ogurek czy było grane w Polsce, powiem szczerze że nie mam pojęcia...a czy w tym wątku mogą być wstawiane tylko filmy, które były grane w PL? (bo przyznaję, że nie wiem...) 👀 aaga84 dobrze poznałaś...Vincent gra w tym filmie jedną z dwóch głównych ról. jako kolejną podpowiedź dodam, że reżyserem jest Romain Gavras 😉
Tez to wyfilmwebowalam, ale tytułu nie przytoczę... Według mnie mija sie trochę z sensem zabawa, gdzie ktoś wrzuca bardzo niszowe filmy i w dodatku bez polskiej premiery.... :|
Tez to wyfilmwebowalam, ale tytułu nie przytoczę... Według mnie mija sie trochę z sensem zabawa, gdzie ktoś wrzuca bardzo niszowe filmy i w dodatku bez polskiej premiery.... :|
Edit: nawet bez polskiego tytułu 😉
jeśli takie są zasady, to nie ma problemu... :kwiatek: dla mnie brak polskiej premiery nie jest niczym dziwnym, wiele bardzo interesujących filmów niestety do Polski nie trafia
Edit: nawet bez polskiego tytułu 😉
Zasady wątku zawsze były takie - nie wrzucamy filmów, które nie były w jakikolwiek sposób "grane" w Polsce. A ta zabawa to już dawno jest bez sensu. Próby reanimacji od czasu do czasu i nic więcej.