Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
Jak mi Gaga napisała, że jestem zielona to nic jej nie powiedziałam. Raz jeden tylko się odezwała w sprawie Byka roku i wzięłam na luz bo dziewczyny mi wytłumaczyły ze to tylko zabawa. Wield osób jest tutaj i się obraża na wzajem.
A w tym co napisałam gam to chodziło mi żeby nie zaśmiecać nowymi wątkami a nie treścią.
Oczywiście z całym szacunkiem go Przepraszam jeśli Go w jakiś sposób urazilam.
Być może inaczej przeze mnie zostało zrozumiane to co napisałam a być może wy.
flosia, ale w takich sytuacjach nie ma czegoś, jak "ty" i "my". Tu chodzi o empatię. Byłoby ci miło, gdyby twój ulubiony koń padł, ty byś się chciała z ludźmi podzielic swoim smutkiem, a tu nagle ktoś wyskakuje z tekstem "ej, ty, nie ten wątek!" - bardzo to niemiłe.
Klacz mi padła pół roku temu. Zle i dobre komentarze były. Przyjęłam i pogodzilam sie z tym wszystkim.
Przepraszam wszystkich tych których urazilam swoim wpisem a przede wszystkim Pawła. I sytuacja taka się nie powtórzy. Będę uwazniejsza w tym co będę chciała napisać następnym razem 😉
Ja natomiast nie rozumiem problemu. Paweł nie jest nowym użytkownikiem, regulamin zna. Pamiętam też jak zakładał wątek o sukcesach Asoli w Lce, czy jakoś tak.
A flosia jakoś tak normalnie napisała, nie wiem o co halo.
O słowo, pokemon. O brzmienie słowa "śmiecić" w tym kontekście.
Klacz mi padła pół roku temu. Zle i dobre komentarze były. Przyjęłam i pogodzilam sie z tym wszystkim.
OK, ale nie na re-volcie
Tu pisujesz od 29 maja br. czyli w sumie miesiąc...
Gaga nie na re-volcie. Ale chyba nie muszę tez wszystkiego publikować.
Z resztą ja już skończyłam się już w tym temacie wypowiadać.
Gaga nie na re-volcie. Ale chyba nie muszę tez wszystkiego publikować.
Z resztą ja już skończyłam się już w tym temacie wypowiadać.
Spoko. Użyłaś złego słowa. Chciałaś być czujna na duble. Przeprosiłaś. Tyle. "Idź i nie grzesz więcej" PUK.PUK 😉
Tania Dziękuję i miłego dnia wszystkim życzę 🙂
Jeśli kogoś coś mocno wkurza, to mamy Voltową klinikę 🙂
Dlaczego nie ma tu lubię to ? 😂 😂
ksan, made my day, wygrałaś! 😂
Hamer, bo to forum, a nie facebook.
Strzyga, niektórzy uzależnili się od fb, bo ciągle o te "lubię to" wołają 🤣
To mnie właśnie wkurza na re-volcie 😀
nosz kurka nawet polubić nie dadzą 😂 😂 i to mnie wkurza na re volcie 😂 😂
A mnie brakuje, plusowania i minusowania postów. I tu, i na facebooku 😉
Ja natomiast nie rozumiem problemu. Paweł nie jest nowym użytkownikiem, regulamin zna. Pamiętam też jak zakładał wątek o sukcesach Asoli w Lce, czy jakoś tak.
A flosia jakoś tak normalnie napisała, nie wiem o co halo.
dawno go nie było, pochwalić się, jak to naturalsom ciągle bywa, nie miał czym, no to sobie wymyślił... nie pierwszy i nie ostatni pewnie raz zaśmiecił forum swoim emocjonalnym ekshibicjonizmem.
A tak na marginesie. Na forum ŚK jest ikona ,,lubię to " 😂
Nie bardzo rozumiem dlaczego ten wątek:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,95407.0.html został zamknięty. To fajny pomysł - kąciki uczelni. Szkoda.
Na tej samej zasadzie mozna by zalozyc watek kazdej podstawowce, gimnazjum, liceum, stajni, prawku na auto, motor, traktor, wozek w markecie itp. Jest watek o maturze, o studiach, wiec kazda uczelnia tez musi? 😉
(...)
P.S Dziewczyny ,jesteście mocno wiarygodne ,jedna już nie ma nic do stracenia bo z jej kariery zrobiła się dupa ,a druga ma konie rekreacyjne i liczy każdy grosz ,więc jak jest możliwość komuś komu się wiedzie dokopać ,to czemu nie ! 😉
P.S Ja się cieszę jak komuś się wiedzie i nie zazdroszczę bo nie umiem ,więc nie wpisuje się do waszych wypowiedzi !
Wkurza mnie kwestionowanie wiarygodności a wcześniej prawa Murat-Gazon do komentowania sportu przez osobę, która otacza tajemnicą własne kompetencje i wiarygodność. Kolejny raz mówię: sprawdzam!
Upieram się, że wrażenia zza płotu i relacje cudzych opowieści nie równają się nawet tupaniu w terenie. A takie mam wciąż wrażenie. Że posty nie płyną z własnych przeżyć. Jestem gotowa przeprosić, jeśli się mylę.
Zgadzam się z Tobą Taniu! Tylko mnie to bardziej bawi niż wkurza🙂
Smok duchowo przejechał niejedno GP! 😀
Ja go podziwiam bo naprawdę nie potrafiłabym z takimi szczegółami, tak autorytatywnie i obrazowo pisać na przykład o hokeju 😀
P.S. Ja również chętnie schylę czoła ale póki co Smok się strasznie miga z ujawnieniem...
A mnie już wkurza ta cała afera z Kubiakiem w kąciku skoków. 😤
E tam, korysindex4, , lepiej już tak niż wieczne: "Kogo spotkam w X?" "Ja będę" "A mnie nie będzie".
Choć najfajniej, jak dziewczyny (pisze tam w ogóle jakiś facet - zawodnik?) opisują jak było, co się udało a co nie.
Halo już niedługo będę pisał 😉 Bo w tym sezonie wracam na parkury 😉
korysindex4, super!
Wkurza mnie 😉, że już dawno wakacje, a na wolcie nie ma wysypu szczypiorków 🙄 Popcorn dzieciaki mi wyjadają, buu.
halo
Ja nie mogę się pozbyć wrażenia, że na RV jakoś mniej życia od jakiegoś czasu.
halo, Pauli, no co wy, ja wczoraj do pracy w spokoju pójśc nie mogłam, klawiatura mi się paliła, tyle miałam do zrobienia.
Marudy wstrętne 🤬
Wkurza mnie, że ludzie nie chcą wysyłać siodeł na testy. 🙁