Przychodzę z podobnym pytaniem, co
Klami wcześniej. Sprzęt mam w ciemnym brązie + granatowy czaprak, ewentualnie biały z granatowymi wykończeniami. Frak mam granatowy, zdecydowanie ciemny i nie jest to raczej taki głęboki kolor -
taki, choć w rzeczywistości jest chyba bardziej ciemny jeszcze. Koszulę mam błękitną, białą i będzie jeszcze zapewne granatowa. Zastanawiam się nad kaskiem i butami. Mama namawia mnie na brązowe buty i brązowy kask z założeniem, że kiedyś tam frak zmieni się na brązowy (wtedy pewnie zmieniłaby się jeszcze kolorystyka czapraków, ale to tak abstrahując). Jakkolwiek z butami jeszcze od biedy się zgodzę, to z kaskiem już nie bardzo. Myślałam nad
takim kaskiem, ale... No właśnie, pasowałby od biedy do fraka? Bo nic innego granatowego, co by podchodziło mi wizualnie lub wyglądało dobrze na mojej mikrej głowie nie znalazłam. Nie wiem też jak ten kask kolorystycznie wygląda na żywo. Jak nie to, to co innego? Granatowy Pikeura odpada, bo strasznie mi się nie podoba, GPA, Charles Owen są ogromne... Inne, typu Busse czy Caldene także mi nie podchodzą. Byłybyście w stanie coś doradzić? Co zrobić z tymi butami i kaskiem?
Przepraszam za chaotyczną wypowiedź, ale o tej porze już kiepsko myślę. 😡