Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

madmaddie   Życie to jednak strata jest
13 czerwca 2014 18:36
Zupełny drobiazg, ale wywołało uśmiech:
też miałam obcasy na wysokim obcasie

dopiero teraz się zorientowałam, że to moje. 😀  tak to jest jak się pisze z rozpędu i nie przeczyta posta przed wysłaniem
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
14 czerwca 2014 11:16
Popłakałam się 🤣

[quote author=Isabelle link=topic=74.msg2118291#msg2118291 date=1402740720]
Nie wiem, ja tam np nie chodzę do ludzi "Walnij mnie pan, bo chce pocierpieć".
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
17 czerwca 2014 19:24
A ja dostałam propozycję nie do odrzucenia (przedmiot nowy) 😁 🥂
w dniu dzisiejszym niech moc będzie z wami . 🏇 :kwiatek:

Viritim - fan Gwiezdnych Wojen 🤣
Facella   Dawna re-volto wróć!
19 czerwca 2014 10:24
Miałam takiego dziada z  PO w lićeum, ze do teraz z zamkniętymi oczami dokonałabym amputacji nogi i transplantacji serca pod pełnym ostrzałem, w masce gazowej za pomocą drutu i tasaka do mięsa  😉

Cudowne 👍
To prawda  👍 Dobrze mieć Dodo przy sobie w kryzysowych sytuacjach.
Ja jednak bym podziękowała  😂
A mnie wkurzają faceci w tramwajach i autobusach rozkraczeni tak, jakby cierpieli na zapalenie jąder.

edit.
Czytam sobie wątek o kontrowersyjnych naturalsach i doszłam do posta wrotkiego o hula hop....  😁
Kilka ostatnich stron, jak nie cały wątek nadaje się do wklejenia tutaj :P
Ja właśnie czekam na spóźnione spotkanie , i przeczytałam kilka ostatnich stron tego wątki ; rzeczywiście śmieszne ,  puszczono tam parę  bąków ,  atmosfera stała się śmierdząca  i wszyscy sobie zrobili przerwę na przewietrzenie 🙂
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
26 czerwca 2014 12:56

No i nie poznałam jeszcze psa, który by sobie myślał: "jak tylko pani wyjdzie, to wpierd...ę tej suce"  😁

The best of the best  😁
[quote author=Murat-Gazon link=topic=11961.msg2128161#msg2128161 date=1403869351]
(...)
Pamiętam jedno ćwiczenie na prawidłowy dosiad w galopie - jak złapie się zewnętrzną w stosunku do kierunku ręką za tylny łęk tak, żeby cztery palce były na zewnątrz, a kciuk pod tyłkiem, to prawidłowo jedzie się wtedy, gdy tyłek cały czas "siedzi na kciuku" i trzeba znaleźć taką pozycję, w której to jest możliwe.
Nie próbowałam jednakowoż, więc nie wiem, jaki to daje efekt.
[/quote]
Ahahahaha! Oj, ta moja wyobraźnia.... 😵
Dodam jeszcze, ze jestem juz dosyc wiekowa osoba, po 20stce...

pora umierać 😁
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
28 czerwca 2014 23:13
[quote author=agnieszkamaj link=topic=95343.msg2127657#msg2127657 date=1403808474]
Dodam jeszcze, ze jestem juz dosyc wiekowa osoba, po 20stce...

pora umierać 😁
[/quote]

Toć wychodzi że i mnie pora już żegnać się z tym padołem 🙁
Już wiele lat temu doszedłem do wniosku, że jedynym istotnym celem mojej jazdy na koniu jest pobudzenie tegoż konia perystaltyki...

Cała treść forum w jednym zdaniu!  👍
Dobre! 😀
[quote author=Murat-Gazon link=topic=11961.msg2128161#msg2128161 date=1403869351]
(...)
Pamiętam jedno ćwiczenie na prawidłowy dosiad w galopie - jak złapie się zewnętrzną w stosunku do kierunku ręką za tylny łęk tak, żeby cztery palce były na zewnątrz, a kciuk pod tyłkiem, to prawidłowo jedzie się wtedy, gdy tyłek cały czas "siedzi na kciuku" i trzeba znaleźć taką pozycję, w której to jest możliwe.
Nie próbowałam jednakowoż, więc nie wiem, jaki to daje efekt.

Ahahahaha! Oj, ta moja wyobraźnia.... 😵
[/quote]
No cooo  😂 Gwałt ,niech gwałtem się odciska, rzekła du....a do siedziska  😂 😂 😂
Kastorkowa   Szałas na hałas
30 czerwca 2014 12:41
Takie lekkie rozdwojenie?  😉 Miły akcent na ten ponury dzień.
armara
Ale trener nie jest jedynym jeźdźcem świata, ale ja się nie wcinam  😂 Podziwiam go za oko, sukcesy, ale młodego konia to never ever  😁

CzarownicaSa Wiem, że z Twojego punktu widzenia, nie ma w tym nic śmiesznego, ale ja śmiałem się z tego zdania dziesięć minut 😀

I w kantorku wyroslo mi cos, co polewane srodkiem grzybobojczym prycha a domestosem- chichocze.
30 czerwca 2014 14:24
Spoko, ja tez sie juz smieje 😁
maleństwo   I'll love you till the end of time...
30 czerwca 2014 14:26
Właśnie miałam to samo tu wpisać! Oplułam się. Choć oczywiście współczuję, to mocno słabe warunki do mieszkania :/
30 czerwca 2014 14:34
Nie no, jest dpoko. Jak sobie pomysle, ze mialabym teraz wynajmowac czy mieszkac u rodzicow Konrada... to wole isc x domowym ciastem do grzybowego lokatora I powitac na nowej drodze zycia 💃
Wbrew pozorom mam niesamowite szczescie, ze mam dom 😉 Na remonty przyjdzie czas... jak sie pieniadze uzbieraja 😉
30 czerwca 2014 17:19
żeby w głupią gierkę na telefonie pograć to trzeba podać konto google, konto facebook, instagrama, twittera, maila, rozmiar buta i konsystencję ostatniej kupy. Nie masz? wal się, graj w klocki.

👍 👍 👍
-bibi22-   Czasy się zmieniają i my też się zmieniamy.
30 czerwca 2014 17:22
Ha ha ha i teraz czeka mnie mycie monitora. 😵
żeby w głupią gierkę na telefonie pograć to trzeba podać konto google, konto facebook, instagrama, twittera, maila, rozmiar buta i konsystencję ostatniej kupy. Nie masz? wal się, graj w klocki.

A żeby pisać na forum też trzeba podawać konsystencję ostatniej kupy? Bo jeżeli tak, to Facella kilka dni temu zameldowała stan swojej 😂

Atak sr...czki  😁
30 czerwca 2014 17:47
fin, o Jezu, to była propozycja wymówki  😂
Uśmiałam się równo  😁
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
30 czerwca 2014 19:55
Dobra kupa zawsze na propsie  😎
Wiedziałam, że jak zacznie się temat o kupie, to wkroczy JARA 😀 😁
Śmieszy mnie ten wątek i wszystkie inne do niego podobne. 😁 Tak samo jak użytkownicy, którzy założą taki wątek i już więcej się nie udzielają alni nawet nie logują 😂
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
01 lipca 2014 15:26
hehe dobre, nie widziałam tego wątku wcześniej  😎
Nie ten wątek.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się