Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
18 stycznia 2014 03:45
faith o rany, współczuję pracy o tej porze. Dobrze, że możesz się wyspać później  🙂
Ma to swoje plusy i minusy🙂 Plusy sa takie ze od 5 miesiecy jestem u konia regularnie bez wzgledu na szybkie zapadanie ciemnosci. Poza tym jak trzeba cos zalatwic w dzien - urzad, lekarza, cokolwiek - to sie da😉
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
25 stycznia 2014 05:48
Witam w ten mroźny,  sobotni poranek 🙂 ja juz na nogach,  zaraz sniadanko i w drogę na uczelnię.  Na termometrze za oknem "jedyne" -14stopni  😵 jak dla mnie masakra jakas! Miejmy nadzieje, ze nie zamarane gdzies po drodze  😁 udanego dnia!
Ja również od 6 na nogach. Jak wychodziłam (godzina 7😲0) to było -15. Ziiiimno mi!
A teraz... byle do 13.
Na wieczór mam w planach... uwaga, uwaga! Imprezę osiemnastkową!!! (ostatni raz na osiemnastce byłam ze 4 lata temu-sama mam 23..) Chyba ostatnią w moim życiu :P Później to tylko własnych dzieci  😁
whitemoon071,  więc to ostatnia miła 18stka w Twoim życiu 😉
Isabelle, nieprawda - 18-tka mojego syna była super 😀 (huk, że straciłam jednego Hubertusa :lol🙂
Mam nadzieję, że moje dziecko nie będzie bardzo pijane i dostanie lekkie pasy w dupę :p
Dzis odpoczynek, teoretycznie, bo zaraz biore sie za gotowanie 🤔

Bedac na spacerze z psem, zleciał na mnie młody ptak, dosłownie 😀 starszaki uczą się fruwać! Przekoziołkował z głowy na ramię, a później klapsnął na ziemię. Zrobił sobie zdjecie z moim psiakiem i w podskokach ruszył trenować dalej 💘

kujka   new better life mode: on
29 kwietnia 2014 14:06
Pociagi na warszawskim srodmiesciu maja po 70 min opoznienia... a normalnie JUZ bylabym w stajni. Mialam miec taki piekny, leniwy dzien u Gilsona... ehh
Oho! Moj ulubiony watek tak hen, hen w czelusci forum sie skrywal!
Ja tak skoro swit prosze o kciuki dzis przed i w okolicach 12! Nauczona doswiadczeniem unizenie i z pewna doza niesmialosci prosze o cudowne kciuki! Ostatni egzami  w sesji i wakacje! Chyba, ze mnie to kombo przemieli i wypluje...

Takze wiecie, z gory dzieki!  :kwiatek:

Ps a tak swoja droga to juz dawno nie widzialam tak pieknego poranka jak dzis!
buyaka trzymam kciuki! To samo czeka mnie w piątek, ale nie mam żadnych szans w starciu z tym egzaminem.... chyba że magicznie przyswoję dziś 700 stron.
Zatem dziś i jutro markuję na potęgę
madmaddie   Życie to jednak strata jest
25 czerwca 2014 07:22
buyaka, trzymam!
dla mnie również sądny dzień jest w piątek. będzie płacz i zgrzytanie zębów.
tymczasem, mój organizm jest stuknięty. "4h snu wystarczą, wstań o 6"  😵
madmaddie i wie co robi! 4h snu w sesji to optymalny czas na regeneracje 😉
25 czerwca 2014 07:37
jutro raczej nie pójdę spać, chciałam skorzystać, na bogato 😉 poza tym, dręczy mnie paskudne przeziębienie. lipa.
ale jak liczę czas, to powinnam się wyrobić z materiałem. o ile dobrze pójdzie. mam nadzieję, że pójdzie
Katharina   "Be patient and trust in the process"
11 września 2014 08:14
Możecie polecić COKOLWIEK na bazie naturalnych składników na sen ? Od ok tygodnia nie śpię... Jak prześpię pół nocy to jest już coś, tak zasypiam na 2 godziny i się budzę i tak w kółko, a ostatnio doszło do tego, że w ogóle nie usnęłam i rano nie odczuwając zmęczenia kontynuowałam poprzedni dzień. Męczy mnie to już coraz bardziej. Jak ktoś mógłby coś polecić byłabym bardzo wdzięczna  :kwiatek:
Katharina, do lekarza marsz! Z bezsennością nie ma żartów.
Katharina   "Be patient and trust in the process"
11 września 2014 17:23
Dzionka   :kwiatek: no nie pocieszyłaś mnie  😁  A tak na poważnie, jak ten stan będzie się utrzymywał to do lekarza oczywiście zawitam. Mam wrażenie, że coś mi się poprzestawiało, bo w nocy zero normalnego snu, a w dzień mogłabym normalnie głębokim snem, przykładowo te 3 - 4 godziny przespać.
Odkopałem starocia
18 września 2017 07:27
proszę, ogurku:
Kusiło po noc, ale wszyscy spali
o matko, zadziwiłam się, że u kogoś w sobotę rano było -14 stopni ... a to 2014 rok  😁
o jeny, a to kiedyś był taki żywy wątek 😀 a tu ostatni post z 2014 😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się