kolejne info z zagrody
przybywam ze spoilerami.
boski z chińskiej (?) kolekcji, Tianma, kolekcję chinoli wrzucą do WW:
obrazek1
google tłumacz, oh, tak profesjonalnie:
google translator! XD napisał:
nowa boska: Tianma Tianma jest boski Pegaz część chińskich boskich koni. Od czasu do czasu, w jego wyniku, może powodować następujące bonus: 2 razy więcej odchodów niż zwykle dla koni bez Ploutos pergaminowych przebudzonych między początkiem premii i codziennie Następujące aktualizacje. Inne dni Tianma zarobić punkty umiejętności, które można dystrybuować, jak chcesz. VIP: 4 występy zamiast 3 osły
plotki o skinfaxi:
Cytat :
Skínfaxi jest koniem boskim, reprezentująca dzień. Na każdym przebudzeń Skínfaxi pozostawia kilka promieni światła. Po zebrać wystarczająco dużo światła, to możesz dać 5% ekstra morale do wszystkich koni. Ten koń nie może być sprzedawany.
dodam jeszcze, że na stronę główną wróci podgląd koni, ktorymi się ostatnio zajmowaliśmy Very Happy a Gypse zostanie zaliczony do kamieni szlachetnych.
A tutaj grafika z nadchodzących kart:
obrazek2
nie rozumiem, czyżby faxi był do 'zdrapania' w diamentowej karcie? o.O to będzie zbyt proste - wystarczy trochę szczęścia...
Kart kolekcjonerskich nie będę tu wklejać bo jest tego za dużo, ale upominki pewnie was zainteresują:
obrazek3 tera ja 😉 znowu WW? ładny ten chiński koń, no ale kurde to jest już nudne, tylko te podkowy i podkowy :/ i mam nadzieję, że karty nie będą tak jak teraz loteria, bo przecież ona jest króciutka. chyba zrobią przerwę po serii koni pór roku, dadzą karty i WW wróci po nich. oby. co do pogrubienia - chyba w 3 edycjach kart po rząd zdrapałam wszystkie karty oprócz tej z koniem 😁 dziękuję za takie ułatwienie 😂