprzeczyć jestem strasznie kontaktową osobą taki Romek gawędziasz Faza może to potwierdzić . Poprostu lubię ludzi a szczególnie lubie wpadaźć w konwesrsacje z ludżmi inteligętnymi gdzie nie brakuję wsrót was . Dziękuję że mnie przyjeliście do swojej rodzinki na tym portalu . Gdzie mogę pisać swoje wspomnienia , porady dziękuję wam . Powiem nie skromnie jestem utrzciwym człowiekiem i szukam kobiety nie patrząej na kasę tylko na wartości człowieka . Powiem tak jak może ją nie znajdę zostanę wciąż sam wolę być sam niż mieć nowe piekło tyle go w życiu przeżyłem że aż strach pisać o tym . Kochani moi naprawdę przyjaciele dziękuje każdemu z osobna że czyta moje skromne wypociny ale płynące od głębokich podkładów serca . Życzę wam i rdakcji ; miłego , rodzinnego , udanego wypoczynku papatuli....... :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Viritim, a co robisz w kierunku poszukiwań partnerki? Miłości trzeba szukać, a nie czekać. Uwierz mi, nie wszystkie kobiety lecą na kasę, większość patrzy na inteligencję, bezpieczeństwo, wygląd... jak chłop inteligentny, to nie da zginąć kobiecie 😉
Masz poczęsi rację Megan dziękuję .
Witam chodzę sobie do cenrym ma 2 km , patrzę jak tańczą aż serce się rwie no ale cóż gdyby nie te przeklete iplaty . Więcej już nie chodzę dość mam tego zgiełku lidzi się bwiących , itp . Poprostu taki jestem umordowany tym wypadem do miasta . Życzę wszystkim jak najmieniej problemów jutro muszę oddać ładowarkę do komputrea mobilnego nie wiem kiedy , co i jak się odezwię dozobaczenia..
Witam i wybatrzcie nie piszę ze sewgo kmpa nie mam ładowarki bo już drugi raz po naprawie mi wysiadła a w komputerze moblinym siedzę góra 2-3 dziennie też tak macie takie kłopoty z ładowarkami ?. Dobrze już wam nie zwaracałm głowę jest lato , uropy papatusie...
Witam nie wiem kiedy się usłyszmy w necie ale mam ogromną prośbę czy ktoś z was mógłby wkleić linik z finiszu z tematu ludzie wyścig Romek Śmigielski str3 instalowała go Vida moje zwycięstwo na torze Służewiec z Wielkiej Służewieckiej jechałam na Jarocinie u trenera Siwoni tak idzie ten linik;http;//
www.youtube/ tak dalej jeżeli możecie wklejcie dziękuję pięknie z góry . :kwiatek:
Witam moich przyjaciół z Re-Volty . Dobrze że sąsiad dał mi ładowarkę do komputra mobilnego ale nic nie ma za darmo . Chciał odemnie worek kleju do płytek pcv który miałem kiedyść przezanaczony dla siebie . Smuto mi było bez kontaktu z wami i mu dałem . Zaroszczę wam paży , jeżior , rodzinki . Uwieszczcie mi ja potrafię się cieszyć z czyjegość zczęścia w odróżnieniu od innych ludzi . Życzę wam wspaniałego , bez żadnych trosk letniego wypoczynku , a wam moi drozdzy sportowcy jazdy na rumakch mega sukcesów i aby wasze koniki dwały wam pełnego miłości , radości w pracy trenigowej i rekracyjnej papatki. :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: 💘
Dobry wieczór już dość człowiek ma tych upałów żle się czuję . Jak taka pogoda jest odzywają się ipaty czuję w kręgosłupie że ma obce ciało i cierpię na bezsennoś . Życzę moim przyjacielom ; udanego , miłego wypoczynku dobranoc może mi się uda przespać nie biorę zbyt często środka na sen papatulki.. :kwiatek:
Witam i przepraszam że odgżewam stare kotlety . Po nie wyspanej noce jestem dziś nastawiony bojowo . Otóż po primo pojechałem do urzędu miasta do burmistrza co jest zwieszchinkiem prezesa TBS budynku w którym mieszkam . Wyłuskałem burmistrzowi w czym żecz otóż . Tydzień temu spotkałem prezesa TBS jak wychodzi z urzędu przypomniałem mu że składałem podanie o wymianie 2 okien w moim mieszkaniu przez nichlujność parę lat temu jak wstawiali okna pcv są nieszczelne powiedził mi że we wrześniu będą rozpatrywane podania o wymianie okien . Burmistrzowi powiedziałem że 90 procent mieszkańców mego bloku ma samachody jak ich stać na utrzymanie samochodu to widocznie będzie ich stać na wymianę okna to ja mówię człowiek chory inwalida staram się o pomoc wymianie oknien niechciał bym aby moje podanie zostało odrzucone . To ja robię reklamę memu miastu w necie powiedziłemu burmistrzowi że oczekuję poparcia z jego strony . Kochani moi przyjaciele widzicie wciąż się zmagam z zawiłościami prawnymi zamiast sami się zainteresować czy czym mogli mi pomóc aż mi wstyd że jestem częstym petentem w urzędzie miasta . Ale muszę walczyć o swoje gdzie nam do struktór starej europy i demokracji . Czasem mam dość ciągłego proszenia ale niema innej drogi w mojej kochanej ojczyżnie . Przepraszam że takie wam zanoszę wieści o swoim bycie na tym łez padole . Życzę mojej rodzice z Re-Voty miłego , udanego wypoczynku . :kwiatek:
Dobry wieczór wszystkim parę słów na pewnych zachowań jeśców , dżokei po wygranych zawodów . Nidgy nie uważałem i nie uważam że byłem tam jakiś suprer jeścem taki typowy średniaczek . Zawsze podziwiam dżokei po wyranej bardzo prestiżowej gonitwy . Dla mnie wzorem jest dżokej Pioruś Piątkowski który umnie się cieszyć razem z kibicami . Pamiętaj jak wygrał jedną z bardzo ważnych gonitw podszedł do trybun i dziękował za doping . Ale nie to jest istotne ważne że urwał garść trewy i dał rumakowi to jest piękny odróch . Zawsze uważałem dżokeja Piotrusia Piatkowskiego za czołowego dżokeja mam z nim wspaniały kontakt nie raz do mnie zadwoni . Zdaję sobie sprawę że temat niezbyt nośny ale zawsze trza patrzeć na takie gesty zwycięsców pokazuje to że są markowymi , wspaniałymi sportowcami . Jak mi się strasznie miło zrobiło jak zeszłym roku czekając na pociąg na dworcu cetralnym dwoni domnie dżokej Piotruś dziękując mi że byłem na torze Służewiec aż mi łzy staneły z wrażenia po tym telefonie . Muszę się wam przyznać jestem strasznie wrażliwym człowiekiem i podobno dobrym obsrwatorem jak spojrzę na człowieka i klika zadań z nmi zamienię od razu wiem z kim mam doczynienia duszę mam nie poprawengo romatyka . Dziękuję każdemu z osobna że doczytał do końca moich wywodów płynące z serca . Życzę wam ; udanego , rodzinnego, miłego wieczorka ja jak zwykle jestem sam dobranocccc. :kwiatek:
Witam pięknie wszystkich :kwiatek: :kwiatek:. Może temat nie zbyt medjalny no ale może ktoś zkorzysta z moich przemysleń . Teraz mam dużo czasu za swoje przemyslenia o zyciu . Dawniej jak byłem wpełni zdrowy głóenie skupiałem się nad karjerą sportową , jak sobie ułożyć program dnia , trudne konie do jazdy próbowałem przeanalizować ich wady i postawić swoją receptę na porawy jego harakteru . Owszem na pierwszym miejscu jest trenar którego wskazuwki zawsze realizowałem po uprzednim rozmowy po treningu z trenerem . Nikt jak jeżdzic kapkę rozumiejący psychkę konia powie o rumaku na ktorym jeżdzi sportowo , wyściogowo powie nam wszystko o brakach , zaletach konia . Tak mnie życie nauczyło jestem numerologiczną 9 dobry z nak napisane jest że mam duszę która przenika i ocenia innych z dużą prawdopodobieństem o nich , i mamy my 9 kontakt z kosmosem , powinniśmy być medjami . Przepraszam że tak swój wizerunek glryfikuję . Chcę to powiedzieć co zawsze podkreślam że nie byłem jakić mistrzem w jeżdzie na koniach taki sobie typowy średniaczek .Kochani moi przyjaciele jak ja się cieszę że jestem wśrut was . Życzę wam i redakcji ; udanego , słonecznego , nie tuzikowego dzioneczka.. 😅 :kwiatek: 💘
Witam serdecznie wymalowałe post do dżokej clubu na temat ich całkiego braku zaiteresowania moja skromna osobą jak sobie radzę w życiu . Po prostu skandal jak oni sie zachowują było dobrze jak czlowiek był zdrowy widząć że jestem w cyber przestrzeni i mnie widać myślą sobie radzi sobie . Tylko dzięki takim wspaniałym ludziom z Re-Volty jescze żyję . Chyba byłem ostatni raz na torze Służewiec na obecna chwilę tak postanowiłem . Spotkałem w szptalu Wojskowym gdzie chodzę sobie na zabiegi tesz sprtowca który uległ kontuzji za granicą oni potrafili o nie go zadabać wykupili mu wszystkie świateczenia , wypłacili bo tak pracował na stałe . Czasem człowiek ma dość tej machiny biurakratycznej nawet samorząd lokalny mnie zwiudł co do dopiero nasze chore państwo . Wybaczcie że piszę wciąż o sobie ale trza piętnować nie właściwe zachowanie takich instucji jak tor Służewiec . Wiem że tor boryka się jak co roku ze swoimi problemami nie ktorzy ludzie wyścig są jeszcze w starym sytstemi są nierefolmowalni nie stety . Jak bym miał ten wypadek na zachodzie bym miał stosowną opiekę , pomoc itp no ale trzeba żyć w naszej raczkuijącej jeszcze demokracji . Pozdrawiam ..
Może Pan opowiedzieć jak można zwiększyć szybkość konia wyścigowego? Jakie są na to sposoby treningu? :kwiatek:
Witam pięknie wszystkich . Odpowiadam Eterowej czyli pani Justynce. Owszem można zwiększyś szybkość rumaka tylko porzez trenig . Wiadomo że 2 latki mają lżejszy trenig są jeszcze w fazie rozwoju . Poprzez trenig na torze roboczym stopniowo zwiększamy obciążenia trenigowe tyczy się to do starych koni 3latki jeżeli można je nazwać starszymi . Poprzez zwięszenie dystansu , pobudzając rumaka na robocie ostanie 200-300m . Dobry dzokej , jeżdziec wszystko powie trenerowi jak rumak galpouje jaką ma fule podczas galopowania na trenigu i trener wysuwa swoją koncepcję trenigu do poszczególnego rumaka . Są konie które się zbytnio odciągają od galopowania aby temu zaradzić mój były trener Walicki zawsze dobirał odpowiednie pary koni np; silniszy , leprzy ze kapka słabszym , aby mocnieszy na prostej na torze dał się wyprzedzić słabszemu aby go zdopingować do efetywnieszego galopowania i do wygrywania z konimi na robocie .Mój trener były trener Walicki jest najleprzym od kliku lat trenerem na wyścigach np; ilością zwycięstw w najważenieszych gonitwach roku wszystkich biję o kawał . Dziękuję Justynko że zapytałaś . Życzę moim przyjacielom i redakcji ; udanego , miłego, pełnego sukcesów dzioneczka.. :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Witam pieknie wszystkich , przepraszam że może temat monotematyczny no ale tak mi dziś z rana naszło . Wiem moi przyjaciele że zancie temat w śrut was są wspaniali jężcy , sportowcy . Tak każdy z nas jest człowiekem i mamy słabszne dni np; ktoś nas braził , jakieś jąśliwe uwagi i mogło to się przezucić te złe fluidy na rumaka . Główną moją wartością jak wsiadałem na różne konie zaraz o wszystkim zapominkałem najważniesze było dlamnie dobro rumaka . Błagam nie myście sobie że tak piszę wyniośle o sobie że byłem kiedyś super jęścem zawsze to będę podkreślał taki typowy średniaczek o głębokim wnęcznu duszy rozumiejącu ludzi i konie .Owszem zdażało się i tak powinno być że trzeba rumaka ukarać za notoryczne niespółdziałanie z jeścem czasem to rumak robi po złości aby pozbyć się problemu wymagania od niego pewnych koment . Możemy go skarcić głosem , mocniej łydeczkom , w drastycznych stytucjach jak rumak wcale nie reaguje na nasze polecenia udeżamy 1 raz powtarzam 1 raz bcikiem za łydeczkom równocześnie zaraz bacik i łydeczka aby rumak myślał że tak mocno regauje łydeczka na jego zachowanie . To na tyle tych moich mądrości i przemyśleń . Kochani życzę wam wielu sukcesów w pray nad swoimi rumakami , życzę wam zdróweńka , pogody ducha :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:.
Witam wszystkich i życzę ; miłego , udanego , rodzinnego weekendu.. :kwiatek:
wzajemnie Viritim , miłego weekendu
Dziękuję pięknie FAZA i wzajemnie .......... :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dobry wieczór wszystkim chciałem wam powiedzieć moi przyjaciele że mam częsty kontakt z rumakami . Moi przyjaciele prowadzą piękny pensjonat nauki jazdy w Nowym Ciechocinku mają parkur , czworobok , krytą hale , kucyki , minaturki krów , owce , osiołki itp . Polecam jak ktoś był kiedyś przejazdem zaraz na trasie E1 po prawej stronie są duże bilbordy rekamowe . Może to zabrzmi śmiesznie zawsze jak byłem spotowcem i teraz jestem taki sam Romek . Główna moja wada że jestem straszny gawędziasz . Życzę wszystkim i redakcji ; miłego , rodzinnego , udanego wieczorka....... :kwiatek: :kwiatek:
Witam pięknie wszystkich . Teraz wiem co to znaczy utrzymanie mieszkania zawsze coś a to postrzątać itp; . Moc obowiązków jeżeli ktoś onie dba . Wiem że przeważnie każdy z was ma moi przyjaciele sam się przkonuję po wielu latach jako sportowiec .Poprostu nie wiedziałem jaki to ogrom obowiązków aby godnie , czysto wegetowaźć w życiu . Zadroszczę wam że macie rodziny , drugą polowę i się wzajemnie uzupełniacie . Jeżdziectwo mi zabtało życie prywatne i zdrowie . Takie są następstwa bycia pochłonięty swoja pasją . Ale powiem wam teraz człowiek próbuje nadrobić te lata starcone czy mi się uda daj BOŻE że tak . Owszem lubię komuś doradzić , powspominać ale dziś już bym nie wrócił do jeżdziectwa które mi wiele zabrało . Kochani moi przyjaciele nie zróbcie takiego błędu jak ja że za bardzo się zangażowałem w sport a teraz przsioczę i mam powidy praktycznie jestem sam rodzina mną się wcale nieinteresuje jestem i byłem taką Zośką samośką . Wiem że to nie jest temat zbytnio medjalny ale chcę was przestrzeć za zbytnim zangażowaniem się koniom cierpi rodzoina . Wiem że nie którzy z was pogodzili życie prywatne swojej pasji z rodziną ja nie stety tak nie potrafiłem no ale cóż za błędy trzeba płacić . Życzę wam i redakcji ; miłego , udanego dzioneczeka.. :kwiatek: