wasze ulubione seriale
Chciałabym, ale jeszcze wielu słów nie rozumiem... :/
Ech, nic to. Trzeba się angielskiego nauczyć.
dzięki Facella, będę się doszkalać z angielskiego 😉
a tak btw, kto poleci jakiś lekki serial, do oglądania jako tło do robienia obiadu, jedzenia obiadu i tego typu rzeczy? 🙂 coś, co nie będzie wymagało specjalnej uwagi, ale żeby się dobrze oglądało. 🙂
Kaskal ja oglądałam Chirurgów(ale ich po prostu kocham 😍 ) lub... ukrytą prawdę 😁 To taki gniot, że może sobie spokojnie lecieć w tle i nawet jak nie śledzisz "fabuły" to i tak wiesz o co chodzi, a coś w tle sobie gra 😁
Tak mnie na wspomnienia naszło, obejrzałabym sobie polską BrzydUlę lub w ogóle Przygody w siodle! 😜 Tych drugich szukałam, znalazłam na youtube pojedyncze odcinki, ale fajnie byłoby od początku do końca obejrzeć, więc trzeba będzie szukać 👀
szukam raczej czegoś w typie Friendsów, a 'szpitalowe' seriale w ogóle mnie nie kręcą. 😉
w zeszłym roku obejrzałam całą PL BrzydUlę! 😍 Przygody w Siodle też przez chwilę leciały 😉
Taki śmieszny i lekki jest jeszcze "On, Ona i dzieciaki", bardzo fajny i komediowy 😀
BrzydUla jest o tyle fajna, że możesz oglądać co 3 odcinek i dalej być na bieżąco z fabułą 😜 😁
CzarownicaSa, ja te wszystkie Szpitale, Trudne Sprawy, Ukryte Prawdy oglądam zmywając naczynia 😁
Do 3 sezonu Heartland da się znaleźć w internecie po polsku. Niestety nie pamiętam gdzie oglądałam, a na tablecie ciężko mi odszukać coś konkretnego. Od 4 sezonu nie ma szans znaleźć odcinków po polsku, ściągałam przez torrenty i po angielsku. Teraz jestem na sezonie 6 😁
Facella no ja właśnie też 😁
http://vod.pl/zaklinacze-koni,1198,s.html proszę bardzo 🙂 3 sezony heartlandu po polsku.
Ja oglądam po angielsku na watchseries.
Zaczęłam czytać po polsku, ale język jest dramatyczny.
Takiego wala, pokazuje mi sie informacja, ze nie mozna ogladac tego pliku poza granicami polski 😎
No może tak być. Ale na VOD jest całkiem niezła jakość, tylko chyba jest lektor o ile dobrze pamiętam, co jest troche słabe.
ja dlatego nie lubię oglądać starych seriali, lub pierwszych serii danego serialu, jeśli były dawno. Znalezienie ich z napisami lub w oryginale nie jest proste, a na lektora jestem uczulona. Jeszcze jakie obłędy oni robią, połowa rzeczy nie przetłumaczona, albo sens inny.
Jeszcze jakie obłędy oni robią, połowa rzeczy nie przetłumaczona, albo sens inny.
dokładnie. Dla mnie znika urok serialu jak mi tu jakiś facet czyta, ja ze swoim zasobem wiedzy wiem, że można to przetłumaczyć o wiele lepiej i zastanawiam się, kto te tłumaczenia przygotowuje. :/
Już wolę napisy, bo nawet jak ktoś średnio tłumaczy, to mogę usłyszeć, co mówią i sama zrozumieć sens, a lektor likwiduje taką możliwość.
Na Axn White właśnie zaczął się 5 sezon heartland. Na Axn leci 2 sezon.
Oglądam od 1 odcinka, baaardzo lubię i często się wzruszam 🤔wirek:
Ja mam jakiegos pecha do tych portali 😵
Jakis czas ogladalam sobie GA na serialnet, bo kinoman ssie z transferem. Ale od 5 sezonu nie moge zadnego odcinka obejrzec- strona sie laduje, film kilka razy miga(jakby przeskakiwal na inny serwer) i pokazuje mi sie informacja "error 504". To tylko ja/moj komputer/moj internet ma z tym problem czy tak sie czasem robi? 😵
Przyjaciółki, Na dobre i na zle, Lekarze
Obiecałam sobie, że będę grzecznie czekać tydzień na nowe odcinki Arrow i oglądać na Universalu. Z odcinka na odcinek było ciekawiej i wczoraj już nie wytrzymałam. Obejrzałam te trzy do końca 😂 Ahh te emocje 😁
Już się nie mogę doczekać trzeciego sezonu.
O mamo! O mamo! Hannibal mnie wykończy!
Gdyby nie watek z Freddie to przestalabym ogladac. Po prostu flaki z olejem!
A orientujecie się w którym sezonie i odcinku DEXTERA Debra zabija LaGuertę? Po awarii dysku mam tylko do 6 sezonu.
CzarownicaSa, używam kinomana cały czas i jak najbardziej jest spoko. bardzo szybko się ładuje, nie tnie, nie trzeba czekać aż się załaduje. Ale ja mam tam premium, więc nie wiem jak na zwykłym odtwarzaczu, na premium jest super, a internet na wsi mam bardzo kiepski.
Gdyby nie watek z Freddie to przestalabym ogladac. Po prostu flaki z olejem!
Wrócę do tego jak skończę sezon!
Isabelle jak mam premium to tez mi smiga, ale szkoda mi kasy... a punkty zbieram x tygodni 🤔 na zwyklym uzytkowniku film potrafi mi sie I pol godziny ladowac 😵
a ja wsiąkłam teraz w Chasing Life, niestety na bieżąco, dopiero 4 odcinki są. Ale przyjemne to to.
A ja w switched at birth. Nie podejrzewałam, że będzie tak ciekawy.
Strzyga, potem to sa takie flaki z olejem, ze odpadniesz 😀