Program XIII Czempionatu Koni Zimnokrwistych w Kętrzynie
Program Sobota 19.07.2014r.
- rozpoczęcie godz. 8.00 - ocena polskich koni zimnokrwistych - ocena koni w typie sokólskim - ocena koni w typie sztumskim - ocena koni arden polski - godz. 19.00 wernisaż malarstwa - godz. 20.00 spotkanie hodowców, sponsorów, wystawców i gości
Niedziela 20.07.2014r.
- rozpoczęcie godz. 10.00 - prezentacja ras i zaprzęgów - pokazy konne część I - wystep zespołu „Kalina” - kadryl sulek - prezentacja czempionów i wiceczempionów - sztafeta koń samochód - występ zespołu „Kalina” - pokazy konne część II - poręcz ogierów zimnokrwistych - konne pokazy turniejowe - zawody, wyścigi ras na zasadzie wzajemnej eliminacji - zawody w powożeniu końmi zimnokrwistymi
Z racji że sto lat się nie odzywałam, najnowsze zdjęcia Kluska w ramach przypomnienia że mamy się dobrze 🙂 Zdjęcia powalają kompozycją 😂 ale cieszę się, że chociaż takie udało mi się wysępić 😉
Nie udało mi się pojechać do Kętrzyna. W sumie i pogoda jest do niczego.
Że co??? Upał jak cholera był (no dobra popadało CAŁE 5 minut), nawet plac się nie zmoczył dobrze. Kurzyło się okropnie - wróciłam czarna jak górnik ale bardzo fajna impreza.
Cobrinha - to Ty nie wiesz jak zdjęcia się robi? Sypiesz na ziemię jakieś pyszności i koń grzecznie stoi 😉
[quote author=Dementek link=topic=4119.msg2143021#msg2143021 date=1405846062] Nie udało mi się pojechać do Kętrzyna. W sumie i pogoda jest do niczego.
Że co??? Upał jak cholera był (no dobra popadało CAŁE 5 minut), nawet plac się nie zmoczył dobrze. Kurzyło się okropnie - wróciłam czarna jak górnik ale bardzo fajna impreza.
[/quote]
70 km od Kętrzyna lało chyba do 13 😉 No to teraz jeszcze większy żal, skoro pogoda tam dopisywała...