Facebook -czy ktoś korzysta?

Nie mam bladego pojęcia.... Zaczęło najpierw mulić, a potem było tylko gorzej.
Pursat   Абсолют чистой крови
11 maja 2014 20:54
[s]Coś mi się właśnie spsuło. 😫 Mimo że mam zaznaczone wyświetlanie najnowszych aktualności na głównej, to od jakiejś chwili pojawiają się tylko stare posty, sprzed kilku godzin. U mojego brata na drugim kompie jest ok. Czy u kogoś też nie działa jak trzeba albo miał już kiedyś podobną sytuację?[/s]

edit: samo się naprawiło 😀
Jeśli na facebooku chcę dodać zdjęcia, które mam już umieszczone w naszej  revoltowej galerii to jak zrobić?
czy jeżeli moja wiadomość prywatna zostanie wysłana do osoby i trafi u niej nie do skrzynki odbiorczej, tylko do folderu "inne" to wyświetli się ta wiadomość jakoś w powiadomieniach, czy może zostać przegapiona?
madmaddie   Życie to jednak strata jest
30 maja 2014 10:21
może zostać przegapiona
no to kicha. :/

dzięki.  :kwiatek:
A ja zapraszam re-voltowiczów i re-volowiczki do polubienia Facebookowej strony: Koń - zdrowie i opieka
https://www.facebook.com/kon.zdrowie.i.opieka
Jestem laik z korzystania z Facebooka, wchodzę tylko na stronę główna i Re-Volty 😡. Są jakieś strony gdzie można dawać ogłoszenia o kupnie/sprzedażny sprzętu jeździeckiego? 
Facella   Dawna re-volto wróć!
12 czerwca 2014 19:24
Facella,  dzięki :kwiatek:
Facebook padł ?  😲
19 czerwca 2014 09:09
padł

nie no, potrafię żyć bez fejsa 🙂
Ja też, ale to dziwne  😁
Matko jedyna, facebook padł... koniec świata 😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
19 czerwca 2014 09:16
Kurde, ja teraz z Konradem mam kontakt tylko przez fejsa... lipa :/
19 czerwca 2014 09:17
adriena, dla mnie facebook jest platformą do komunikacji. nie gadam z ludźmi via skype, gg, maila, etc. piszę przez fejsa, bo jest najwygodniej, tyle 😉 telefonu używam, żeby zadzwonić albo napisać sms jak czegoś potrzebuję, tak czysto towarzysko to rzadko.
poza tym, na grupie ze studiów są notatki i ważne info.
więc to nie tak, że koniec świata, tylko trochę niewygodnie 😉
Ło mój boże 15 min bez fejsbuczka, ja się pytam jak żyć ?!
A.   master of sarcasm :]
19 czerwca 2014 09:29
Wchodzę ci ja na facebook - popsuty, więc szybciutko na voltopiry bo tam na pewno odpowiedź będzie, czy to tylko mnie się coś zawaliło czy też ogólnie  😁
łączę się w bólu.
moje hasło "nie uczę się do fejsa, bo siedzę na sesji" straciło rację bytu ;(
U mnie już działa  🙇
it's alive!
Działa  😎  😁
Czy ktoś z was ma podobny problem, ze pomimo ustawionej lokalizacji wyświetlają wam się wydarzenia z innych miast oddalonych o jakieś 300km?
Mam nadzieję, że mnie modzi nie pogonią, ale cel jest szczytny  😉
Psiaczki szukają domu, a jedna z osób które udostępnią post wygra sesję zdjęciową 😀
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=654168037998336&set=a.183701201711691.45983.183694858378992&type=1&relevant_count=1

Ja nie posiadam fb i mam święty spokój 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
29 czerwca 2014 00:02
Nie posiadasz fejsa, nie istniejesz  😎
JARA jakoś żyje z tym faktem 😉 😀
Czy ktoś się może orientuje dlaczego niektórych fanpage nie można otagować ?
Znajoma na swoim fanpage, na zdjęciu chciała otagować inne fp, część sie udało - dwa nie, why ?  👀
Pursat   Абсолют чистой крови
02 lipca 2014 11:36
Właśnie zgłupiałam. Dostałam ostatnio zaproszenie do znajomych od jakiegoś gościa, nie znam, więc nie akceptowałam. Jestem pewna! A dzisiaj patrzę - i mam go w znajomych... 😲 To możliwe? 🙄 🙄
Raczej niemożliwe. Ale może on Cię obserwuje i dlatego widać go jako znajomego?
Jak chcesz to mogę w ramach eksperyment powtórzyć tę sytuację i dodać Cię do znajomych i sprawdzisz jak to jest dokładnie 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się