Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania
Czwarty! na wadze 61,3, czyli ok.
Dawno nie wytrzymałam 4 dni bez fazy guodzilli, więc jestem dobrej myśli.
wendetta wkurzaja mnie te lody 🤬
Tunrida, walczę, walczę jak dzika i bardzo mi się to podoba 😀
Ramires, OK, zmieniłam! Rzeczywiście nie wypada w tym wątku 😁
Dzień dobry! U mnie wczorajszy dzień n duży plus🙂 Wczoraj z koleżanką z zajęć CF zgadałyśmy sie na ćwiczenia,zrobiłyśmy sobie 4 stacje i machałyśmy godzinkę,na koniec tabata i 20 min sauny(mamy w szatni) 😀
Dziś zajęcia z trenerem także wycisk będzie🙂
Selfie z wczorajszej pompy🙂
Wow trochę odtluscic i będzie idealnie! 👍
Chodzisz w takim stroju na siłownię? Pytam bo na mojej brzuchy muszą być ubrane 😉
Dzięki🙂 Jak jest ciepło to ćwiczę właśnie w topie 🙂
Trzymam się tego drugiego dnia. Właśnie po pierwszym obiedzie (dziś muszę rozłożyć na dwa), gonię do poradni, potem do drugiej i potem od razu na siłkę. Jest dobrze. Mam nadzieję, że u was też.
Wstalam dzisiaj o 4, zeby pocisnac do egzaminu z histologii... Z tego stredu zjadlam na raz 500kcal a do teraz dirzucilam tylko 100, wiec godzin nie pilnuje... Wody tez malutko wypilam, az mnie suszy. Ale zaraz to wszystko nadrobie i bedzie cacy. Czuje ze zmieszcze sie dzis znowu w kcal 😀
Chce mi się słodyczy!!!!
Mam 2 pudła ptasiego mleczka, mam komunistyczne herbatniki z cukrem, mam mini batony marsy, mam 2 paczki chipsów
NIE ZJEM NIE ZJEM NIE ZJEM
poszłabym pobiegać, ale łyda boli. Z treningu dziś nici bo mnie pacjentka w poradni zatrzymala i musiałam trening odwołać
NIE ZJEM NIE ZJEM !! kurrdeeee
Tęsknię za kawą.
Wczoraj dojadłam plackami ziemniaczanymi z kurczakiem.
Owsianka z mlekiem migdałowym
Zupa warzywna samoróbka
Chlebek sojowy x2 z pomidorem i serem bez laktozy
Jeszcze będzie spaghetti
Incognito myślę, że przyniesie efekty. Już teraz moja waga idzie w dół a jeszcze tydzień nie minął. Wcześniej o każde pół kilo musiałam walczyć przez miesiąc a teraz moja waga lekko idzie w dół. Ale przede wszystkim to dieta oczyszczająca a nie odchudzająca, schudnięcie mam nadzieję nastąpi jako efekt rozwiązania innych problemów organizmu. Pożyjemy zobaczymy. Będę informowała na bieżąco.
Tunrida, wierzę w Ciebie 🙂
Kate, dasz radę na pewno, trzymam za Ciebie kciuki! Bez kawy da się żyć- ja spontanicznie odstawiłam 3 tygodnie temu, bo stwierdziłam, że ona mi i tak nic nie daje, a tylko celulit może powiększyć 😁 i jakoś specjalnie nie tęsknie.
Escada, serio u Ciebie na siłce brzuchy muszą być zakryte? Dlaczemu? 😉
U mnie na razie rewelka.
Dziewczyny, czy któraś z Was próbowała w dorosłym wieku rozciągnąć się do szpagatu (ale tak od zera, bez tej umiejętności wcześnie, chociażby w dzieciństwie)?
Rozpoczynam piaty dzien na diecie 😀 niestety spektakularnego spadku wagi nie odnotowałam, ale tak jak mowilyscie nie jestem juz tak tlusta zeby bylo latwo.
Ale jestem dumna z siebie!
Wendetta tez mi sie marzy szpagat 😉 nawet jezeli nigdy go nie robilas to mozliwe ze Ci sie uda🙂
na dziś
1) owsianka z miodem
2) jogurt +banan
3) szklanka makaronu pełnoziarnistego z sosem pomidorowym + duużo sałaty
4) 450g truskawek + wafel z masłem orzechowym
5) bułka z lekką goudą i almette + pomidor
1264,96kcal 😀 aż nie wierze, że wyszło tak mało
ja dziś po raz pierwszy będę biegać w pracy na bieżni 😅 wypróbuję toto cudo co u nas stoi
Wendetta pewnie aby nikt nikomu nie zazdroscil i nikt nikomu nie obrzydzal. Sporo siłowni ma jakiś dresscode 😉 ja nie mam nic przeciwko gołym brzuchom 😉
u nas też można, ale jakoś chętnych na odsłanianie brak
Ja sobie obiecałam, że jak zejdę z tłuszczu na brzuchu kieedyś do takiego poziomu jaki mnie satysfakcjonuje, to odsłonię.
A na pewno założę kiedyś top do fotek, bo mnie trener namawia, żeby się odtłuścić, odwodnić i strzelić fotki na siłce na pamiątkę. Ale że nie mogę się zebrać i poprawić wyglądu, to tak odkładamy. (trzeba było robić w grudniu!)
A ja nie mogę robić nic przez co najmniej 2-3 tygodnie, jak najmniej chodzić, najlepiej leżeć z nogą w górze 🙁
Mam krwiaka w miejscu przyczepu ścięgien do kości palców w śródstopiu, nie chce się to cholerstwo wcale leczyć, co dzień puchnie od nowa :/ Mam skierowanie na krioterapię i magnetoterapię bo samymi maściami to gucio daje..
A w sobotę wesele, ostatnie treningi z capo przed przerwą wakacyjną... 🙁
Stracę to co sobie wypracowałam w kilka miesięcy :/
Oj tam, oj tam. Nic nie stracisz. Szybko odbudujesz 🙂
A ja sobie jednak rozplanowałam siłkę od przyszłego tygodnia 😀iabeł: samymi końmi nie urzeźbię jednak i muszę je olać, przynajmniej na razie.
Jestem tak "rozlana", że fuuuuuuuuuuj.
Gwash mi wyrobienie kondycji i miesni zajelo 4-5 miesiecy, a po 5 miesiecznej przerwie kondycja mi w blyskawicznym tempie wraca 🙂 wiec luz, wrocic jest 3 razy latwiej niz zaczac 🙂
Kurde, jadłam sałatkę na 3 śniadanie 53 minuty dokładnie 😁 no nie dało się inaczej. A teraz siedzę 30 minut i nic się nie dzieje.
Ja po obu śniadankach. Obiad dopiero na 16😲0. Trzeci dzień, jak na razie, upływa bardzo prawidłowo.
U mnie nieźle. Znowu nie mogę podnieść rąk do góry po jodze, to oznacza, że się działo 😀
Dziś jest sukces, założyłam dopasowaną bluzkę (na to koszulę jeansową, ale i tak się liczy) i już się tak tragicznie nie wylewa wszystko. Oczywiście jak usiądę to nie jest tak kolorowo, ale i tak jestem dumna 🙂
Rozumiem, że wybierasz strój na wycieczkę do Aquaparków 😁
Fajneeeeeeeeee
Tunrida - coś dla nas
Ja wracam w poniedziałek.
A t kostiumy typu bandeau to się jakoś trzymaja cyckow? Takich C cyckow nie pierwszej świeżości 😉
Gwash, o maj gasz, jestem w raju !!! 😍
Chociaz jak patrze to oni maja jakos tak dziwnie powycinanie te brazyliany w wiekszosci... Ja uwielbiam krój majtek z tylu dokladnie jak ten, taki wyciety w luki, co podkresla kraglosc posladkow 😍
http://www.brazilianbikinishop.com/pl/brazylijskie-bikini-agua-de-fuego-40311.html
Oj to też cudne 🙂 Tam masz tego 8 stron 😉
Pokemon nooo i zastanawiam się nad tym:
(a co szarpnę się jak tyle schudłam 😉 )
http://www.brazilianbikinishop.com/pl/stroje-kapielowe-jednoczesciowe-adriana-29717.html
Dawaj, dawaj, fajny!
Ja 'zanabyłam" taki:
http://www.zalando.pl/shiwi-kostium-kapielowy-rozowy-s6681d00q-j11.htmlNo i mam problem ze wszystkimi jednoczęściowymi - na dupie mi się marszczą. Jak góra ok, to dół zrolowany :/
cierpienie- mnie te wszystkie napisy/rysunki/fotki/czyjeś sukcesy zupełnie nie motywują. Ale :kwiatek:
Jest dziś dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Wiem to. 😀
Oj to też cudne 🙂 Tam masz tego 8 stron 😉
Pokemon nooo i zastanawiam się nad tym:
(a co szarpnę się jak tyle schudłam 😉 )
http://www.brazilianbikinishop.com/pl/stroje-kapielowe-jednoczesciowe-adriana-29717.html
bardzo fajny! bierz 😀 w sumie sama sie zastanawiam nad jakims jednoczesciowym kostiumem na imprezy wieczorne na plazy. Ale myslalam o bardziej wycietym jakims.
Dziouchy, a co sadzicie o stringolach na plaze? 😁 (w przypadku ladnego tylka oczywiscie i zagranica :P)