wasze ulubione seriale

smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
08 czerwca 2014 20:58
Będzie kolejny sezon Chirurgów?  👀
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
08 czerwca 2014 21:08
Będzie, będzie 😀 Sama się ostatnio pytałam 😁 Ma być ponoć 11 i 12 😜
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
08 czerwca 2014 21:11
Myślałam, że po wyjeździe Cristiny będzie koniec.. ciekawe, czy wróci  😜
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
08 czerwca 2014 21:17
SPOILER

Nie no, nie może być koniec, przecież wprowadzili do fabuły córkę Webbera 😵 Totalnie tego nie rozumiem... to co, Grey'owa była w ciąży i nikt tego nie zauważył? Przez tyle lat o to nie pytał? Trochę bez sensu. Ale po tych czarno-białych zdjęciach na początku bałam się, że Christinę uśmiercą 😲 W ogóle oglądam teraz od początku cały serial i jestem w szoku, jak bardzo zmieniły się postaci, ich zachowanie i charakter!
Nigna   Warto mieć marzenia...
10 czerwca 2014 12:27
A dla mnie motyw z wroną jest właśnie totalnie nie jasny ...  Nie mam zielonego pojęcia co im kurde da dotarcie do jakiegoś drzewa prócz tego że pewnie poginą po drodze. Powinni to lepiej wyjaśnić to moim zdaniem.Chyba jeden z najbardziej wkurzających mnie wątków, dobrze że w tym odcinku skupili się tylko na murze 😀 Chociaż znowu zabili osobę której wątek można by było super pociągnąć. Serio nie wiem o czym będzie kolejny sezon jak wszystkich powybijają.
Facella   Dawna re-volto wróć!
10 czerwca 2014 12:50
Zrobi się nieznośny tasiemiec, a w sezonie dwudziestym już nikt z sezonu pierwszego nie zostanie. Ba, zapomniani zostaną ci, którzy w nim byli choćby wspominani.
Nie rozumiem tego boomu na GOT, widziałam wczoraj takiego mema ze stopniami napięcia i ostatnim było oglądanie właśnie tego... Mnie tam to w ogóle w napięciu nie trzyma, nudne jak flaki z olejem i przewidywalne.
In.   tęczowy kucyk <3
10 czerwca 2014 14:27
Pamietajcie, ze to jest oparte (coraz luzniej oparte ostatnio...) na ksiazce, wiec jakos sie musza trzymac tego, co Martin napisal.
Wątek Brana może jeszcze zaskoczyć 😉
Boże, cały odcinek o Murze, aż dziw, że dotrwałam do końca.
Nie ogladam seriali.
Obejrzalam Hannibala.
NO NIE MOGE SIE DOCZEKAC 3go SEZONU!!!! 😀

Mads absolutnie cudowny, zwlaszcze idealnie wyprasowane biale kolnierzyki i garnitury na miare  👍

polecicie mi cos w podobnym klimacie na miedzyczas?😉 lubie kryminaly, thrillery, horrory🙂
faith, kryminalnie to może Dexter?
Horrory to się nasuwa American Horror Story, ale raczej się nie będziesz dużo bać, ale z racji tytułu mi się nasunęło 😉 A może Salem? Opisali jako thriller i ogólnie jest nieźle, nawet są chwile odrobinę straszniejsze (ale nikt się nie posika na tym, bardziej schizowo jest).
faith The Fall, The killing (szwedzki albo amerykanski). Moze Harper's Island bedzie Ci sie podobac, troche schizowate 😀 Calkiem fajne do pewnego momentu bylo The Following, ale szybko sie zrobilo mega dziwne.
nerechta, the fall ma tylko 1 serię?
Ja myślę, że wątek Brana będzie jednym z ciekawszych w piątym sezonie.
Mnie tam się bardzo podobał odcinek na murze, wreszcie poświęcili im trochę czasu. Dobrze, że nie zrobili numeru z odcinkiem o Khaleesi, bo bym nie wytrzymała do końca. Rudej trochę szkoda... No i jestem ciekawa zakończenia. Szkoda, że zaraz ostatni odcinek, rok czekania zleciał bardzo szybko, ale te 10 tygodni z GOTem to już w ogóle chwila moment  🙁
Dzieki! chyba sie skusze na the Fall 😉
GoT się powoli kończy, ale za to już jest nowe Suits!
faith, polecam, fajne 😉 Ale no niestety póki co tylko 1 seria, a kończy się zdecydowanie tak, ze czekasz na ciąg dalszy 😉

a ogląda ktoś The Wire lub Blue Bloods? Warto? 
2gi sezon sie dopiero kreci... i chyba jak cala reszta bedzie dopiero na jesieni...!!! Nie podoba mi sie! 😀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
13 czerwca 2014 21:41
Suits wrócili z 4 serią  😲
Oglądacie The 100? Finał mnie rozbił SPOILER usmażenie ziemian, śmierć Finna i Bellamy'ego (pewnie przeżyli w magiczny sposób jednak?) i końcówka. Maski gazowe, karabiny i oddział kwarantanny? To co, uchowali się ludzie z doskonałą techniką i to wszystko tak sobie było?  🤔wirek: W sumie trochę szkoda, bo obawiam się, że teraz będzie tak normalnie, a ja lubiłam, jak oni żyli w statku, za swoimi murami, znajdywali jakieś żarcie itp.
No, ale ciekawa jestem, co będzie dalej.
Wszystkie seriale mi sie pokończyły i zastanawiam sie co nowego zacząć. Cos fenomenalnego godnego polecenia?
Suits <3
Fargo!
Facella   Dawna re-volto wróć!
15 czerwca 2014 16:21
Castle  😁
Fargo!

Popieram, Fargo czad  😜
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
15 czerwca 2014 19:09
Ja wsiąkłam w Hannibala zupełnie, chociaż nie lubię takich klimatów jakoś szczególnie. Dextera oglądać nie mogłam, ale z kolei jestem zakochana w Sherlocku i całkiem podoba mi się Elementary.
aaga84, powiedz co oglądałaś bo jest sporo do polecenia 😉

Fargo również polecam, ale trzeba lubić takie klimaty 😉 Wolisz jakiegoś procedurala czy nie?

arivle, mnie Elementary znużyło w połowie sezonu i dałam sobie spokój. Jednak Sherlock jest obłędny i jakoś amerykańska wersja mi nie podeszła.
Oglądam Arrow, chirurgów, GoT, once upon a time, VD i Originals, Glee i teraz zaczęłam detektywa. To chyba wszystko. A i heartland 🙂
aaga84, hmm to widzę że raczej lżejsze rzeczy lubisz 😉

Polecam: Orange is the new black, Suits może i WHite Collar, może Grimm? 😉 Sherlocka to koniecznie, ale ja mogę być nieobiektywna, kocham całą obsadę i ten brytyjski akcent!!! 😀

Arrowa też oglądałam, ale odpadłam gdzieś w połowie. Podobnie było z Beauty and the Beast, ale moze tobie podpasuje?
No cóż to był mój zestaw na klasę maturalną w celu odprężenia xd teraz szukam czegoś w innym klimacie, dlatego zabrałam sie za Detektywa. A jeszcze oczywiście House mój ulubiony, ale juz dawno go skończyłam 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się