Milusia dziękuję :kwiatek: staramy się coś tam robić powoli, małymi kroczkami i fajnie, że ktoś widzi jakieś postępy 🙂 Trzymam mocno kciuki za Izke. Oby to było tylko to o czym mówi Karla, a nie jakieś kolkowe sprawy. Będzie dobrze :kwiatek:
Atea od straszenia są duchy 😀 przyjade, przyjade. Się nie martw. Przyjdzie i czas na Ciebie 😁
Anai dlatego staram się zawsze mieć fotografa na skokach 😁 różne rzeczy się dzieją i później jest się z czego pośmiać 😀
Arlyn witamy w KR 😀 jakieś foty z dzisiaj są? 😎
Mils daj spokój. Fajny przejazd 😀
Tuch dzięki za kciuki :kwiatek: może coś tam wypali w końcu 😀 Niestety zawody na które miałam jechać odwołane, inne które są jakieś 30 km ode mnie także. A Jaszkowo jak na złość robi w ten weekend tylko ZO i runde młodych koni 😀 Ich podłoże wytrzyma każde opady chyba 😁
Niesamowite jest to co zrobiłaś z tym koniem 😍 Chylę czoła!
Cejloniara trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę 😉
Zireael tam są nawet dwa drzewa 😀 jest pięknie! Arcia to prawdziwa baba: " i chciałabym ... i boję się... " i czasami takie sytuacje wychodzą 😁 super, że teren się udał 🙂
Ruda pozdrawia :

Muszę w końcu na nią wsiąść 😂 Siodło na grzbiecie miała chyba ostatni raz w ... yyy listopadzie? 😁
Dzisiaj doznałam szoku. Wiedziałam, że mam spoko plac (poza kamieniami, które wychodzą tonami po każdym deszczu), ale tego się nie spodziewałam. Zdjęcie ze środy i z piątku 🤣